2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doğumda doktoruna güvenmek İç huzuru bence çok çok önemli, çok şanslısın
87 Saat dile kolay, o saatler ailesine bir ömür gibi gelmiştir, bütün ümitler kesilmiştir sonu kavuşmak olsada o piskolojiyi yaşamak kim bilir nelere mâl olacaktır, Allahım kazalardan belalardan doğal Afetlerden korusun hepimizi, inşallah bir kere daha yaşamayız bu durumu

Bu topigi benim gibi sessizde takip eden çok kişi oldugunu düşündüğüm için ilk aklima buraya yazmak geldi tabi yine instagramdan bakicam arastiricam dogumdan sonra toparlaninca giderim evime benim evim hasar aldı ama yıkılmadı ufak tefek hasarli surekli depremler devam ettiği için orda kalmayı göze alamadım deprem esnasında kadının biri dogumdaymis doktorlar bebegi cikarttiklari gibi babaya oylece vermisler anneyi birakip gitmisler deprem durunca doktor tekrar gelip anneyi alel acele dikip hemen gondermisler bunu duyunca orda kalmayı göze alamadım

Çok çok şükür hataydan kurtulmak bi mucize gercekten o görüntüleri gördükten sonra evden esyalarinizi alabildiniz mi peki?
Ben eşimin işinden dolayi hatayda yaşıyorum aslen marasliyim benim ailem eşimin ailesi akrabalarımız herkes maraşta ailelerimizin hayatta olması çocuklarımın hayatta olması tesellim sadece

Oyumu Rheaa kullaniyorum bence sira onda...
Ay heyecan bastı şimdi
ooo o zaman ben 5 aylikken dogurmaliydim
Bebisin bekleyesi varmış canım
Benim oyum da senden yana
Yarın haberlerini bekliyoruz, benim haftaya Çarşamba 37. Haftada kontrol bakalım ne diyecek
Evet zaten 3.5 hafta kadar önde de doktor doğum tarihini etkilemez dedi ya ben ona güveniyorum sanırım. Birde çantasını yaparken ben 3 aylık kıyafette koyacağım gelişimi önde diye yeni doğanlar olmazmış birde
Hurmalar bile ise yaramadigina gore ben de, ben kesin degilim. Gene en sonuncu Ben olucam bence sen bence hazirlan ufaktan... Bebisinde ileri gelir o yakinda
Haftası yaklaşan arkadaşlarım her gün 8-10 tame hurma yemislerdi, kızımda hatırlıyorum 37.haftada biz normal bekliyorduk doktor hurma yemeye başla demisti. 38.haftada herşey değişti tabi bizim...

En son gelip ben hazirlicam senin çantayı doğum diyoruz, az kaldi diyoruz
Ikincinin rahatlığı herhalde bendeki de ya
valla ne sevaba girersin biliyor musun elim hiç çantaya gitmiyor. Aslına bakarsan her şey hazır. Bebeğin kıyafetlerini poşetledim üstüne yazdım , kenarda battaniyesi ne bileyim bezleri mendilleri biberon -süt pompası yikandi bir sterizatore atıp kilitli poşete koymak ve hepsini çantaya koymak lazım. O kadar ama üşeniyorum...

Yani işin özeti vajinal doğum peşin, sezeryan doğum taksitli ödeme gibi ağrı konusunda öyle diyebiliriz herhalde

Sizce bu resimde elbiseli olan Serap mi? Antakya da Çukurova marka patent firmasinin görsellerinden buldum sen sorunca @Sunrseee
Personel listesi varsa orda bakabiliriz belki canım yada instgram gibi sosyal medyada şirketin sayfası varsa orda daha fazla bilgiye ulaşılabilinir.
Bu arada sen işi gücü bırak kendine bir dedektif burosu mu açsan acaba diye düşünmüyor değilim.

Canım çok geçmiş olsun.Sağlıkla,huzurla büyüt inşallah bebeğiniÇok şükür hepsi bitti dimi bulantılar,yanmalar.Minik prenses doğunca yeni bi hayata uyanmış gibi olmuşsundur.

Çok geçmiş olsun.Allah kimseyi zor durumda bırakmasın.Günlerdir uzaktan izlemek bile yıprattı bizi,sizler neler yaşadınız kimbilir…

Güzel haberlerini aldığımıza sevindim canım, sağlıkla büyüsün minnak

Henuz hazir degil inanin yikamadik utulemedim. Alis veris listemde de eksik var yapariz daha, doktor risk yok rahat ol dedi saldim gitti....
ayy benim de hazır değil ne çanta ne kıyafetler yıkandı, neyime güveniyorum hiç bir fikrim yok.
Ya biz pespese dogurucaz resmen inş 15 kg gibi bitiririz bu süreci saglıkla
Kızlar ben de şimdi +10dayım, hedefim 12ydi o hedef imkansız değil mi artık
Kızlar bebisleriniz de hıçkırık durumu nasıl. Benim oğlanı günde 3 kez felan hıçkırık tutuyor uzun da sürüyor
Bugün doktora sordum çok hıçkırıyor uzun sürüyor diye hiç sorun değil gayet iyi dedi içim rahatladı, bebe mahvoldu hıçkırmaktan diye üzülüyordum

Kızlar ben 4.30 gibi uyanıyorum en geç 5, bu neredeyse hamileliğin ortalarından beri aylardır böyle, bugün de yine bol bol uyu şimdi dinlen depola yakında ihtiyacın olacak tavsiyesi aldım ama ne mümkün uyuyamıyorum olmuyor işin garibi asla uykusuz da hissetmiyorum kendimi gün içinde. Bu uyku durumu benim sütümü etkilemez değil mi şimdiden

Sadece ihtiyaç olanlari alıp ciktik hizlica iki kere girebildik eve ikisindede artcilara yakalandik
Kızlar çok geçmiş olsun, yaşadığınız şey sadece yaşayanın bileceği çok zor bir durum ama can sağlığı olsun da her şeye çözüm bulunur, siz de sağlıkla yavrunuza kavuşup güzel anılar biriktirmeye başlayacaksınız yakında

Çok sevindim senin adına. Allah analı, babalı, sağlıklı güzel ömürler yazsın inşallah
Doktor kesinlikle çok önemli, sen de artık doktorunu bulmuşun için rahattır canım

Hep gazeteci olmak istemiştim babam kızım hapise mi giricen boşver dedi
Kızlar hamileler kan verebiliyor mu kızılaya bilgisi olan var mı
Şuan kan bize çok lazım o yüzden sanmıyorum ama bugün kontrolüm var doktoruma soracağım canım

Cok gecmis olsun insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Konyada Tulin hanim var. O cok sevilen bir doktor. Saide Tulin Yaman. Isterseniz gorusun bi seversin anlasirsiniz belki. Benim bi tanidigim cok memnun kalmisti zamaninda ordan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…