• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım kalp atışı gibi ve ritmik oluyor pit pit pit şeklinde 1-2 dk sürüyor ortalama

Ay nasıl okudun canım helal olsun 🙏 inşallah bi bilgiye ulasabilirsin 🙏🙏🙏
Raziye gibi geldi isim, hatay kadın doğum doktoru raziye diye aratinca direkt cikti baktim sonra hastane ismi de benziyor fotodakine. İnşallah dönüş yapar, telf u kayitliysa belki numarasını da verir. Bu arkadaşımız harici sanirim bolgedeki diger arkadaslardan dönüş aldik. haberlere bakıyorum hala enkazdan sesler geliyor mucize gibi, Allah yardımcıları olsun.

Merhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Ayyyyy gözün aydın canım benim çok şükür çok mutlu oldummm 💜💜💜🥰🥰 maşallah ikinizedeee😍😍😍

Merhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Cok sevindim sağlıkla büyütün inşallah, ömrü bahtı güzel olsun :) senin maraton cok şükür sağlıkla sonuçlandı darısı başımıza

Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyümesini nasip etsin 🧿🙏 çok şükür sağ salim aldın kucağına sütünde geliyor besliyorsun 🥰🌷🌷 Darısı bizlerin başına inşallah 🌸🙏

Çok şükür canım. Gözün aydın sağlıkla büyüsün minnoş. Maşallah ikinize de 🧿 çok sevindim vallahi sürecin böyle güzel sonuçlanmasına. Artık mis kokuları içine çekebilirsin yanı başında 🥰 hadi darısı başımıza
Darısı sizin başınıza kızlar inşallah bu kötü günlerde içimize su serpin. Ölümleri değil yaşamları görmek istiyorum artık. Sancılarım bu depremden dolayı arttı ne Tv nede sosyal medya açmadım. Eşim hataya gidecekti benim yüzümden gidemedi. Doktor stres yapma herkes elinden geldiğini yapmaya çalışıyor sen de dua ee bak lojusasın duan kabul olur dedi. Böyle ne sütün gelir ne de bebeğin sağlıklı büyür dedi. İnsanın elinde olan bişey değil. Keşke böyle olmasaydım ben de gidebilseydim oraya dedim kendi kendime hep. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin inşallah 🙏

Sükür sağlıkla kavuştun bebisine canım mis kokusunu Çek içine bol bol 😍😍🥲 darısı bizim basımıza 🥰😍

Canım çok sevindim güzel geçmesine bolca öpüp kokla bizim yerimize bebitoyu 😊 süpersin sen herşeyin üstesinden gelirsin 👍 ne güzel atlattın bak yavruna kavuştun darısı bizim başımıza inşallah canım sağlıcakla kal 🌸💕
Sağlıkla gelsin sizin kuzularınız da inşallah canım

Hadi gözünüz aydın canım benim 😌🤍 Kızlarınız ile mutlu sağlıklı bir yaşamınız olsun inşallah 🙏 Kısa sürede ayaklanmana çok sevindim ama sen yine de kendini çok yorma. Sütün de gelir endişelenme anca iniyordur☺️
Kızlar ben de @CRASRP in iyi durumda olduğunu okumuştum rüyamda. Dün guruptan öyle yazdığını gördüm. İnşallah doğru çıkmıştır rüyam. Oradaki arkadaşlardan haber var mı?
Sana malum olmuş resmen🥺 çok şükür ne yaptık ne ettik ekip çalışması ile iyi olduğunu öğrendik 🙏 içimize su serpildi bizim de 🙏 inşallah diğer arkadasimizdan da güzel haberler alabiliriz 🙏

Darısı sizin başınıza kızlar inşallah bu kötü günlerde içimize su serpin. Ölümleri değil yaşamları görmek istiyorum artık. Sancılarım bu depremden dolayı arttı ne Tv nede sosyal medya açmadım. Eşim hataya gidecekti benim yüzümden gidemedi. Doktor stres yapma herkes elinden geldiğini yapmaya çalışıyor sen de dua ee bak lojusasın duan kabul olur dedi. Böyle ne sütün gelir ne de bebeğin sağlıklı büyür dedi. İnsanın elinde olan bişey değil. Keşke böyle olmasaydım ben de gidebilseydim oraya dedim kendi kendime hep. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin inşallah 🙏
Olur mu canım yaşayacağımız varmış yaşadık bu durumu. Sen bebeğine kendine odaklan lütfen. Allah niyetini biliyo . Dr un dediği gibi dua gerek sn duanı et en büyük desteği verirsin

Dün dört kere tuttu saydım :KK70: hatta geçen hafta nst de de tuttu güm güm ortalığı inletti Hemsire hıçkırık tutması güzel beslendiğini gösterir dedi 😍

Bitti mi hazırlıklar 🥰 ben doğum olayını düşünmüyorum sağlıkla gelsin diye dua ediyorum sadece bi şekilde doğacaklar bakalım hepimiz için en sağlıklı ve kolayı olur insallah 🙏🏻❤️
Bende nedense hep doğum olayını düşünüyorum bide hiç olumluyu düşünmüyorum hep olumsuzluğa odaklanıyorum acilen o psikolojiden çıkmam lazım 🙏
Benimki de akşamları özellikle bi 10 dk falan hıçkırır 😀 bide kendi kendine mi sibirleniyo ne hıçkırdıkça bi de tekme atıyor, ben ne yapacaksam sanki 😀

Ben 2. Doğumlar daha kolay olur denildiği için biraz rahatım 😀 yani öyle umuyorum inşallah. Suni sancı alanların kaderi sanırım bu, ama sen bayağı çekmişin. Ben sabah 9 da yatışım oldu öğlen 14 30 da doğurmuştum.
Evet öyle diyorlar bazen öyle avutuyorum kendimi ama bazı arkadaşlarımın ikinci doğumları baya zormuşsun hemen onu düşünüp üzülüyorum benim biraz pozitif düşünmeye ihtiyacım var .hatta korkudan özel ebe ya da doula ile gireyim doğuma dedim doktorum gerek kalmayacak rahat ol diyor o da inanılmaz rahat 🙈
Ay inşallah oyle pit diye dogururuz😂 ne güzel olur. İlkler zor oluyor genelde. 2. 3. Lerde dedigin gibi sorumluluk oluyor hic yerinde durmuyorsun. Durmak istesen de çocuklar durdurmuyorlar.
Kesinlikle öyle,ne güzel olur pıt diye doğursak 🙏🙏🙏
Benim cantamda hâlâ hazir degil😥 7 sinde alışverişe cikmayi düşünüyordum. Ama bu deprem oldu. Canim hiçbir şey yapmak istemiyor . Aklımız kalbimiz orada. ☹️
Benim eşyalar hazır da böyle ayırıp kategori edip bi türlü dolduramadım çantaya.bide kapı süsünü falan kendim yapayım demiştim aldım malzemeleri öyle bekliyor bismilllah deyip başlamam lazım acilen
Sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olsun inşallah 🙏 muhtemelen biliyorsundur zaten ama dereotu ve tahin acayip süt yapıyor aklında olsun ❤️🌸

Gözüm aydın canım Allah analı babalı tüm sevdikleriyle büyümeyi nasip etsin şansı bahtı güzel olsun 🙏

Selam kızlar, ben de bugün doktora gittim. Şükürler olsun ikizlerimin durumu iyi. Dr eğer acil bir durum olmazsa 2 hafta sonra yani 34. hafta alacağını söyledi. Gebelik şekeri, protein kaçağı olduğunu söyledim. Ödemi de görünce bir anda tansiyonun yükselebilir dedi. O yüzden 34 e gelince alacağız dedi. İnsüline devam tansiyon takibi yap dedi. Her şerde bir hayır vardır derler. Malatya’daki Dr um beni çok strese sokuyordu. Her baktığında ikiz olduğu için oflaya puflaya bakıyordu, sabahtan akşama kadar bekletiyordu. Sanki keyfi olarak ikizlere hamile kalmışım ve bu yüzden suçluymuşum gibi davranıyordu. Şimdiki doktorum çok iyi biri, çok ilgili, cep numarasını bile verdi sorularım ve acil durumlar için. Hastaneden de çok memnun kaldım. Buna da şükür diyorum. İnşallah diğer depremzede arkadaşlarım da hayırlısıyla sağlıkla doğumlarını yaparlar 🤲

İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim

İyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
Çok geçmiş olsun 🙏 bizim grupta konyada yaşayan yok ama bununla alakali Kazen Kazen belki yardımcı olabilir size dilerseniz konu açın bildirim atılır tüm üyelere daha hızlı dönüş alırsınız 🙏

Back