Kızlar hastane çantası hazır olmayan var mı benim gibienerjim yok gün boyu yatmak istiyorum yapılacak o kadar şey varken yıkadım ütüledim hemen hemen herşeyi hazır ettim ama bi türlü çantaya tertipleyip koyamadım 33+3 Şuan ama bana nerden geliyor o rahatlık hiç bilemiyorum sanki daha önce hiç hazırlamamışım gibi ne konacağını bile düşünemiyorum ülke gündeminden üzüntüden de hiç bişeye motivasyonum yok diğer taraftan
Dur kiz deme oyle
Canım hurma doğumu tetikliyor dikkatli tüketmek gerekiyor.Ben zaten her gun 3 tane falan yiyorum. Cok seviyorum incir hurma
Canım hurma doğumu tetikliyor dikkatli tüketmek gerekiyor.
Aa mutlaka haber ver canım, bana ilk gebelikte çatı muayenesi yapılmadı, daha doğrusu yarın yapacağız dedi o gece benim suyum gelmeye başladıValla bende tık yok şimdilikbu arada pazartesi kontrole gitmiştim. Hala kanala girmemiş malesef. Ama doktorum normal doğum için yine de şansın var bekleyelim dedi sevindim açıkçası. Ben sezeryan için gün verecek diye beklerken iyi bir gelişme oldu bu. Pazartesi tekrar çağırdı çatı muayenesi yapacak ona göre artık belli olur diye düşünüyorum
İlk hamilelelikte benim de suyum fazlaydı, sekerden suphelenmisti doktor, ama hiç bu risklerden bahsetmedi. Evet doktora göre iri bebekti ama bana göre normalKızlar bu arada suyum hala çok fazla bi azalma söz konusu değil. Zamanında araştırırken bu durumun normal doğumda bazı sıkıntıları olduğunu okudum. Mesela su fazla olduğu için bebek kanala girmiş olsa bile doğum sırasında dahi kanaldan çıkma riski var. Bir de iri bebek olduğu için (pazartesi baş çevresi 96 mm idi) normal doğum sırasında başının ya da omuzlarının takılma riski var. Bütün bunları doktoruma söyledim o da doğruladı evet böyle riskler var dedi. Artık gidişata göre bir karar alacağız diye düşünüyorum. Evet normal doğumu gerçekten çok istiyorum ama bebeğimin sağlığını riske atmak istemiyorum kendi konforum için..
Benim oyum da senden yanaDur kiz deme oyleben daha çantayı tamamlamadim. elim gitmiyor hazırlamaya resmen hep yatasım var. Yarın doktor kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek, nst de sancı çıkarsa artık daha fazla erteleyemem herhalde çanta hazırlama işini
Hurmalar bile ise yaramadigina gore ben de, ben kesin degilim. Gene en sonuncu Ben olucam benceHahah kimmiş ooo yaaaen son ben doğuracağım tutuyorum
İnşaAllahh kuzumm sırayla hayırlı doğum haberlerimizi paylaşıcaz Allahın izniylecanım doktor kontrolünde akıntın sulu ise kesinlikle söyle bende de son 1 haftadır sulu akıntı vardı benim ki enfeksiyon gerçi ama doktor yine de turnusol kağıdı ile baktı amniyon sıvısı mı diye bu önemli artık gerginlik ağrı sancı normal son haftalara girdik hepimiz inşallah sırayla güzel haberler vereceğiz birbirimize
Doğru diyosun canım bu da bi ihtimal, doğum da 2 hafta sonra falan olursa anca dengelenircanım damardan aldığın için ani yükselme olmuştur hem emilim çok fazla bebeğin bence dengelenir stres yapma kendine
Ay keşke benim de öyle olsaAa mutlaka haber ver canım, bana ilk gebelikte çatı muayenesi yapılmadı, daha doğrusu yarın yapacağız dedi o gece benim suyum gelmeye başladı
İlk hamilelelikte benim de suyum fazlaydı, sekerden suphelenmisti doktor, ama hiç bu risklerden bahsetmedi. Evet doktora göre iri bebekti ama bana göre normal51 cm, 3.580 gram doğumda normal ama kesi vardı
Benim oyum da senden yana
Yarın haberlerini bekliyoruz, benim haftaya Çarşamba 37. Haftada kontrol bakalım ne diyecek
Evet genelde bir kaç saniyelik bir şey deniyor ama tabi her şeyi abartan bir grup var öldüm bittimcilerAy keşke benim de öyle olsaçatı muayenesi diyince bile içim ürperiyor. Klasik abartılmış söylemler bence farkındayım ama bilinçaltımıza işlemiş bi kere çıkınca off bu muymuş yani diyeceğime eminim
Ayy öyle mi diyorsun canım sağol34.haftada 11 kilo gayet normal ki canim. Bence rahat rahat yiyebilirsiniz
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah miniginizMerhaba kızlar, bugün spinal anesteziyle sezeryan doğum yaptım. 36+5 haftalık doğdu oğlum 3 kilo 140 gram. Sizlere de biraz moral olsun diye yazıyorum çok kolay ilerleyen bir süreç oldu. Benim en çok korktuğum şey sondaydı ama onu da uyuşturmadan takmalarına rağmen sadece hafif bir yanma hissi oldu asla acımadı siz de kendi gözünüzü korkutmayın. İnsanlar beni çok korkutmuşlardı. Ameliyathaneye girmemle iğneyi vurup çocuğun doğma süresi 15 dakikayı geçmemiştir. Ben daha kestiklerini hissedemeden biraz çekiştirme hissedeceksin çocuğu çıkarıyoruz dediler. Çok güzel bir duygu ilk ağladığı an, yüzünü gösterdikleri an. Çok stres yapmıştım kötü hikayeleri duyup ama inanın zorluğu yok denecek kadar az. Sadece ameliyat sonrası agrım oldu ona da 3 4 saatte bir ağrı kesici yapıyorlar idare ediyorsunuz. Spinal iğne ağrı kesici iğneden daha az acıyor bu aradainşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebelerimize darısı sizin başınıza.
Canım Magnezyum ben 2 tane içiyorum 1 tane içiyorsan o yetersiz geliyor olabilir.O kadar magnezyum içiyorum ama bana da hep kramp giriyor geceleri. Gerinmeye korkuyorum.. Bacaklarım da ağrıyor yatarken.. İlk gebelikte benim de bu kadar ağrım yoktuAz daha sabır inşallah.. Zamanında sağlıkla kavuşalım
Çok şükür çok şükür Ne güzel bir doğum hikayesi.. Allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşallah Gözünüz aydın olsun İnşallah biz de böyle güzel doğumlar yaşarız Allah'ım
Bende de başta vardı sonra yukarı çıktı plasenta. Yine de doktorum hala Progestan kullandırıyor önlem amaçlı. Bir arkadaş burada plasenta previa var diye doktor genel anestezi yapacak demişti, kanama riski var diye. Senin spinal olmuş sevindim :) Çünkü ben de spinal istiyordum, acaba genel mi yapar diye korkuyordum. Demek spinal olma imkanı da varGeçmişler olsun
Oy maşallaahhYanakları falan da baya dolgun görünüyor Zamanında sağlıkla gelecek inşallah canım
Kesinlikle. Ben de 11 kg aldim 34teyimAyy öyle mi diyorsun canım sağolMoralim düzeldi biraz
Yaa kaderdasımKesinlikle. Ben de 11 kg aldim 34teyim
Aynı benKızlar hastane çantası hazır olmayan var mı benim gibienerjim yok gün boyu yatmak istiyorum yapılacak o kadar şey varken yıkadım ütüledim hemen hemen herşeyi hazır ettim ama bi türlü çantaya tertipleyip koyamadım 33+3 Şuan ama bana nerden geliyor o rahatlık hiç bilemiyorum sanki daha önce hiç hazırlamamışım gibi ne konacağını bile düşünemiyorum ülke gündeminden üzüntüden de hiç bişeye motivasyonum yok diğer taraftan
Bende 10 kilo aldım 33+3Kesinlikle. Ben de 11 kg aldim 34teyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?