• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Devlette karistirmazlar muhtemelen canim eve spinal daha hızlı uyusturup uzun sürüyor ama katater takmiyolar ama epiduralde katater oluyor ya doğumdan sonra çok konforlu oluyormuş o
Yok kuzum ya bende kızımda epidural yapıldı ama hiç katater yoktu sırtımda. Hatta cikinca sirtimda tenturduyotlu bez vardi sonra onu cikartip yara bandi yapistirdilar. Doktora da sordum epidural demisti.

Yok kuzum ya bende kızımda epidural yapıldı ama hiç katater yoktu sırtımda. Hatta cikinca sirtimda tenturduyotlu bez vardi sonra onu cikartip yara bandi yapistirdilar. Doktora da sordum epidural demisti.
Aaa hemen çıkarmışlar seninkini halbuki cikarmasalar ordan çok etkili oluyor ağrı kesici eşim eve geçerken bile çıkartırmicam dedi evde ordan ilac yaparim ben sana sonra cikarirz dedi

Nst çekilirken hemşire duruyor mu başında. Dikkatine hayran kaldım ben herhalde yatar yatar dururdum yanımda sürekli hemşire olmasa
Duran hemşire ben hiç denk gelmedim 😁 ama sesi yüksek kalp atış sesini duyuyorsun. Bebek hareket ettiyse döndüyse kalp atis sesi gelmiyor o zaman uyariyorsunuz zaten

Ohoo senin daha 4 hafta var doğuma 33 sün şuan di mi kilo alir daha o zamana 2500 ü gecer hiç takma
34 um canim hemen hemen 3 hafta var bakalım 2 kiloyu geçti ya rahatlayabiliriz dedi. Havuç suyunu kontrole gidene kadar içmeye devam et sende hergün 1 büyük bardak içtim ben kilo alımında etkili oldu bence

Bende acıya dayanıklı olduğumu düşünüyodum ama 7/8 saat suni sancı çok afedersin ağzıma mıçtı.o suni sancı geldiği an sanki kocaman bi tır üzerime gelip beni duvara sıkıştırıyordu sonra geri çekiliyodu yani resmen tır çarpmış hissi diye tanımlıyorum ben ama doktorum da diyo ki normal sancı da aynı şey işte diyo ben abartıyor olabilirim bilemedim(normal sancı nasıl bişey bilmiyorum çünkü)

Aa yok canım asla kendi sancın suni sancının yanında çok çok hafif. İnşallah bu doğumunda kendi sancını tecrübe edersin 🤲🏻

34 um canim hemen hemen 3 hafta var bakalım 2 kiloyu geçti ya rahatlayabiliriz dedi. Havuç suyunu kontrole gidene kadar içmeye devam et sende hergün 1 büyük bardak içtim ben kilo alımında etkili oldu bence
İçiyorum kuzu bugün 3 lt su 600 ml havuç suyu içtim inşallah fayda eder azicik bile yukselse kar kardir 2-3 gün daha kazandirir

Kızlar ben bu günlerde diyet-şeker tamamen sallamış durumdayım. Ya da bir şeyler yedikten sonra acaip vicdan yapıyorum. İlk günlerdeki dirayet kalmadı bende, ölçüm de yapmıyorum. Belki de doğum için güç, bebek için süt depoluyorumdur 🙃
Aaaa gel sarılalım ben de aynıyım valla 🙄

Back