- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
Doğumda doktoruna güvenmek İç huzuru bence çok çok önemli, çok şanslısınİnşallah canım. Bugün doktorun ilgisini görünce depremle ilgili stresim de geçti biraz. Oğlumun yakın arkadaşının depremde kurtulamadığı haberini dün almıştık çok üzülmüştüm. Bugün 87. saatte kurtulduğu haberini aldık çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
Bu topigi benim gibi sessizde takip eden çok kişi oldugunu düşündüğüm için ilk aklima buraya yazmak geldi tabi yine instagramdan bakicam arastiricam dogumdan sonra toparlaninca giderim evime benim evim hasar aldı ama yıkılmadı ufak tefek hasarli surekli depremler devam ettiği için orda kalmayı göze alamadım deprem esnasında kadının biri dogumdaymis doktorlar bebegi cikarttiklari gibi babaya oylece vermisler anneyi birakip gitmisler deprem durunca doktor tekrar gelip anneyi alel acele dikip hemen gondermisler bunu duyunca orda kalmayı göze alamadımÇok şükürki sende bebeğinde iyisiniz. Çok geçmiş olsun.
Bu topikte @Sitaremay Konyalı gözüküyor ama o kullanıcıda aktif değil, instagram sayfalarından oradaki doktorları biraz takip etsen hastaları illaki mesajlar yazmıştır özelden o kişilerden bilgi alsan biraz fikir edinebilirsiniz diye düşünüyorum.
Doğumun da yaklaşmış, sağlıcakla için rahat bir şekilde kucağına alırsın inşallah, doğumdan sonra yurtta kalmaya devam mı edeceksiniz?
Sadece ihtiyaç olanlari alıp ciktik hizlica iki kere girebildik eve ikisindede artcilara yakalandikÇok çok şükür hataydan kurtulmak bi mucize gercekten o görüntüleri gördükten sonraevden esyalarinizi alabildiniz mi peki?
Bişeye ihtiyacin olursa yaz olur muSadece ihtiyaç olanlari alıp ciktik hizlica iki kere girebildik eve ikisindede artcilara yakalandik
Ben eşimin işinden dolayi hatayda yaşıyorum aslen marasliyim benim ailem eşimin ailesi akrabalarımız herkes maraşta ailelerimizin hayatta olması çocuklarımın hayatta olması tesellim sadeceÇok çok şükür hataydan kurtulmak bi mucize gercekten o görüntüleri gördükten sonraevden esyalarinizi alabildiniz mi peki?
Ay heyecan bastı şimdi
ooo o zaman ben 5 aylikken dogurmaliydim
Evet zaten 3.5 hafta kadar önde de doktor doğum tarihini etkilemez dedi ya ben ona güveniyorum sanırım. Birde çantasını yaparken ben 3 aylık kıyafette koyacağım gelişimi önde diyeBenim oyum da senden yana
Yarın haberlerini bekliyoruz, benim haftaya Çarşamba 37. Haftada kontrol bakalım ne diyecek
Haftası yaklaşan arkadaşlarım her gün 8-10 tame hurma yemislerdi, kızımda hatırlıyorum 37.haftada biz normal bekliyorduk doktor hurma yemeye başla demisti. 38.haftada herşey değişti tabi bizim...Hurmalar bile ise yaramadigina gore ben de, ben kesin degilim. Gene en sonuncu Ben olucam bencesen bence hazirlan ufaktan... Bebisinde ileri gelir o yakinda
Ikincinin rahatlığı herhalde bendeki de yaEn son gelip ben hazirlicam senin çantayıdoğum diyoruz, az kaldi diyoruz
Yani işin özeti vajinal doğum peşin, sezeryan doğum taksitli ödeme gibi ağrı konusundaDimi ondandir ya dogru ... Ama normal dogum o kadar guzel ki sadece o 10 dk da 3 olan sancilarda zor. Dogarken de oyle bir his oluyor ki cikarken anlatamam cok guzel ... Zaten hic bi sey kalmiyor sonrasinda cok konforlu sonrasi ... Isteyen herkese nasip olsun insallah
Personel listesi varsa orda bakabiliriz belki canım yada instgram gibi sosyal medyada şirketin sayfası varsa orda daha fazla bilgiye ulaşılabilinir.Sizce bu resimde elbiseli olan Serap mi? Antakya da Çukurova marka patent firmasinin görsellerinden buldum sen sorunca @Sunrseee
Canım çok geçmiş olsun.Sağlıkla,huzurla büyüt inşallah bebeğiniMerhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canla
Çok geçmiş olsun.Allah kimseyi zor durumda bırakmasın.Günlerdir uzaktan izlemek bile yıprattı bizi,sizler neler yaşadınız kimbilir…Çok şükür kurtulduk iki cocugum daha var onların canı sağ eşim sağ çok şükür rabbime yasadiklarimiz kabustu hâlâ da kendime gelemiyorum surekli deprem oluyo sanıyorum çocuklarım burda deprem olurmu diye soruyolar onlarin psikolojiside bozuldu burda bi tanıdığımız var kayinbabamin arkadaşı sagolsun bizi buraya yonlendirdi kayinvalidemler marastaydi onlar da depremden dolayı buraya yani konyaya gelicekler kayinvalidem olur yanımda dogumdan sonra inşallah yine burda yurtta kalırım toparlaninca evime giderim hatay da marasta surekli depremler oluuo oralarda yaşanılacak gibi değil
Güzel haberlerini aldığımıza sevindim canım, sağlıkla büyüsün minnakMerhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
ayy benim de hazır değil ne çanta ne kıyafetler yıkandı, neyime güveniyorum hiç bir fikrim yok.Henuz hazir degil inanin yikamadik utulemedim. Alis veris listemde de eksik var yapariz daha, doktor risk yok rahat ol dedi saldim gitti....
Kızlar ben de şimdi +10dayım, hedefim 12ydi o hedef imkansız değil mi artıkYa biz pespese dogurucaz resmeninş 15 kg gibi bitiririz bu süreci saglıkla
Bugün doktora sordum çok hıçkırıyor uzun sürüyor diye hiç sorun değil gayet iyi dedi içim rahatladı, bebe mahvoldu hıçkırmaktan diye üzülüyordumKızlar bebisleriniz de hıçkırık durumu nasıl. Benim oğlanı günde 3 kez felan hıçkırık tutuyor uzun da sürüyor
İnşallah canım. Bugün doktorun ilgisini görünce depremle ilgili stresim de geçti biraz. Oğlumun yakın arkadaşının depremde kurtulamadığı haberini dün almıştık çok üzülmüştüm. Bugün 87. saatte kurtulduğu haberini aldık çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
Kızlar çok geçmiş olsun, yaşadığınız şey sadece yaşayanın bileceği çok zor bir durum ama can sağlığı olsun da her şeye çözüm bulunur, siz de sağlıkla yavrunuza kavuşup güzel anılar biriktirmeye başlayacaksınız yakındaSadece ihtiyaç olanlari alıp ciktik hizlica iki kere girebildik eve ikisindede artcilara yakalandik
Çok sevindim senin adına. Allah analı, babalı, sağlıklı güzel ömürler yazsın inşallahMerhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Doktor kesinlikle çok önemli, sen de artık doktorunu bulmuşun için rahattır canımSelam kızlar, ben de bugün doktora gittim. Şükürler olsun ikizlerimin durumu iyi. Dr eğer acil bir durum olmazsa 2 hafta sonra yani 34. hafta alacağını söyledi. Gebelik şekeri, protein kaçağı olduğunu söyledim. Ödemi de görünce bir anda tansiyonun yükselebilir dedi. O yüzden 34 e gelince alacağız dedi. İnsüline devam tansiyon takibi yap dedi. Her şerde bir hayır vardır derler. Malatya’daki Dr um beni çok strese sokuyordu. Her baktığında ikiz olduğu için oflaya puflaya bakıyordu, sabahtan akşama kadar bekletiyordu. Sanki keyfi olarak ikizlere hamile kalmışım ve bu yüzden suçluymuşum gibi davranıyordu. Şimdiki doktorum çok iyi biri, çok ilgili, cep numarasını bile verdi sorularım ve acil durumlar için. Hastaneden de çok memnun kaldım. Buna da şükür diyorum. İnşallah diğer depremzede arkadaşlarım da hayırlısıyla sağlıkla doğumlarını yaparlar
Hep gazeteci olmak istemiştim babam kızım hapise mi giricen boşver dediPersonel listesi varsa orda bakabiliriz belki canım yada instgram gibi sosyal medyada şirketin sayfası varsa orda daha fazla bilgiye ulaşılabilinir.
Bu arada sen işi gücü bırak kendine bir dedektif burosu mu açsan acaba diye düşünmüyor değilim.
Şuan kan bize çok lazım o yüzden sanmıyorum ama bugün kontrolüm var doktoruma soracağım canımKızlar hamileler kan verebiliyor mu kızılaya bilgisi olan var mı
Cok gecmis olsunİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?