2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Henuz hazir degil inanin yikamadik utulemedim. Alis veris listemde de eksik var yapariz daha, doktor risk yok rahat ol dedi saldim gitti....

Aa mutlaka haber ver canım, bana ilk gebelikte çatı muayenesi yapılmadı, daha doğrusu yarın yapacağız dedi o gece benim suyum gelmeye başladı
İlk hamilelelikte benim de suyum fazlaydı, sekerden suphelenmisti doktor, ama hiç bu risklerden bahsetmedi. Evet doktora göre iri bebekti ama bana göre normal 51 cm, 3.580 gram doğumda normal ama kesi vardı
Benim oyum da senden yana
Yarın haberlerini bekliyoruz, benim haftaya Çarşamba 37. Haftada kontrol bakalım ne diyecek

İnşaAllahh kuzumm sırayla hayırlı doğum haberlerimizi paylaşıcaz Allahın izniyle

Akıntı olayınıda mutlaka bahsedicem doktora, benim de kafamı karıştırdı.
2 gün önce de sabah uyandığımda çamaşırımın ortası tamamen ıslaktı, kaçırdım mı acaba diye düşündüm ayıptır söylemesi kokladım ama kokmuyodu pijamamda hafif nemliydi onada geçmişti o da aklıma gelince bi acaba mı diyorum. İnşaAllah su değildir
canım damardan aldığın için ani yükselme olmuştur hem emilim çok fazla bebeğin bence dengelenir stres yapma kendine
Doğru diyosun canım bu da bi ihtimal, doğum da 2 hafta sonra falan olursa anca dengelenir

Ay keşke benim de öyle olsa çatı muayenesi diyince bile içim ürperiyor. Klasik abartılmış söylemler bence farkındayım ama bilinçaltımıza işlemiş bi kere çıkınca off bu muymuş yani diyeceğime eminim

Evet genelde bir kaç saniyelik bir şey deniyor ama tabi her şeyi abartan bir grup var öldüm bittimciler

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah miniginiz
Canım Magnezyum ben 2 tane içiyorum 1 tane içiyorsan o yetersiz geliyor olabilir.

Bu arada benim de bugün son çalışma günümdü. Yarından itibaren raporum başlıyor. Doktora da gittim nst de ufak sancılar çıktı bir kaç tane. İlk doğum sezaryen olduğu için fazla bekleyemeyecegiz dedi. Haftaya çarşamba tekrar muayene sonra gün verecek. Perşembe ya da cuma doğum olacak artık galiba

Aynı ben Elime valiz alıp bi türlü yerleştirmedim. En ufak bir sancım olsa korkuyorum hazır değil diye haftasonu bununla ilgilenicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…