• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Ben de profilimde paylaştım canım inşallah konyada yaşayanlardan dönüş gelir 🙏

İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Çok şükürki sende bebeğinde iyisiniz. Çok geçmiş olsun.
Bu topikte Sitaremay Sitaremay Konyalı gözüküyor ama o kullanıcıda aktif değil, instagram sayfalarından oradaki doktorları biraz takip etsen hastaları illaki mesajlar yazmıştır özelden o kişilerden bilgi alsan biraz fikir edinebilirsiniz diye düşünüyorum.
Doğumun da yaklaşmış, sağlıcakla için rahat bir şekilde kucağına alırsın inşallah, doğumdan sonra yurtta kalmaya devam mı edeceksiniz?

Çok geçmiş olsun inşallah senin için iyi bir doktor bulunur ve sağlıkla devam edersin inşallah 🙏

Ben de profilimde paylaştım canım inşallah konyada yaşayanlardan dönüş gelir 🙏
Allah razı olsun inşallah dönüş olur son haftalarimda doktorsuz kalmak çok kötü kısmet böyleymiş ne diyeyim ne hayal ederken neler geldi basima aklimin ucundan gecmezdi hatayda yasarken doguma konyaya gidecegim...aklıma sizler geldiniz belki bir bilen yönlendiren olursa en azindan içim daha rahat giderim doguma

Allah razı olsun inşallah dönüş olur son haftalarimda doktorsuz kalmak çok kötü kısmet böyleymiş ne diyeyim ne hayal ederken neler geldi basima aklimin ucundan gecmezdi hatayda yasarken doguma konyaya gidecegim...aklıma sizler geldiniz belki bir bilen yönlendiren olursa en azindan içim daha rahat giderim doguma
Canınız sağolsun canım kurtuldunuz ya çok şükür 😔 Başka bir şeye ihtiyacın var mı elimizden gelen yapalım 🙏 Doğum yaptıktan sonra nerde kalacaksınız akraba vs var mı oralarda ?

Merhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Canımm gözün aydın çok sevindim sağlıklı olmanıza 🙏🌸 Henüz grupta Q qizemli ve senin dışında doğum yapan olmadı bildiğimiz kadarıyla. Aktif olmayan arkadaşları bilemiyoruz tabi. Kendini yorma biraz toparlayınca daha detaylı konuşuruz zaten inşallah. Mis kokulu kızçeni de bol bol kokla bizim yerimize 😍❤️

Canınız sağolsun canım kurtuldunuz ya çok şükür 😔 Başka bir şeye ihtiyacın var mı elimizden gelen yapalım 🙏 Doğum yaptıktan sonra nerde kalacaksınız akraba vs var mı oralarda ?
Çok şükür kurtulduk iki cocugum daha var onların canı sağ eşim sağ çok şükür rabbime yasadiklarimiz kabustu hâlâ da kendime gelemiyorum surekli deprem oluyo sanıyorum çocuklarım burda deprem olurmu diye soruyolar onlarin psikolojiside bozuldu burda bi tanıdığımız var kayinbabamin arkadaşı sagolsun bizi buraya yonlendirdi kayinvalidemler marastaydi onlar da depremden dolayı buraya yani konyaya gelicekler kayinvalidem olur yanımda dogumdan sonra inşallah yine burda yurtta kalırım toparlaninca evime giderim hatay da marasta surekli depremler oluuo oralarda yaşanılacak gibi değil

Selam kızlar, ben de bugün doktora gittim. Şükürler olsun ikizlerimin durumu iyi. Dr eğer acil bir durum olmazsa 2 hafta sonra yani 34. hafta alacağını söyledi. Gebelik şekeri, protein kaçağı olduğunu söyledim. Ödemi de görünce bir anda tansiyonun yükselebilir dedi. O yüzden 34 e gelince alacağız dedi. İnsüline devam tansiyon takibi yap dedi. Her şerde bir hayır vardır derler. Malatya’daki Dr um beni çok strese sokuyordu. Her baktığında ikiz olduğu için oflaya puflaya bakıyordu, sabahtan akşama kadar bekletiyordu. Sanki keyfi olarak ikizlere hamile kalmışım ve bu yüzden suçluymuşum gibi davranıyordu. Şimdiki doktorum çok iyi biri, çok ilgili, cep numarasını bile verdi sorularım ve acil durumlar için. Hastaneden de çok memnun kaldım. Buna da şükür diyorum. İnşallah diğer depremzede arkadaşlarım da hayırlısıyla sağlıkla doğumlarını yaparlar 🤲
Malatya'daki doktorun zaten çok sinir bozucuydu, sırf çoğul hamilesin diye öyle davrandığını düşünmüyorum onun karakteri öyle bence her hastasına öyle davranıyordur. Şimdi doktorundan yana için rahat doğumunda rahat geçecektir. Sağlıcakla kucağına al kuzularını🥰🥰🙏

Çok geçmiş olsun.. Konyada hiç tanıdığım yok açıkçası ama forumda çok kişi vardır mutlaka yardımcı olurlar canım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏

Malatya'daki doktorun zaten çok sinir bozucuydu, sırf çoğul hamilesin diye öyle davrandığını düşünmüyorum onun karakteri öyle bence her hastasına öyle davranıyordur. Şimdi doktorundan yana için rahat doğumunda rahat geçecektir. Sağlıcakla kucağına al kuzularını🥰🥰🙏
İnşallah canım. Bugün doktorun ilgisini görünce depremle ilgili stresim de geçti biraz. Oğlumun yakın arkadaşının depremde kurtulamadığı haberini dün almıştık çok üzülmüştüm. Bugün 87. saatte kurtulduğu haberini aldık çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

Çok şükür kurtulduk iki cocugum daha var onların canı sağ eşim sağ çok şükür rabbime yasadiklarimiz kabustu hâlâ da kendime gelemiyorum surekli deprem oluyo sanıyorum çocuklarım burda deprem olurmu diye soruyolar onlarin psikolojiside bozuldu burda bi tanıdığımız var kayinbabamin arkadaşı sagolsun bizi buraya yonlendirdi kayinvalidemler marastaydi onlar da depremden dolayı buraya yani konyaya gelicekler kayinvalidem olur yanımda dogumdan sonra inşallah yine burda yurtta kalırım toparlaninca evime giderim hatay da marasta surekli depremler oluuo oralarda yaşanılacak gibi değil
İnşallah iyi bir doktor bulursunuz canım. Sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu inşallah.

Çok çok şükür hataydan kurtulmak bi mucize gercekten o görüntüleri gördükten sonra 😔 evden esyalarinizi alabildiniz mi peki?

Back