Raziye gibi geldi isim, hatay kadın doğum doktoru raziye diye aratinca direkt cikti baktim sonra hastane ismi de benziyor fotodakine. İnşallah dönüş yapar, telf u kayitliysa belki numarasını da verir. Bu arkadaşımız harici sanirim bolgedeki diger arkadaslardan dönüş aldik. haberlere bakıyorum hala enkazdan sesler geliyor mucize gibi, Allah yardımcıları olsun.Canım kalp atışı gibi ve ritmik oluyor pit pit pit şeklinde 1-2 dk sürüyor ortalama
Ay nasıl okudun canım helal olsuninşallah bi bilgiye ulasabilirsin
Ayyyyy gözün aydın canım benim çok şükür çok mutlu oldummmMerhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Evet evet eskiden daha çok olduğunu farkettim şuan bi sorun değildir bu inşallah yaCanım kalp atışı gibi ve ritmik oluyor pit pit pit şeklinde 1-2 dk sürüyor ortalama
Ay nasıl okudun canım helal olsuninşallah bi bilgiye ulasabilirsin
Cok sevindim sağlıkla büyütün inşallah, ömrü bahtı güzel olsun :) senin maraton cok şükür sağlıkla sonuçlandı darısı başımızaMerhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyümesini nasip etsinMerhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Darısı sizin başınıza kızlar inşallah bu kötü günlerde içimize su serpin. Ölümleri değil yaşamları görmek istiyorum artık. Sancılarım bu depremden dolayı arttı ne Tv nede sosyal medya açmadım. Eşim hataya gidecekti benim yüzümden gidemedi. Doktor stres yapma herkes elinden geldiğini yapmaya çalışıyor sen de dua ee bak lojusasın duan kabul olur dedi. Böyle ne sütün gelir ne de bebeğin sağlıklı büyür dedi. İnsanın elinde olan bişey değil. Keşke böyle olmasaydım ben de gidebilseydim oraya dedim kendi kendime hep. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin inşallahÇok şükür canım. Gözün aydın sağlıkla büyüsün minnoş. Maşallah ikinize deçok sevindim vallahi sürecin böyle güzel sonuçlanmasına. Artık mis kokuları içine çekebilirsin yanı başında hadi darısı başımıza
Sükür sağlıkla kavuştun bebisine canım mis kokusunu Çek içine bol bolMerhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Sağlıkla gelsin sizin kuzularınız da inşallah canımCanım çok sevindim güzel geçmesine bolca öpüp kokla bizim yerimize bebitoyusüpersin sen herşeyin üstesinden gelirsin ne güzel atlattın bak yavruna kavuştun darısı bizim başımıza inşallah canım sağlıcakla kal
Kime benziyor canım bebis kaç kilo doğdu ablasıyla kavuşmaları nasildiSağlıkla gelsin sizin kuzularınız da inşallah canım
Amin inşallah canım benimSağlıkla gelsin sizin kuzularınız da inşallah canım
Hadi gözünüz aydın canım benimMerhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Sana malum olmuş resmenKızlar ben de @CRASRP in iyi durumda olduğunu okumuştum rüyamda. Dün guruptan öyle yazdığını gördüm. İnşallah doğru çıkmıştır rüyam. Oradaki arkadaşlardan haber var mı?
Olur mu canım yaşayacağımız varmış yaşadık bu durumu. Sen bebeğine kendine odaklan lütfen. Allah niyetini biliyo . Dr un dediği gibi dua gerek sn duanı et en büyük desteği verirsinDarısı sizin başınıza kızlar inşallah bu kötü günlerde içimize su serpin. Ölümleri değil yaşamları görmek istiyorum artık. Sancılarım bu depremden dolayı arttı ne Tv nede sosyal medya açmadım. Eşim hataya gidecekti benim yüzümden gidemedi. Doktor stres yapma herkes elinden geldiğini yapmaya çalışıyor sen de dua ee bak lojusasın duan kabul olur dedi. Böyle ne sütün gelir ne de bebeğin sağlıklı büyür dedi. İnsanın elinde olan bişey değil. Keşke böyle olmasaydım ben de gidebilseydim oraya dedim kendi kendime hep. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin inşallah
Bende nedense hep doğum olayını düşünüyorum bide hiç olumluyu düşünmüyorum hep olumsuzluğa odaklanıyorum acilen o psikolojiden çıkmam lazımDün dört kere tuttu saydımhatta geçen hafta nst de de tuttu güm güm ortalığı inletti Hemsire hıçkırık tutması güzel beslendiğini gösterir dedi
Bitti mi hazırlıklarben doğum olayını düşünmüyorum sağlıkla gelsin diye dua ediyorum sadece bi şekilde doğacaklar bakalım hepimiz için en sağlıklı ve kolayı olur insallah
Evet öyle diyorlar bazen öyle avutuyorum kendimi ama bazı arkadaşlarımın ikinci doğumları baya zormuşsun hemen onu düşünüp üzülüyorum benim biraz pozitif düşünmeye ihtiyacım var .hatta korkudan özel ebe ya da doula ile gireyim doğuma dedim doktorum gerek kalmayacak rahat ol diyor o da inanılmaz rahatBenimki de akşamları özellikle bi 10 dk falan hıçkırırbide kendi kendine mi sibirleniyo ne hıçkırdıkça bi de tekme atıyor, ben ne yapacaksam sanki
Ben 2. Doğumlar daha kolay olur denildiği için biraz rahatımyani öyle umuyorum inşallah. Suni sancı alanların kaderi sanırım bu, ama sen bayağı çekmişin. Ben sabah 9 da yatışım oldu öğlen 14 30 da doğurmuştum.
Kesinlikle öyle,ne güzel olur pıt diye doğursakAy inşallah oyle pit diye dogururuzne güzel olur. İlkler zor oluyor genelde. 2. 3. Lerde dedigin gibi sorumluluk oluyor hic yerinde durmuyorsun. Durmak istesen de çocuklar durdurmuyorlar.
Benim eşyalar hazır da böyle ayırıp kategori edip bi türlü dolduramadım çantaya.bide kapı süsünü falan kendim yapayım demiştim aldım malzemeleri öyle bekliyor bismilllah deyip başlamam lazım acilenBenim cantamda hâlâ hazir degil7 sinde alışverişe cikmayi düşünüyordum. Ama bu deprem oldu. Canim hiçbir şey yapmak istemiyor . Aklımız kalbimiz orada.
Sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olsun inşallahDarısı sizin başınıza kızlar inşallah bu kötü günlerde içimize su serpin. Ölümleri değil yaşamları görmek istiyorum artık. Sancılarım bu depremden dolayı arttı ne Tv nede sosyal medya açmadım. Eşim hataya gidecekti benim yüzümden gidemedi. Doktor stres yapma herkes elinden geldiğini yapmaya çalışıyor sen de dua ee bak lojusasın duan kabul olur dedi. Böyle ne sütün gelir ne de bebeğin sağlıklı büyür dedi. İnsanın elinde olan bişey değil. Keşke böyle olmasaydım ben de gidebilseydim oraya dedim kendi kendime hep. Rabbim herkese sağlık sıhhat versin inşallah
Gözüm aydın canım Allah analı babalı tüm sevdikleriyle büyümeyi nasip etsin şansı bahtı güzel olsunMerhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Çok geçmiş olsunİyi aksamlar bende uzun zamandır takip ediyorum sizi bugun 36 haftam doldu icinizde Konya'da yaşayan varmi bi sorum olacakti ben hatayda yaşıyorum depremi yaşadım bu halimle çok kötüydü çok şükür o korkuyla doğum yapmadim depremden sonra.benim dogumum sezeryan olacak bide sancim tutsa doktor yok hastane yok caresizligin en dibini yaşadım bu şekilde olacak gibi değil diye bizde Konya'daki depremzedeleri için olan yurt açılmış oraya geldik doğumu burda yapicam nasipse ama doktor hastane bilmiyorum hangi doktora gitsem kime gitsem buralarda içinizde yaşayan varsa bana bi yol gosterirmisiniz nereye gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?