• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ya umarım isteği kabul eder şuan oralarda şebeke de çok sıkıntı internete giremiyor olabilir 😔 soyadını öğrenmişsindir eşini bulabildin mi belki onun hesabı açıktır. Twitterdan da adını soyadını bi arat canım bi haber alabiliriz belki🙏
Hemen bakıyorum twitterdan eşinin hesabi da kitli kuzum

Sağolun kızlar şuan daha iyiyim. Yaklaşık 1 saat sürdü gece, sonra uyumuşum. Doğum sancıları genelde gece başlar diye tedirgin oldum
Benimde geceleri ağrım kasılmam oluyor uyku nedir bilmiyorum bu aralar 🤦‍♀️ 1 bardak su içiyorum 5 kere wc ye gidiyorum 😔

Benimki de kanalda ama benim niye hiç sancım yok ya 🤭
Ay olmasın yaa inanırmısın hiçbişey yapamıyorum vajinama o kadar baskı yapıyorki ağrıdan günlerim nasıl geçiyor anlamıyorum 😔😔 gece uyku yok gündüz iki dakka ayakta dursam kasılma ve toplanma oluyor hemen 😥

Yok canım yazmamıştım. Bebek kilo almaya ve gelişmeye devam ediyor canım. Suyu,kan akışı,hareketleri iyi dedi. Önemli olan parametreler bunlarmis şuan. 2 hafta karın geriliği tek başına bir önem teşkil etmiyor sadece bu veri ile bebeği erken almam dedi. Zaten geriye düşmemisiz hatta grafik bi tık yukarı çıkmış. İşte yarın tekrar gidicem artik haftada 2 falan kontrol olacakmış suanlik sorun yok yani 🙏

Bu da kızımın son fotosu 🤍
Maşallah miniğe annesi bak herşey yolunda ne güzel 🌸😘

Kızlar Dr u yazdı aynı kişiden bahsediyoruz ve durumu iyi Diyarbakır a gidecekmiş 🤲 çok şükür. Zaten Dr yazmasa minseo minseo ajanimiz bulmuştu bile. Oh çok şükür ya CRASRP CRASRP kendini iyi hissettiğinde yazrsin buraya 🤲🥰
Günün en iyi haberi çoook şükür 🙏🙏 günlerdir aklımdaydı nasıl sevindim şuan 🥺🙏

Senin baya doğum sürecine girmiş kuzu o zaman dr ne dedi ?
Doktor 40 ı beklemeyebilir her doğum 40 haftada olmuyor zaten dedi. Kanalda başı zaten dedi 37 38 dede gelebilir dedi. Tabi ben korkudan napıcamı şaşırıyorum her gün 🤦‍♀️nst de az bieşy sancı çıktı hissediyormusun dedi kasılmalarım oluyor genelde dedim. Haberleşelim olası bir durumda dedi. Ben niye bu kadar korkak oldum onu anlamıyorum halbuki cesaretli biriyimdir canımda tatlı değildir ama doğumun yaklaşması ürkütüyor beni nedense 😥😥

Kızlar kendisinin muhtemelen iş telefonunu buldum çünkü şirketin logosu var. Yazdım ama iletilmedi. Sonra şirketin wp hesabına yazdım ordan bi bilgi alırız belki diye o da iletilmedi malesef
Şirket yıkıldı mı acaba ben de ona bakicam şimdi. Sirket çalışanları da depremzede ulaşmak zor olabilir şuan 😐

Back