2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sizce bu resimde elbiseli olan Serap mi? Antakya da Çukurova marka patent firmasinin görsellerinden buldum sen sorunca Sunrseee

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-09-20-28-25-466_com.android.chrome.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 113
  • Screenshot_2023-02-07-14-59-40-291_com.android.chrome.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar bu arada biliyosunuz deprem bölgelerinde bebek eşyalarına çok ihtiyaç var. Bez, mama, ıslak mendil, kıyafet, biberon vs.. E-bebekin instagram sayfasında insanlar yorumlara yazmış hep yardım gönderin diye ve bazı insanların yorumlarını silmişler. Bir taziye mesajı dışında asla ses yok firmadan. Civilin sayfasına baktım tır çıkarmışlar koli koli yardımlar gönderiyorlar. Bu günlerde yanımızda olan ve olmayan firmaları da unutmayalım benim alışveriş tercihime yansıyacak kesinlikle bu durum. Sizleri de bilgilendirmek istedim bu konuda.

Hepsi şerefsiz bunların!!!!!!

Ben de çok benzettim doğumdan önce çok zayıfladım diye yazmıştı çünkü Allah'ım bı kaç bilgi ile nelere ulaştık umarım iyidir buraya da yazar hepimizin yüzü güler
Ay inşallah ya baya detaylı inceledim aşırı benziyor bu kadar tesadüf olmaz bence. Kaşları, saç toplayışı, küpeleri vs. Çok az kaldı haber alacağız umarım

İnanmıyorumm nasıl buldun açık mı hesabııı
Şimdi açık açık yazmayım kişisel alani ihlal olabilir ceza almayim, ama hesabı kitli ve profilinde eşinin adı da yazıyor resmi de kendisi yani kesin o mesaj attim takipçisi olmayanlardan mesaji kapamış inşallah isteği kabul eder

Ya umarım isteği kabul eder şuan oralarda şebeke de çok sıkıntı internete giremiyor olabilir soyadını öğrenmişsindir eşini bulabildin mi belki onun hesabı açıktır. Twitterdan da adını soyadını bi arat canım bi haber alabiliriz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…