2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de profilimde paylaştım canım inşallah konyada yaşayanlardan dönüş gelir

Çok şükürki sende bebeğinde iyisiniz. Çok geçmiş olsun.
Bu topikte Sitaremay Konyalı gözüküyor ama o kullanıcıda aktif değil, instagram sayfalarından oradaki doktorları biraz takip etsen hastaları illaki mesajlar yazmıştır özelden o kişilerden bilgi alsan biraz fikir edinebilirsiniz diye düşünüyorum.
Doğumun da yaklaşmış, sağlıcakla için rahat bir şekilde kucağına alırsın inşallah, doğumdan sonra yurtta kalmaya devam mı edeceksiniz?

Çok geçmiş olsun inşallah senin için iyi bir doktor bulunur ve sağlıkla devam edersin inşallah

Ben de profilimde paylaştım canım inşallah konyada yaşayanlardan dönüş gelir
Allah razı olsun inşallah dönüş olur son haftalarimda doktorsuz kalmak çok kötü kısmet böyleymiş ne diyeyim ne hayal ederken neler geldi basima aklimin ucundan gecmezdi hatayda yasarken doguma konyaya gidecegim...aklıma sizler geldiniz belki bir bilen yönlendiren olursa en azindan içim daha rahat giderim doguma

Canınız sağolsun canım kurtuldunuz ya çok şükür Başka bir şeye ihtiyacın var mı elimizden gelen yapalım Doğum yaptıktan sonra nerde kalacaksınız akraba vs var mı oralarda ?

Canımm gözün aydın çok sevindim sağlıklı olmanıza Henüz grupta Q qizemli ve senin dışında doğum yapan olmadı bildiğimiz kadarıyla. Aktif olmayan arkadaşları bilemiyoruz tabi. Kendini yorma biraz toparlayınca daha detaylı konuşuruz zaten inşallah. Mis kokulu kızçeni de bol bol kokla bizim yerimize

Canınız sağolsun canım kurtuldunuz ya çok şükür Başka bir şeye ihtiyacın var mı elimizden gelen yapalım Doğum yaptıktan sonra nerde kalacaksınız akraba vs var mı oralarda ?
Çok şükür kurtulduk iki cocugum daha var onların canı sağ eşim sağ çok şükür rabbime yasadiklarimiz kabustu hâlâ da kendime gelemiyorum surekli deprem oluyo sanıyorum çocuklarım burda deprem olurmu diye soruyolar onlarin psikolojiside bozuldu burda bi tanıdığımız var kayinbabamin arkadaşı sagolsun bizi buraya yonlendirdi kayinvalidemler marastaydi onlar da depremden dolayı buraya yani konyaya gelicekler kayinvalidem olur yanımda dogumdan sonra inşallah yine burda yurtta kalırım toparlaninca evime giderim hatay da marasta surekli depremler oluuo oralarda yaşanılacak gibi değil

Malatya'daki doktorun zaten çok sinir bozucuydu, sırf çoğul hamilesin diye öyle davrandığını düşünmüyorum onun karakteri öyle bence her hastasına öyle davranıyordur. Şimdi doktorundan yana için rahat doğumunda rahat geçecektir. Sağlıcakla kucağına al kuzularını

Çok geçmiş olsun.. Konyada hiç tanıdığım yok açıkçası ama forumda çok kişi vardır mutlaka yardımcı olurlar canım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah

İnşallah canım. Bugün doktorun ilgisini görünce depremle ilgili stresim de geçti biraz. Oğlumun yakın arkadaşının depremde kurtulamadığı haberini dün almıştık çok üzülmüştüm. Bugün 87. saatte kurtulduğu haberini aldık çok sevindim. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

İnşallah iyi bir doktor bulursunuz canım. Sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu inşallah.

Çok çok şükür hataydan kurtulmak bi mucize gercekten o görüntüleri gördükten sonra evden esyalarinizi alabildiniz mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…