2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Olanlar Bizim suçumuz değil kuzum. Doğal afet ve zamanında alınmayan önlemler yüzünden bunca sorunlar yaşandı, yaşanıyor, yaşanacak malesef. Bi noktadan sonrası artık insanı çok yıpratıyor. Müdahale edemiyecegimiz şeyler için kahroluyoruz... O yüzden çok icsellestirmek faydadan çok zarar veriyor. Ki hamileyken ekstra zor bu psikoloji...
Benim de sınırın üstünde çıkıyor canim dr um süper diyor çok olması hamilelikte iyi bence doğumdan sonra cakilacak zaten değerler
Haftaya gün verir belki yav Çatı muayenesini kaçıncı haftada yapacak ben hiç sormadım salağa yatıyorum
Ay bi bu nasıl bi tontiş ya yanaklara bak Allahımm pamuk kız
Sağol teyzesi
@Leedong canım ne yaptın çok merak ediyoruz inşallah bebeğinde sende çok iyisindir güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de çok meraktayim yaa
Son haftalarda enerji patlaması yaşayabilirsiniz yazıyordu diğer uygulamada. Gerçekten bende öyle oldu bütün ağrım sızım bitti sanki hiç hamile değil gibi dolaşıyorum etrafta valla
Bu tam olarak ben hamile değilmişim gibi geliyor
Moral bozukluğu canım işte hepimiz aynı moddayiz ama günlük rutinine dönüp biraz gündemini değiştirmek iyi geliyor cidden iyi yapmışsın sen de çok izlememeye çalış
Bebeğin ve senin için nasıl sağlıklı olacaksa o şekilde ilerle canım bazı şeyler için inat etmeye gerek yok mühim olan sağlıkla doğmaları
Ben zaten her gun 3 tane falan yiyorum. Cok seviyorum incir hurma
Hurma ben de seviyorum valla çikolata gibi geliyor
Oyumu Rheaa kullaniyorum bence sira onda...
Bence de onun bayaaa yakın
minseo canim bence sinin kizin kilolu ya... O yanaklar masallah ne oyle cok tatli ya... Boyu kisa olabilir ama kilosu bence fazla... Gor bak kilosu iyi dogacak...
Ay inşallah kuzum ağzın bal yesin ben 1.60 eşim 1.80 dr sana benziyor dedi bence çok uzun olmayacak biz de evde bütün kiloyu yanaklarına almış diye konusuyoruz eşimle
En son gelip ben hazirlicam senin çantayı doğum diyoruz, az kaldi diyoruz
Bana yakın gibi geliyor senin twin is coming

O korku biraz bende de var daha önce de hiç operasyon geçirmedim sanırım biraz onun gerginliği de var
Dimi ondandir ya dogru ... Ama normal dogum o kadar guzel ki sadece o 10 dk da 3 olan sancilarda zor. Dogarken de oyle bir his oluyor ki cikarken anlatamam cok guzel ... Zaten hic bi sey kalmiyor sonrasinda cok konforlu sonrasi ... Isteyen herkese nasip olsun insallah

Ay inşallah canım şartlar elverdiği sürece ben de doğal doğum istiyorum operasyon ameliyathane biraz stresli

Hele o bebek çıktıktan sonraki rahatlama hissi. Resmen yeniden doğmuş gibi olmuştum

Canim resmini atsana sirketini bilmiyoruz maalesef 32 yasinda
Cevap bekliyorum canım sağol ya . O arada da yazdıklarına baktım muhasebe falan demiş ama tam iş yazmıyor.
Sunrseee böyle bişey yazmış bak
Benim yaptığım iş dolayısıyla yabancılarla çok fazla muhattabız.
İnşallah o dur. Çünkü Dr konuştu ve durumu iyiymiş Diyarbakır a gidecekmiş. Dr net yazsın haber verilen hemen size.

Ayyy bu duyduklarıma o kadar ihtiyacım varmış ki resmen sırıtarak okudum çok mutlu oldum, hepimizin en kolayından doğumlar olsun sağlıkla büyütün kuzucuğu, vakit buldukça artık bebişle ilgili tavsiyelerinizi de bekliyoruz taze taze
ah ballı yanak Benim doktorum da kafası büyük diyordu hep strese giriyordum normal doğumda zorlancam kafası büyükse diye, bugün önce ölçtü yine büyük vücuda göre bir hafta önde kafa dedi sonra yok yok bir daha ölçtüm normal dedi, mousela tam hangi karşılıklı noktadan referans aldığı ya da azıcık içerden mi dışardan mı başladı ölçmeye hepsinde fark oluyor benim anladığım, o ölçüler çok dengesiz, senin bal yanak da toparlamış ya da zaten iyiydi belki de

Ahhhh inşallah odur inşallaaaaah büyük bir şirkette çalışıyormuş ama muhasebedeydi

Bak tekrar kontrol ettim Serap adı Sunrseee

Korkutuyor bizi minik suratlar son haftalar daha mi stresliymis bilemedim güzel güzel büyüsünler üzmesinler bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…