• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İnşallah canım üzüldüm biraz 😔
Anliyorum uzulur tabi insan. Acaba kontrol amaçlı başka doktora da mı gitsen. Bazen bir doktor felaket senaryosu yazıyor başka doktor hersey normal diyor ben de anlamıyorum bu durumu gerci. 37.haftadayken ciğer gelistirici vurulduğunu da pek duymadım ama herhalde önlem amaçlı. Şuan kilosu da iyi, sen yine beslenmene dinlenmene dikkat et kendini yorma, yine haberlerden filan uzak dur elinden geldiğince. Uzanıp kitap filan oku film izle biraz kafanı dağıtmaya bak

Küveze girerse uzun kalır mi acaba😔
Hic sanmıyorum canim, daha erken haftalarda doğup hiç kuveze girmeyen bebekler var, bebeğin durumuna bağlı ama dedigim gibi 37 hafta zaten normal süre sayılıyor artık. Bak leedong da 37 haftalikken doğum yaptı. Güzel düşün sen, stres yaparsan bebisine de yansır, bi süre düşünme bunları, hazırlıkların bitmediyse onlari tamamla sonra yat dinlen

Kızlar doktordan çıktım haberler iç açıcı değil suyum azalmış 😔 ciğer gelistirici verdi pazartesi tekrar kontrol eğer azalmaya devam ederse cumayı beklemem dedi çok canım sıkıldı ve muhtemelen küveze girecek 😔
Canim gecen gittiginde bir sey dememisti suyla ilgili bu kadar hizli nasil degisiyormus ki? Bebegin kac kiloymus? Bol bol havuc suyu ic... Sen hemencik pes etmezsin, dur bakalim canim...

Senden ricam depremle ilgili konulardan birazcik uzak tut kendini lutfen ...

İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Çok geçmiş olsun dikkat etmeye çalışın kendinize konyadaki arkadaşlar mutlaka yardımcı olurlar bizlerin yapabileceği bir şeyler olursa çekinmeyin lütfen

Canim gecen gittiginde bir sey dememisti suyla ilgili bu kadar hizli nasil degisiyormus ki? Bebegin kac kiloymus? Bol bol havuc suyu ic... Sen hemencik pes etmezsin, dur bakalim canim...

Kesinlikle bu deprem süreci hepimizi çok etkiledi kızlar artık sosyal medya ve haberlere bakmayalım diyorum ama bakmayınca ds vicdan azabı çekiyorum

Kesinlikle bu deprem süreci hepimizi çok etkiledi kızlar artık sosyal medya ve haberlere bakmayalım diyorum ama bakmayınca ds vicdan azabı çekiyorum
aynen ben de öyleyim, umutla bekliyorum güzel haberler almayı ama izledikçe de üzülüyorum. bu süreç aylar sürecek, ordaki insanların normal hayatlarına dönebilmeleri :( bebişlerimiz de etkileniyor ister istemez. ama en azından hamileliğimizin son ayında oldu, daha basında olsaydı bebişler tüm bu süreci bastan hissedecekti. gerçi dogumdan sonra da stresimizi üzüntümüzü hissedecekler ama hamilelik çok daha endişeli bir süreç, bebek dışarıda olunca daha rahat geliyor bana

minseo minseo küveze girme ihtimali bence çok düşük çok iyi haftandasın canımızı sıkmayıp dua edelim hepimiz için canın sıkılırsa oda stres oluyo biliyosun canım benim o yüzdenn herşey çok güzel olucak 💜
İnşallah canım
Anliyorum uzulur tabi insan. Acaba kontrol amaçlı başka doktora da mı gitsen. Bazen bir doktor felaket senaryosu yazıyor başka doktor hersey normal diyor ben de anlamıyorum bu durumu gerci. 37.haftadayken ciğer gelistirici vurulduğunu da pek duymadım ama herhalde önlem amaçlı. Şuan kilosu da iyi, sen yine beslenmene dinlenmene dikkat et kendini yorma, yine haberlerden filan uzak dur elinden geldiğince. Uzanıp kitap filan oku film izle biraz kafanı dağıtmaya bak
Daha bugün 36 doldu canım benim bu aksam ve yarın sabah vurul dedi kilosu 2333 olmuş çok kilo almamış pazartesiden beri
Canım bencede küveze almazlar 2 kilo dogan bebişleri bile artık annelerinin yanına veriyorlar
Umarım canım 😔
Hic sanmıyorum canim, daha erken haftalarda doğup hiç kuveze girmeyen bebekler var, bebeğin durumuna bağlı ama dedigim gibi 37 hafta zaten normal süre sayılıyor artık. Bak leedong da 37 haftalikken doğum yaptı. Güzel düşün sen, stres yaparsan bebisine de yansır, bi süre düşünme bunları, hazırlıkların bitmediyse onlari tamamla sonra yat dinlen
Umarım canım umarım 😔🙏

Evet ben de onu sordum pazartesi iyiydi birden nasıl kötü oldu diye o yüzden sık çağırıyoruz zaten dedi gösterdi su olan yerleri gerçekten azalmış

Kızlar doktordan çıktım haberler iç açıcı değil suyum azalmış 😔 ciğer gelistirici verdi pazartesi tekrar kontrol eğer azalmaya devam ederse cumayı beklemem dedi çok canım sıkıldı ve muhtemelen küveze girecek 😔
Canım geçen gün tahlil için gittim sağlık ocağına oradaki ebe bana artık doğsa da erken sayılmaz demişti sen benden öndesin sanırım panik yapmamaya çalış güzel düşün güzel olsun her şey 🙏🏽

Canım ben bu küvez meselesini sormuştum doktora kiloyla alakalı degil tamamen bebekle ilgili demişti yani bazen üç kilo olup küvete giren bebek de oluyormus ya da iki kilo olup girmeyen de. Ciğer geliştirici olmuşsun zaten önlemini almış yani küvete girse bile hemen çıkar sen gönlünü ferah tut. Havuç suyu iç bol bol cok ise yaradığını duymuştum.
Canım benimde aynı boynum küçük et benleriyle dolu doktora söyledim hamilelikte dolayı çıkmıştır normal dökülür dedi sonradan dökülmezse lazerle temizlenir dedi
Öyleymiş canım hormonlar etkiliyor demek ki vücut da yatkın olunca

İnşallah canım

Daha bugün 36 doldu canım benim bu aksam ve yarın sabah vurul dedi kilosu 2333 olmuş çok kilo almamış pazartesiden beri

Umarım canım 😔

Umarım canım umarım 😔🙏

Evet ben de onu sordum pazartesi iyiydi birden nasıl kötü oldu diye o yüzden sık çağırıyoruz zaten dedi gösterdi su olan yerleri gerçekten azalmış
Anladim ama bak 2,5 olmustur bence rahat. Zaten 37ye de girmek uzeresin. Kuveze girmez insallah girse de tedbir amacli olur. Zamaninda doguyor kizin. Korkma... Biraz rahatkamaya calis ... Bebegin bu mesaji hemen alacak...

minseo minseo kendini salma hemen. Daha evvel de yazmıştım benim de ilk gebeliğimde bi anda su azalması sebebiyle doğuma alınmıştım. 37+1 dim doğum yaptığımda. 2700 civarıydı kilosu. Kaşar peyniri falan da ye hızlı kilo aldın. Ama küvez falan olmaz Allah'ın izniyle. Olursa da her şey tedbir amaçlı zaten 🙏🏻

Canım benim sıkma canını haftaya 37 haftalık olucaksın zaten. Bebişin kilosuda iyiydi en son öyle hatırlıyorum. O yüzden sıkıntısız bi süreç geçirirsin Allahın izniyle sakın stres yapma.
Bebeğine kavuşacağın anın hayalini kurup beklemeye çalış❤️

Ülkecek yaşadığımız şey izledikleri iz hepimizi çok kötü etkiledi. Ben de izlemicenm diyorum ama izlemekten de alıkoyamıyorum kendimi. Sosyal medyaya hiç girmiyorum zaten. Ama izledikçe benim de sertleşmeler kasılmalar arttı.

Merhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Gözünaydın canım. Sıkıntısız rahat bi doğum geçirdiğin için çok sevindim🥰
Başlarda ne kadar zordu mide bulantıların, mide yanmaların şimdi hepsi unutulup gitmiştir🥰
Darısı bizlerin başına inşaAllah🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım geçen gün tahlil için gittim sağlık ocağına oradaki ebe bana artık doğsa da erken sayılmaz demişti sen benden öndesin sanırım panik yapmamaya çalış güzel düşün güzel olsun her şey 🙏🏽
Doktor da öyle dedi 36 oldun artık takacak bir şey yok böyle bebekler daha hızlı gelişiyor doğduktan sonra dedi
Canım ben bu küvez meselesini sormuştum doktora kiloyla alakalı degil tamamen bebekle ilgili demişti yani bazen üç kilo olup küvete giren bebek de oluyormus ya da iki kilo olup girmeyen de. Ciğer geliştirici olmuşsun zaten önlemini almış yani küvete girse bile hemen çıkar sen gönlünü ferah tut. Havuç suyu iç bol bol cok ise yaradığını duymuştum.
Evet aynısını doktor da söyledi canım
Anladim ama bak 2,5 olmustur bence rahat. Zaten 37ye de girmek uzeresin. Kuveze girmez insallah girse de tedbir amacli olur. Zamaninda doguyor kizin. Korkma... Biraz rahatkamaya calis ... Bebegin bu mesaji hemen alacak...
İnşallah kuzum🥺 biraz gerildim işte Dr öyle diyince bi iki saate toparlarim şok yaşadım bi an
minseo minseo kendini salma hemen. Daha evvel de yazmıştım benim de ilk gebeliğimde bi anda su azalması sebebiyle doğuma alınmıştım. 37+1 dim doğum yaptığımda. 2700 civarıydı kilosu. Kaşar peyniri falan da ye hızlı kilo aldın. Ama küvez falan olmaz Allah'ın izniyle. Olursa da her şey tedbir amaçlı zaten 🙏🏻
İnşallah canım sorun olmadı di mi doğumdan sonra?
Canım benim sıkma canını haftaya 37 haftalık olucaksın zaten. Bebişin kilosuda iyiydi en son öyle hatırlıyorum. O yüzden sıkıntısız bi süreç geçirirsin Allahın izniyle sakın stres yapma.
Bebeğine kavuşacağın anın hayalini kurup beklemeye çalış❤️
Kilosu 2333 işte canim cumaya kadar kaç olur artık bilmiyorum havuç suyu icicem

Ülkecek yaşadığımız şey izledikleri iz hepimizi çok kötü etkiledi. Ben de izlemicenm diyorum ama izlemekten de alıkoyamıyorum kendimi. Sosyal medyaya hiç girmiyorum zaten. Ama izledikçe benim de sertleşmeler kasılmalar arttı.
Ben izlemedim. Bugun ilk defa actim. Kurtukankari gordukce de mutlu oluyorum. Ilk gun haberi aldim, bebegim TAs oldu karnim... Korktum dogum yapicam sandim. Tum deprem haberi gelen gruplari arsive aldim okumadim. Tv evde hic acilmadi. Esim de telefondan kulaklikla bakti. Burdaki yazilanlarinda cogunu okumadim. Cunku ben de empatik biriyim, bebegim daha kucuk...onu dusunmek zorundasin dedim kendime ...

Yardim ettim edilecek yerlerde her turlu... Bu iyi geldi, bir sey yapmak iyi geldi...

Canım benimde aynı boynum küçük et benleriyle dolu doktora söyledim hamilelikte dolayı çıkmıştır normal dökülür dedi sonradan dökülmezse lazerle temizlenir dedi
Benim de boynumda var 3-5 tane. Doğumdan sonra kuruyup dökülüyor kızlar merak etmeyin. İlk gebeliğimde de olmuştu sonra hepsi gitti

Hiç üzülme, küveze gireceğini sanmıyorum. Tedbir amaçlı ciğer geliştirici yapıyordur doktorun. Hem 37 haftalık olmuş bebek onun her gelişimi tamamlandı. Allah'ın izniyle ikiniz beraber çıkacaksınız.

Back