- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Kızlar cildimde kabarikliklar kaşıntı olduğunu söylemiştim, dirsek içlerimde ve diz arkalarımda. Sağ sol ikisinde de hem bacak hem kollarda.. Basit kremlerle, tuzlu suyla falan sanki kurur gibi mi oluyor falan derken, ki hala oldukça kötü, ordan etrafa doğru isilik gibi tüm kol ve bacaklarıma başka türlü seyler yayılmaya başladı.. Hart hurt kaşın kaşın delirecek insan.. zarar da veriyorsun tabi. Yıkıyorum, bepanthol sensiderm sürüyorum falan ama yani geçecek gibi değil. Öyle yapınca hafifliyor sonra yine başlıyor. Sanki her gün de artıyor aksine. Kadın doğum doktoruma sordum bir krem bir de Avil hap verdi. Kremi kullandım tamam da haptan korkuyorum ya.. 1 tane içtim simdi yatarken, bakiyim dedim etki edecek mi bari hemen diye.. Günde 3 tane kullanabilirsiniz dedi doktor ama.. içeriğinde de hamileler kullanmasin diyor. C kategorisindeymis. Yani yapılan deneyler yetersiz ama olumsuz bir şey yok gibi oluyormuş o da.. içim rahat değil ama böyle de artarak giderse ne yaparım.. Hamileyken kullanan ya da çevresinde hamileyken kullanan birileri olan var mı?