• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ayy benim de hazır değil ne çanta ne kıyafetler yıkandı, neyime güveniyorum hiç bir fikrim yok.

Kızlar ben de şimdi +10dayım, hedefim 12ydi o hedef imkansız değil mi artık 🙃

Bugün doktora sordum çok hıçkırıyor uzun sürüyor diye hiç sorun değil gayet iyi dedi içim rahatladı, bebe mahvoldu hıçkırmaktan diye üzülüyordum ☺️
Cok iyimser bir hedef gibi sanki :D

Bişeye ihtiyacin olursa yaz olur

Çok geçmiş olsun.Allah kimseyi zor durumda bırakmasın.Günlerdir uzaktan izlemek bile yıprattı bizi,sizler neler yaşadınız kimbilir…
Aminn Aminn kıyamet koptu bizlere surekli ağlıyoruz tanıdıklarimizdan akrabalardan hergun ölüm haberi geliyo daha enkaz altında kalıp cikarilamayan var

Çok şükür kurtulduk iki cocugum daha var onların canı sağ eşim sağ çok şükür rabbime yasadiklarimiz kabustu hâlâ da kendime gelemiyorum surekli deprem oluyo sanıyorum çocuklarım burda deprem olurmu diye soruyolar onlarin psikolojiside bozuldu burda bi tanıdığımız var kayinbabamin arkadaşı sagolsun bizi buraya yonlendirdi kayinvalidemler marastaydi onlar da depremden dolayı buraya yani konyaya gelicekler kayinvalidem olur yanımda dogumdan sonra inşallah yine burda yurtta kalırım toparlaninca evime giderim hatay da marasta surekli depremler oluuo oralarda yaşanılacak gibi değil

Canım çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Lütfen burası ile iletişime devam edin, elimizden geldiğince destek olmaya hazırız. Yalnız değilsiniz..

Cok gecmis olsun 🙏 insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Konyada Tulin hanim var. O cok sevilen bir doktor. Saide Tulin Yaman. Isterseniz gorusun bi seversin anlasirsiniz belki. Benim bi tanidigim cok memnun kalmisti zamaninda ordan biliyorum.
Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden tamam zaten iki doktor ismi var önerilen ikisinede bakarım hangisine sıra alabilirsem biri bu doktor sizin söylediğiniz biride mevlut Okay varmış

Kızlar konudan bağımsız ama bir şey sormak istiyorum gebelikte boyun çevremde birsürü küçük küçük et benleri çıkmış neden olabilir hormonlardan mi acaba bu durumu yaşayan var mi? Fotoğraf ekliyorum hatta.
Canım benimde aynı boynum küçük et benleriyle dolu doktora söyledim hamilelikte dolayı çıkmıştır normal dökülür dedi sonradan dökülmezse lazerle temizlenir dedi

Kızlar doktordan çıktım haberler iç açıcı değil suyum azalmış 😔 ciğer gelistirici verdi pazartesi tekrar kontrol eğer azalmaya devam ederse cumayı beklemem dedi çok canım sıkıldı ve muhtemelen küveze girecek 😔
Canım Sen gönlünü ferah tut hiçbirşey olmaz Allahın izniyle

Kızlar doktordan çıktım haberler iç açıcı değil suyum azalmış 😔 ciğer gelistirici verdi pazartesi tekrar kontrol eğer azalmaya devam ederse cumayı beklemem dedi çok canım sıkıldı ve muhtemelen küveze girecek 😔
Canım üzme kendini 37. Haftandasın cuma kaç oluyor? Grupta erkn doğup çok sağlıklı olan bebişler var. Senin kızında öyle olucak emin ol🙏🏼🧿

Merhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün iyi olmanıza çok sevindim darısı bizim başımıza inş 🙏🏽

Canim kuveze girmeyebilir çünkü haftan cok iyi hiç canını sıkma inşallah hersey yolunda gidecek moralini yüksek tutmaya calis, zor biliyorum ama sen iyi olursan o da hissedecek. Sağlıkla kucağına alacaksin inşallah merak etme

Canim kuveze girmeyebilir çünkü haftan cok iyi hiç canını sıkma inşallah hersey yolunda gidecek moralini yüksek tutmaya calis, zor biliyorum ama sen iyi olursan o da hissedecek. Sağlıkla kucağına alacaksin inşallah merak etme
İnşallah canım üzüldüm biraz 😔

Merhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün 🙏🥰

Back