- 29 Temmuz 2022
- 1.105
- 2.607
- 63
- 33
Şapka çıkardım sayın hocam gözlerimden film şeridi gibi geçti hepsi ne kadar ayrıntılı anlatmışsın ama yok yine kendimde hayal edemedimNasıl anliyorum kafası asagidaysa mesaneye daha çok baskı oluyor çok sık idrara çıkıyorsun, ayakları yukqrda olduğu için yukarda ritmik tekmeler oluyor dokununca sivri sivri geliyor ya ayağı yada dizi oluyor.
Popo asagidaysa tekmeleri vajinada çok hissediliyor Mide yanmasi da fazla oluyor
Benimki yüz üstü yatiyor genelde o zamanda alt karın sepsert ust karın bomboş. Aşağısı çok gergin ve çatlayacak gibi oluyor tekmesi genelde sağ veya sol bel kemiği aşağısında yanda hissediliyorum, elleri kollari oynadığında da aşağıda eli kolu vajinadan çıkacak gibi oluyor
Sırt üstü yatıp ayaklar yukardaysa da yine aşağıda çok sertlik oluyor üst karın boş ama tekmeler göbek deligi hizasında yada az yukarsinda oluyor.
Bazen zıplıyor ayakları üstünde onu da çok net farkediyorum içim bir hos oluyor, gerindiginde de yada ayaklarını bastırıp geriye kendini ittiğini de ayak kısmında inanılmaz bir acı gibi oluyor sivri zıt tarafı da geniş bir alan gergin oluyor. Bendeki hareketleri bu şekilde hissediyorum ben canım.tabi herkesin farklı olabilir
Maşallah yarasınn diyeyim önceliklee iyi çalışmıştır metabolizma diye düşünüyorumBugün ölçecektim ama seker aleti annemde kalmış canım yarin bi ölcücem bakalım ama çok yükselttiğini sanmıyorum yaben zaten karbonhidrat neredeyse tüketmiyorum kahvaltıda bile ekmek yemiyorum tıkandığım için onun yerine 1 yumurta fazla yerim diyorum sanırım ordan dengeliyor vücut bi de aldığım havuç suyu içinde ilave şeker yok meyve suyu gibi değil bakalım yarın kaç çıkacak
Aynen çok seviyorum o sesi ben de
Bir de aklıma havuç ve lahana yiyen annenin ultrason görüntüsü geldi senin minnoş hep mutludur bugüünn