• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar diğer topiklerde gördüm ikili test sonucunda freehcg diye bi değer varmış o 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diyorlar ama bilmiyorum :) kızımda ki test kağıtlarını da hiç hatırlamıyorum ne yaptım diye dursa bakardım 😆 gebeliği bizden önce olanlarda test edelim bu konuyu 🤗

Kanama alanım yoktu cnm dktor kese altı lekeler olabilir demişti ama benim bu sefer kan gelince çok korktum.. acile gittim alttan muayne ettiler kalp atışı var dediler kanaman yoğun olrsa gel dediler bide yarın radyolojiye cagrdilar renkli ultrasona gircekmisim neden bilmiyorum
Umarım her sey sizin için yolundadır. Guzel haberlerinizi alırız 😚

Bence kız 🙄 hadi bakalım çıkacak mı 🤣🤣 ilerde cinsiyeti kesinlesince haber verirsin bana olur mu 😆bu arada eşime dedim yuvarlak olunca ne oluyor diye o da kız dedi. Hadi bakalım 🙄
Hahaha hayirlisiyla insallah saglikla gelsin, haber veririm tabi 😂 cin takvimi de oyle diyor da bizimki tup bebek, her ne kadar temmuzda koyulduysa da embryonun kendisi martta olustu, o yuzden durum karisik 😄

Kizlarcim bas dönmesi yaşayan var mi birkaç saat önce yürüyemeyecek kadar basım dönüyordu anlamadım birden noldu uyuyup uyandım şimdi bir tık iyiyim normal mi ki bu acaba 🙂
canım benim 4. hafta itibari ile tansiyonum düşük çıkıyor ve baş dönmem oluyor bence normal ama herkeste olmayabilir tabiki :)
6+1 ile bulantılara hoşgeldin diyorum kızlar var mı bulantı yaşayan nasıl önlem alıyorsunuz çıkcak gibi oluyor ama çıkmıyor
canım benimde aynı dönemde başladı dr mide bulantısı için prifemyn dr verdi gece içiyorum bayağı fark etti :)

Çok korktum biraz ayakta kaldım çamaşır fln astım gene durulamadim... Acile gittim hemen alttan muaynede bebeğin kalp atışını gördüler şuan lekelenme tarİnda dediler yoğun olursa gel dediler sabahta radyolojiye cagrdilar renkli ultrasona sokacaklarmis niye blmiyorum
Canım renkli ultrasonla bebeğe giden kan damarlarına bakıyorlar, renklide kan akışı çok daha net ve doğru çıkıyor ondandır. Endise etmeyin 😊

Kizlar gunaydin, bugun tam 5+0’im, bir ishalle uyandim ki sormayin. Herkes kabiz olur, ben ishalle karsilasinca sasirdim. Var mi baska basina gelen?

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰
Lenfoma (lenf kanseri) 4. Evreydi boyun, göğüs kafesi, dalak, kemik iliğinde vardı. 7 ay önce btti kemoterapilerim çok şükür ☺️ sondan sonra pette kasıklarımda lenf büyümesi gördüler tekrar biyopsi ve radyoterapi kararı çıktı heyetten ama heyet başkanı olan profa gttim muayene etti çok şükür gerek görmedi her kadında belli dönemlerde o lenfler büyür dedi ☺️ ışın tedavisi de alsaydım normal yolla çocuğum olmayacaktı 🥺 Rabbime şükürler olsun o zamanlar hiç anne olamayacağımı hatta hayatımın son dönemleri olduğunu düşünüyodum ama şükürler olsun bitti ☺️ (uzun oldu kusura bakmayn ) 🥺
Ne kadar güçlü bir kadinsiniz 🌺

Kızlar diğer topiklerde gördüm ikili test sonucunda freehcg diye bi değer varmış o 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diyorlar ama bilmiyorum :) kızımda ki test kağıtlarını da hiç hatırlamıyorum ne yaptım diye dursa bakardım 😆 gebeliği bizden önce olanlarda test edelim bu konuyu 🤗
Bhcg 19 ve kızdı canım. Hatta raporunu buldum 😆

Eklentiler

• Screenshot_20220725-085658_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20220725-085658_Samsung Notes.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar gunaydin, bugun tam 5+0’im, bir ishalle uyandim ki sormayin. Herkes kabiz olur, ben ishalle karsilasinca sasirdim. Var mi baska basina gelen?
Canım ben de yaşadım birkaç gün doktorum gebelikle ilgili değildir dedi. Gerçi internette ishal ve kabızlık olur diye okumuştum ama 🙂Heyecan yapmış olabilirsin sıcaktan da olabilir. Ben bi de covidden dolayı ishal yaşıyorum şu an 😌

Valla silince geldi pembeydi korktum acile gittik hemen.. alttan muayne ettiler. Bebeğin kalp atışı var dediler ben şok oldum ztn şuan lekelenme tarzında kanaman dediler yoğun olursa gel dediler. Bide yarın radyolojiye randevu verdi sabah 9da gel dediler. Orda renkli ultrasona sokacaklar
Canım benim annem emekli ebe. Dün lekelenmelerim olunca ona da danışmıştım. Avuç içi büyüklüğünde olmayan minik kanama ve lekelenmeler önemsizmiş. Bebeğin kalp atışını duymuşsun ben senin adına çok sevindim. Merak etme hiç kötü birşey olmayacak 🙏🏻😇

Stres yapmamak elde değil vallahi.. inşallah geçer şu kanama az az geliyor peceteye silince...
Çok geçmiş olsun canım geçer inşallah. Benimde lekelenmem vardı 2 hafta sürdü kahverengiydi çok telaş yapmıştım çok şükür artık gelmiyor. Korkma allahın izniyle geçer canım 🤲🏻😘

Kizlar günaydınnn💖 hangi güneş kremini kullanıyorsunuz acaba? Benim elimde la roche posay var ama kimyasal filtreli bir de beeo var organik su an tatildeyim la Roche çok iyi koruyor ama kullansam mi bilemedim 🥴

Günaydın oğlumda ishal olmuştum hatta herkes kabız olur ben ishal diye düşünmüştüm merak etme bişe yoktur bagirsaklarin iyi calisiyor diye düşün ☺️

Günaydın kızlar 6+4 gitmiştim bende kalp atışını duyamamıştık çok üzülmüştüm Bi hafta sonra gel demişti doktor. O bir hafta geçmek bilmedi bizim için. Dün gittik doktora 7+4 üm çok şükür kalbini duyduk pıt pıt atıyordu. Bide covid olmuştum geçen hafta o yüzden çok telaş yapmıştım çok şükür kötü birşey çıkmadı. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı haberler almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı bizlere bağışlasın 🤲🏻😌💗

Günaydın kızlar 6+4 gitmiştim bende kalp atışını duyamamıştık çok üzülmüştüm Bi hafta sonra gel demişti doktor. O bir hafta geçmek bilmedi bizim için. Dün gittik doktora 7+4 üm çok şükür kalbini duyduk pıt pıt atıyordu. Bide covid olmuştum geçen hafta o yüzden çok telaş yapmıştım çok şükür kötü birşey çıkmadı. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı haberler almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı bizlere bağışlasın 🤲🏻😌💗
Son adet tarihi kaç senin canım gözün aydın darısı başıma ☺️

Son adet tarihi kaç senin canım gözün aydın darısı başıma ☺️
1 haziran canım. Geç döllenme olmamış ama bende öyle düşünmüştüm acaba ondanmı gözükmedi diyede dün doktor kesen haftanla uyumlu dedi. Sende duyarsın inşallah canım benim 😌

Şuan lekelenme tarzi dediler acile gittim kalp atışı da varmış çok şükür yarın renkli ultrasona çağırdılar
Çok geçmiş olsun.. Her şey yolunda gider inşallah :dua: :KK68:
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰
Lenfoma (lenf kanseri) 4. Evreydi boyun, göğüs kafesi, dalak, kemik iliğinde vardı. 7 ay önce btti kemoterapilerim çok şükür ☺️ sondan sonra pette kasıklarımda lenf büyümesi gördüler tekrar biyopsi ve radyoterapi kararı çıktı heyetten ama heyet başkanı olan profa gttim muayene etti çok şükür gerek görmedi her kadında belli dönemlerde o lenfler büyür dedi ☺️ ışın tedavisi de alsaydım normal yolla çocuğum olmayacaktı 🥺 Rabbime şükürler olsun o zamanlar hiç anne olamayacağımı hatta hayatımın son dönemleri olduğunu düşünüyodum ama şükürler olsun bitti ☺️ (uzun oldu kusura bakmayn ) 🥺
Ne kadar zor günler atlatmışsınız.. Herkes kaldıramaz. Çok şükür geçmiş gitmiş, Allah size bir hediye göndermiş :KK68:Bundan sonrası için tüm ailenizle beraber sağlıkla mutlulukla huzurla çok güzel günler yaşayın inşallah :nazar::nazar::KK200:

Gözünüz aydın hem de geçmiş olsun..
Amin inşallah hepimiz için :KK68: Darısı başımıza..

Back