• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bebisleriniz de hıçkırık durumu nasıl. Benim oğlanı günde 3 kez felan hıçkırık tutuyor uzun da sürüyor
Benim kızdada günde 2-3 kez oluyor canım. Özellikle gece yatağa girip dua etmeye başladığımda oluyor🤭 bazen oturma şeklimden mi kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

Aynen geçen sakinlestirdim geçecek annecim biraz daha dayan diye konuştum okşadım falan 🤗
Haha. Ben de konuşuyorum. Belki beni hıçkırık tutunca sinir olduğum için kıyamıyorum bebişe.
Ben
Ben de üzülüyorum işte okşuyorum konuşuyorum ama iyi biseymis öyle denildi 😀
İyi miymiş? Hiç haberim yoktu ama yine de kıyamıyorum ya. Haha garibim bi de uzun sürüyor. Arada bir duraklıyor, “hah geçti” diyorum yine başlıyor. Bizi tutunca da öyle oluyor ya. 🤣 Nefesi tutup “geçti mi acaba” diye düşünürken hemen yeni hıçkırık geliyor. 🤬🤬

Sunrseee Sunrseee da sağolsun doktoruyla iletişime geçti ondan aldık Serapın iyi haberini şükürler olsun 🙏 Hepimiz rahat bir nefes aldık cidden kaç gündür aklımızda.. 🌸
Gerçekten Allah Dr dan razı olsun bn görmez diye düşündüm bugün ki hikayesine de yazdım gördü şansa çok şükür 🤲
Ya bı de şey dicem sanki bı ara bı arkadaşımız kişisel bilgisinin olduğu belgeyi paylaşmıştı hatta Rheaa Rheaa uyarmıştı düzelt diye ama bilmediği için duzeltememisti o Y yazosey miydi acaba . Bn şimdi konuşmada geçen kelimelerle bulmaya çalıştım mesajlarına da baktım da öyle bişey göremedim. Hatırlayan var mı. Grupta paylaşılan fotoların hepsini görme şansımız var mı acaba yoksa hep sayfa sayfa mi bakiliyo fotolara.

Haha. Ben de konuşuyorum. Belki beni hıçkırık tutunca sinir olduğum için kıyamıyorum bebişe.

İyi miymiş? Hiç haberim yoktu ama yine de kıyamıyorum ya. Haha garibim bi de uzun sürüyor. Arada bir duraklıyor, “hah geçti” diyorum yine başlıyor. Bizi tutunca da öyle oluyor ya. 🤣 Nefesi tutup “geçti mi acaba” diye düşünürken hemen yeni hıçkırık geliyor. 🤬🤬
Aynen valla bebemizin de sınırı var kiyamayiz onlara 🤗

Gerçekten Allah Dr dan razı olsun bn görmez diye düşündüm bugün ki hikayesine de yazdım gördü şansa çok şükür 🤲
Ya bı de şey dicem sanki bı ara bı arkadaşımız kişisel bilgisinin olduğu belgeyi paylaşmıştı hatta Rheaa Rheaa uyarmıştı düzelt diye ama bilmediği için duzeltememisti o Y yazosey miydi acaba . Bn şimdi konuşmada geçen kelimelerle bulmaya çalıştım mesajlarına da baktım da öyle bişey göremedim. Hatırlayan var mı. Grupta paylaşılan fotoların hepsini görme şansımız var mı acaba yoksa hep sayfa sayfa mi bakiliyo fotolara.
Yok kuzum o değildi o hatta bizim topikten değildi soru sormak için gelen biriydi

Ah canım ben bugün baya ağrılı bir gün geçiriyorum. Ne oturabiliyorum ne ayakta iş yapabiliyorum. Gene de bir sürü iş yaptım. Müthiş bir baskı ve kasılma, sertleşme.. ama işin tuhafı bunlar hemen doğum habercisi de değil. Kendi kendimize kasılıp duracağız heralde şimdilik 🤷🏻‍♀️
Selam kızlar ben de aynı durumdayım hiç durmadan yarım saat 45dk hareket etti ama ne hareket 😖alttan baskı kıpır kıpır,kasılma,sertleşme hala da devam ediyor çok tedirginim.

Ah canım ben bugün baya ağrılı bir gün geçiriyorum. Ne oturabiliyorum ne ayakta iş yapabiliyorum. Gene de bir sürü iş yaptım. Müthiş bir baskı ve kasılma, sertleşme.. ama işin tuhafı bunlar hemen doğum habercisi de değil. Kendi kendimize kasılıp duracağız heralde şimdilik 🤷🏻‍♀️
Benimde pek bi huzursuz geçiyor bu aralar günlerim. Eğilemiyorum asla. Makineyi boşaltıyım dedim tutuldum kaldım ağlıcaktım az kalsın 😥 kendime üzüldüm 🤦‍♀️ kafasını çok baskılıyor vajinama ayağa kalktığımda yada bir iş yaptığımda.

Ay benimde hafta aynı sizinle,çok tedirgin oluyorum doğum yaklaştıkça 😔

Benimde ilki normaldi suni sanciyla baya çektim 12 saatte ancak doğurdum yine doktorum ve hastane aynı yine normal doğum bekliyor ama ben korkuyorum her türlüsünden doğumun bide kan sulandirici igne kullanıyorum aklıma kötü senaryolar geliyor hep 😔

Gerçekten o his anlatılacak gibi değil ben abartiyorum galiba diye düşünmüştüm yeniden doğdum sanki derken demek çoğumuz aynısını hissediyomusuz🥰

Yalnız değilsin arkadaşım daha 33+3 um ikinci dogumum olacak nasipse ama inanılmaz tırsıyorum 🙁
Ayy niye böyle korkak ürkek olduk acaba yaa 😔😥

Hadi ya tüh bnde bı ümit bakmıştım odur diye 😔
Tüm mesajlarına baktim ben de hiçbir bilgi yok doktoru hangi hastane vs. Sadece devlette arkadaşının dr.olan babasına gitmiş devlette mi doğum yapsam diye bahsetmiş bir de yine devlette annesinin doktoruna gitmiş ama isim filan hicbisey yok maalesef :(

Eklentiler

• Screenshot_20230209_225553_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230209_225553_Samsung Internet.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 76
Ya ben hıçkırıkları bu kadar yoğun hissetmiyorum kalp atışı gibi mi oluyor ben mi odaklanmadım buna acaba🤨
Evet kalp atışı gibi ritmik ama bebeğin normal kalp atışına göre daha yavaş oluyor. Ben de önce bilmiyordum hıçkırık olduklarını, bebeğin kalbi atıyor diye şaşırıyordum. Sonradan öğrendim. Tekme kadar güçlü olmuyor ama ben çok rahat hissediyorum.

Back