2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Zaten 37desiniz neden ki? Bebeginizin kilosu kac ki? Ben 37 de dogmasina soguk bakmiyorum acikcasi...
Birşey olduğundan değil korkudan kilosu falanda iyi salı günü kontrolümde 2800 dü. tabiki ne zaman gelirse ona razıyım ama biraz korkuyorum o yüzden karnımda azıcık daha dursa bari diyorum.

Ya ben hıçkırıkları bu kadar yoğun hissetmiyorum kalp atışı gibi mi oluyor ben mi odaklanmadım buna acaba
Canım kalp atışı gibi ve ritmik oluyor pit pit pit şeklinde 1-2 dk sürüyor ortalama
Buldum görüntüden okuduğum kadarıyla doktoru Raziye Keskin kurt, özel defne hastanesi. İnstagramda dr.u buldum, mesaj atıyorum hikaye paylaşmış aktif görünüyor. Umarım hatırlar
Ay nasıl okudun canım helal olsun inşallah bi bilgiye ulasabilirsin

Merhaba kızlar çok şükür kızımda bende çok iyiyiz. Okuyamadım 55 tane bildirim gelmişti. Başka doğuran var mı. Güzel geçti ameliyatım Hatta hemen emzirmeye başladım stüm gelmeye başladı. Biraz az ama haftasına göre normalmiş. 1/2 hafta sonea yoğunlaşır dediler. Dün ameliyattan 6 saat sonra ayağa kaldırdılar yürüttüler.ondan 1 saat sonra eşimle kalktık yürüdük ondan sonra hep tek kalktım yürüdüm merdivenlerden çıkıp indim. Şimdi çok iyiyim. Ayaklandım diyebilirim. Yazamadım buraya bakamadım ilk gün malum gaz sancılarım vardı akşam üzeri rahatladım. Sağ elime de ilaçlar ve serumiçin damar yolu açtılar. O yüzden yazmak çok zor geldi. Buraya giremedim bile. Başka doğuran var mı merak ettim. Yarın öğlen taburcu olacağız bu arada.
Birde sütüm hızlı artsın diye doktor şurup verdi bu akşam üzeri hemen etkisini gösterdi sizinle de paylaşmak istedim canlarım

Eklentiler

• image.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 96
Ben de hickir hickir ciğerlerin gelişsin diyorum tek gaddar benim sanırım
Bak bu yönüyle bakmadım hiç kıyamıyorum sinirleniyo ya daha dünyaya gelmeden sınırını görüyoruz
Ayy ya yerim ben onları biz bile ne yapacağımızı şaşırıyoruz tutunca koca koca insanlar
Ay ben bile o hickirirken sinirleniyorum sanki ben hickiriyorum

Çok şükür canım. Gözün aydın sağlıkla büyüsün minnoş. Maşallah ikinize de çok sevindim vallahi sürecin böyle güzel sonuçlanmasına. Artık mis kokuları içine çekebilirsin yanı başında hadi darısı başımıza

Canım çok sevindim güzel geçmesine bolca öpüp kokla bizim yerimize bebitoyu süpersin sen herşeyin üstesinden gelirsin ne güzel atlattın bak yavruna kavuştun darısı bizim başımıza inşallah canım sağlıcakla kal

Kızlar ben de CRASRP in iyi durumda olduğunu okumuştum rüyamda. Dün guruptan öyle yazdığını gördüm. İnşallah doğru çıkmıştır rüyam. Oradaki arkadaşlardan haber var mı?
CRASRP iyiymis canım Diyarbakır a gidecekmiş. Dr undan bilgi aldık. Y yazosey i de araştırıyoruz bakalım iyi haberini alicaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…