Buldum görüntüden okuduğum kadarıyla doktoru Raziye Keskin kurt, özel defne hastanesi. İnstagramda dr.u buldum, mesaj atıyorum hikaye paylaşmış aktif görünüyor. Umarım hatırlarTek bulabildiğim ultrason görüntüsü bu ama okunmuyor
MuhteşemBuldum görüntüden okuduğum kadarıyla doktoru Raziye Keskin kurt, özel defne hastanesi. İnstagramda dr.u buldum, mesaj atıyorum hikaye paylaşmış aktif görünüyor. Umarım hatırlar
Adını yazmamış hiç canim
Ah ya keşke ondan da bi güzel haber alsakAdını yazmamış hiç canim
Yazdım onunla ilgili tüm bilgileri, inşallah doktoru hatırlar ve ismini paylaşır ulaşabiliriz kendisineAh ya keşke ondan da bi güzel haber alsak
Ayy inşallah yaYazdım onunla ilgili tüm bilgileri, inşallah doktoru hatırlar ve ismini paylaşır ulaşabiliriz kendisine
Bence o canım çok benziyor inşallah güzel haberler alalımSizce bu resimde elbiseli olan Serap mi? Antakya da Çukurova marka patent firmasinin görsellerinden buldum sen soruncaSunrseee
Henüz yazmadı ya bende merak ediyorum. İnşallah sağlıkla geçmiştir süreci.Bu aradaLeedong dan haber yok dimi hala?Ben de merak ediyorum
Birşey olduğundan değil korkudanZaten 37desiniz neden ki? Bebeginizin kilosu kac ki? Ben 37 de dogmasina soguk bakmiyorum acikcasi...
Benim oğluşta günde Bi kaç kere tutuyor dediğin gibi biraz uzun sürüyor. Seviyorum okşuyorum oyy hıçkırık mı tuttu seni diyeKızlar bebisleriniz de hıçkırık durumu nasıl. Benim oğlanı günde 3 kez felan hıçkırık tutuyor uzun da sürüyor
Canım kalp atışı gibi ve ritmik oluyor pit pit pit şeklinde 1-2 dk sürüyor ortalamaYa ben hıçkırıkları bu kadar yoğun hissetmiyorum kalp atışı gibi mi oluyor ben mi odaklanmadım buna acaba
Ay nasıl okudun canım helal olsunBuldum görüntüden okuduğum kadarıyla doktoru Raziye Keskin kurt, özel defne hastanesi. İnstagramda dr.u buldum, mesaj atıyorum hikaye paylaşmış aktif görünüyor. Umarım hatırlar
Bak bu yönüyle bakmadım hiçBen de hickir hickir ciğerlerin gelişsin diyorum tek gaddar benim sanırım
Ay ben bile o hickirirken sinirleniyorum sanki ben hickiriyorumAyy ya yerim ben onları biz bile ne yapacağımızı şaşırıyoruz tutunca koca koca insanlar
Muhteşemsin canımBuldum görüntüden okuduğum kadarıyla doktoru Raziye Keskin kurt, özel defne hastanesi. İnstagramda dr.u buldum, mesaj atıyorum hikaye paylaşmış aktif görünüyor. Umarım hatırlar
Çok şükür canım. Gözün aydın sağlıkla büyüsün minnoş. Maşallah ikinize deMerhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Canım çok sevindim güzel geçmesine bolca öpüp kokla bizim yerimize bebitoyuMerhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım
Kızlar ben deCRASRP in iyi durumda olduğunu okumuştum rüyamda. Dün guruptan öyle yazdığını gördüm. İnşallah doğru çıkmıştır rüyam. Oradaki arkadaşlardan haber var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?