- 5 Şubat 2021
- 2.145
- 5.106
- 40
Kaçıncı haftada yapıyoruz acaba kızlar ne kadar dayanır ki vakumlu kavanozda ? Bende tek başıma olduğum için herşeyi kendim düşünmek zorundayım
Ben 37+3 üm, dün yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı haftada yapıyoruz acaba kızlar ne kadar dayanır ki vakumlu kavanozda ? Bende tek başıma olduğum için herşeyi kendim düşünmek zorundayım
Sizin zaman gelmiş artık heyecan dorukta ️ ben daha 33+5 bi kaç hafta sonra yapayım kalır nasılsa.bu arada yoğurt çorbasını niye yapacaksın doğumdan sonra zaman olmaz vs gibisindenmi ?Ben 37+3 üm, dün yaptım
Sizin zaman gelmiş artık heyecan dorukta ️ ben daha 33+5 bi kaç hafta sonra yapayım kalır nasılsa.bu arada yoğurt çorbasını niye yapacaksın doğumdan sonra zaman olmaz vs gibisindenmi ?
Canim planli olacaksa dogumunuz bir hafta onceden yapabilirsiniz. Eger konserve gibi kavonozu kaynatip iyici vakumlatirsaniz isterdiginiz kadar dayanir.Kaçıncı haftada yapıyoruz acaba kızlar ne kadar dayanır ki vakumlu kavanozda ? Bende tek başıma olduğum için herşeyi kendim düşünmek zorundayım
Daha erken canım 36 da falan yaparsın zaten yarim saatlik iş. Eğer evde varsa elma konsantresi ile tatlandirabilirsin ya da kaynama işlemi bittikten sonra keçi boynuzu özü ile tatlandirabilirsin canım ben tatsız sevmedim koydum biraz meyve suyu gibi oldu ayni blenderdan gecirdimDaha 33+5 o yüzden sordum bi iki haftaya yapayım bende şimdi biraz erken gibi sanki benim için.bide rafine şekermi kullandın yoksa meyve özü falanlamı tatlandırdın tarif süper olur
Belki kanala girmistir bebek ... Bu noktada artik Doktora sormak lazim bence ...Kızlar bende birkaç gündür çatı ağrısı başladı ya da şiddeti arttı diyebilirim arada da kasıklarım cız ediyor doğum yaklaştıkça oluyor sanırım ama çatı ağrısını geçirecek bir şey egzersiz falan var mı zorlamaya başladı artık beni bu durum daha yapılacak işlerim var ama yerimden kalkmak istemiyorum
Bana tatli geliyor. Sevmiyorum seker zaten ... Evet elma kurusu uzum kurusu olabilir ..Daha erken canım 36 da falan yaparsın zaten yarim saatlik iş. Eğer evde varsa elma konsantresi ile tatlandirabilirsin ya da kaynama işlemi bittikten sonra keçi boynuzu özü ile tatlandirabilirsin canım ben tatsız sevmedim koydum biraz meyve suyu gibi oldu ayni blenderdan gecirdim
Evet doğru diyorsun süt yapar hem ama hastanelere alıyolarmıdır ?ben ilk doğumumda hiç bişi götürmedim keşke götürseymişim şeker hastası annem saatlerce aç kaldığı için şekeri düştü kimsenin aklına yemek gelmediHazmı kolay, hastahaneye de götürürüz diye. Buğdaylı yapacağım inşallah, o da süt yapar. Soğukta içilir hem
Yok canım normal bekleniyor ama bakalım zaman ne gösterecekCanim planli olacaksa dogumunuz bir hafta onceden yapabilirsiniz. Eger konserve gibi kavonozu kaynatip iyici vakumlatirsaniz isterdiginiz kadar dayanir.
Aynen 36da falan yapar koyarım kenara gebelik şeker çıktı ya doğumdan ne kadar sonra geçer bilmiyorum belki hiç geçmez çünkü sülalem insülin kullanıyor bizde genetik bide bende kilo var baya baya ilk doğumda süt olsun diye şekere dayanmıştım ve 100kg üzerine çıkmıştım bunda daha dikkat edeceğim inşallahDaha erken canım 36 da falan yaparsın zaten yarim saatlik iş. Eğer evde varsa elma konsantresi ile tatlandirabilirsin ya da kaynama işlemi bittikten sonra keçi boynuzu özü ile tatlandirabilirsin canım ben tatsız sevmedim koydum biraz meyve suyu gibi oldu ayni blenderdan gecirdim
Ben böyle meyveli şeyleri hiç icemem zaten midemi kaldırıyor o yüzden ekledim birazBana tatli geliyor. Sevmiyorum seker zaten ... Evet elma kurusu uzum kurusu olabilir ..
Haftaya gideceğim o zaman soracam doğurmazsam o zamanaBelki kanala girmistir bebek ... Bu noktada artik Doktora sormak lazim bence ...
Biz iyiyiz siz nasılsınız canım? Eşin eşinin ailesi nasıllar? Çok zor bir travma herkes için inşallah bebeğin herkese ilaç olacak zeynep hatice ve CRASPR in iyi haberini aldık fakat yazosey den haber yok canım Leedong doğum yaptı benim de suyum azalmış önümüzdeki hafta doğum olabilir canım. Sen muayne olabildin mi bebek nasıl?Kizlar kimler dogum yapti ya da yakinda dogum yapacaklar var mi.Baya sayfa birikmis. Sizleri de cok ozledim. Yogunluktan pek okuyamiyorum. Kac gundur taziye yerine gidip biraz durup geliyorum. Gorumcem bugun bebegim icin bu.bebek dogunca herkese ilaç olacak herkesin kafasi dagilir dedi. Ben de esime daha gecen rahatimiz yerindeydi sil bastan yine bebek nasil buyutecegiz diyordum ama şimdi iyi ki bebegim oluyor eşime ilaç olur diyorum.Bu ara da ulasamadiginiz kizlara ulasildi mi
Olamadim canim hic gidemedim.En son gecen hafta gitmistim. Baya hareketli o icimi rahtlatiyor. Ev de de degil ablam da kaliyorum. Ailesi cok fazla uzgun ama inancli insanlar o aci hic gecmez ama alisacaklar zamanla. Eşim cok uzuluyor en cokta yiğenine.Yatakta uzerlerinde yorganlari ortulu 3 ü birbirine.sarili halde bulundu ve bunlarin hepsine eşim şahid oldu. 3 gun disarida araba da onlarin cikmasini bekledi.Ona cok fazla destek olmam lazim.Bana baya bir iş dusuyor. 4. kisi de eltimin annesiydi o da tatile gitmisti oraya.Ne guzel saglicakla bebegini kucagina alirsin insallah. Y yazosey insallah iyidir. Ilk 1 2 gun ciddi anlamda tlfn hatlarinda sikinti vardi o tarafa gidene artik ulasilamiyordu internet falan yoktu. Ondan girmemistir dedim ama Esime persembeden itibaren vatsap uzerinden ulastim.Biz iyiyiz siz nasılsınız canım? Eşin eşinin ailesi nasıllar? Çok zor bir travma herkes için inşallah bebeğin herkese ilaç olacak zeynep hatice ve CRASPR in iyi haberini aldık fakat yazosey den haber yok canım Leedong doğum yaptı benim de suyum azalmış önümüzdeki hafta doğum olabilir canım. Sen muayne olabildin mi bebek nasıl?
çok üzücü canım, Allah sizlere sabır dayanma gücü versin. dediğin gibi bebek biraz neşe getirir evlere, inşallah zamanla toparlarsınızOlamadim canim hic gidemedim.En son gecen hafta gitmistim. Baya hareketli o icimi rahtlatiyor. Ev de de degil ablam da kaliyorum. Ailesi cok fazla uzgun ama inancli insanlar o aci hic gecmez ama alisacaklar zamanla. Eşim cok uzuluyor en cokta yiğenine.Yatakta uzerlerinde yorganlari ortulu 3 ü birbirine.sarili halde bulundu ve bunlarin hepsine eşim şahid oldu. 3 gun disarida araba da onlarin cikmasini bekledi.Ona cok fazla destek olmam lazim.Bana baya bir iş dusuyor. 4. kisi de eltimin annesiydi o da tatile gitmisti oraya.Ne guzel saglicakla bebegini kucagina alirsin insallah. Y yazosey insallah iyidir. Ilk 1 2 gun ciddi anlamda tlfn hatlarinda sikinti vardi o tarafa gidene artik ulasilamiyordu internet falan yoktu. Ondan girmemistir dedim ama Esime persembeden itibaren vatsap uzerinden ulastim.
Cok uzuldum... Cok aci... Duyunca basliyor goz yaslari... En azindan cocukta annesi ile babasi ile. Ben cocugun geride kalmasina dayanamiyorum... Kusura bakma kirici bir sey yazdiysam ama cidden cocugun annesinden babasindan ayri kalmasina dayanamiyorum... Insallah cennette kalan yasamlarina ailecek devam ederler... Geride kalan sizlere Allahim sabir versin...Olamadim canim hic gidemedim.En son gecen hafta gitmistim. Baya hareketli o icimi rahtlatiyor. Ev de de degil ablam da kaliyorum. Ailesi cok fazla uzgun ama inancli insanlar o aci hic gecmez ama alisacaklar zamanla. Eşim cok uzuluyor en cokta yiğenine.Yatakta uzerlerinde yorganlari ortulu 3 ü birbirine.sarili halde bulundu ve bunlarin hepsine eşim şahid oldu. 3 gun disarida araba da onlarin cikmasini bekledi.Ona cok fazla destek olmam lazim.Bana baya bir iş dusuyor. 4. kisi de eltimin annesiydi o da tatile gitmisti oraya.Ne guzel saglicakla bebegini kucagina alirsin insallah. Y yazosey insallah iyidir. Ilk 1 2 gun ciddi anlamda tlfn hatlarinda sikinti vardi o tarafa gidene artik ulasilamiyordu internet falan yoktu. Ondan girmemistir dedim ama Esime persembeden itibaren vatsap uzerinden ulastim.
Çok şükür kuzum hareketliyse hiç takma sen o iyidir Eşin için en zoru gerçekten gerekirse terapi alması için teşvik et canım. Rabbim böyle büyük acılar yaşatmasın bir daha Demek ki hiç kıpırdamamislar o anın şoku ile Allah cennetiyle mükâfatlandirsin inşallah onları Y yazosey i çok merak ettik biz de eşi de yurtdışındaydi umarım iyidir bize iyi haberlerini verirOlamadim canim hic gidemedim.En son gecen hafta gitmistim. Baya hareketli o icimi rahtlatiyor. Ev de de degil ablam da kaliyorum. Ailesi cok fazla uzgun ama inancli insanlar o aci hic gecmez ama alisacaklar zamanla. Eşim cok uzuluyor en cokta yiğenine.Yatakta uzerlerinde yorganlari ortulu 3 ü birbirine.sarili halde bulundu ve bunlarin hepsine eşim şahid oldu. 3 gun disarida araba da onlarin cikmasini bekledi.Ona cok fazla destek olmam lazim.Bana baya bir iş dusuyor. 4. kisi de eltimin annesiydi o da tatile gitmisti oraya.Ne guzel saglicakla bebegini kucagina alirsin insallah. Y yazosey insallah iyidir. Ilk 1 2 gun ciddi anlamda tlfn hatlarinda sikinti vardi o tarafa gidene artik ulasilamiyordu internet falan yoktu. Ondan girmemistir dedim ama Esime persembeden itibaren vatsap uzerinden ulastim.
Canim boyle durumlarda hemen terapi alinmaz. Yas icin en az bi 40-45 gun gecmeli...Çok şükür kuzum hareketliyse hiç takma sen o iyidir Eşin için en zoru gerçekten gerekirse terapi alması için teşvik et canım. Rabbim böyle büyük acılar yaşatmasın bir daha Demek ki hiç kıpırdamamislar o anın şoku ile Allah cennetiyle mükâfatlandirsin inşallah onları Y yazosey i çok merak ettik biz de eşi de yurtdışındaydi umarım iyidir bize iyi haberlerini verir
Zaten şuan o kafayla odaklanamaz bulundukları yerde de terapist bulabileceklerini sanmıyorum Akilvar zaten pdr ci o da bilir en doğrusunuCanim boyle durumlarda hemen terapi alinmaz. Yas icin en az bi 40-45 gun gecmeli...
Ay masallah meslegini bile unutmamissin. Ben bilmiyordum... Evet bilir aynen dedigin gibi...Zaten şuan o kafayla odaklanamaz bulundukları yerde de terapist bulabileceklerini sanmıyorum Akilvar zaten pdr ci o da bilir en doğrusunu