canım benim nst te pek hareket etmedi sonra muayene sırasında karnımda sertleşti toparlandı falan bak nasılda hareketli dedi bende o yüzden her kıpırtıyı hareket olarak değerlendiriyorum sayı vermedi açıkçası ama baktım bir süre hareket etmiyor ya karnımla oynuyorum ya da birşeyler atıştırıyorum hareket ediyor az da olsa rahatlıyorum
sorma canım son 1 haftadır stresten mi üzüntüden mi bilemiyorum bende de durum aynı sürekli birşeyler yeme isteği var normalde üzülünce yiyemeyen ben şimdi de kendimi durduramıyorum anlayamadım neyse az kaldı yapacak birşey yok doğumdan sonra aldıklarımızı veririz inşallah
normalde çok takarım sürekli tartılırım yürüyüşe falan dikkat ederim şu son günlerde yaşadıklarımızdan herhalde herşey boş geliyor hiç birşey yapmak gelmiyor içimden
canım bebek hareketi kasıldıkça kendini aşağıya doğum kanalına doğru itip vücudu hazırlıyormuş benimde kasılmalarım oluyor sulu akıntım da olunca doktor alttan muayene etti hala yukarıda merak etme ay sonunu bulur dedi bana hareketlerine dikkat et bol su iç dedi.