• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
çok haklısın aynen canım bir şeylere odaklanmak gerek ama yapamıyorum bu sefer de vicdanen çok kötü hissediyorum bebeğime karşı :KK43: her yerde her konuşma da sürecin içerisindeyiz.:KK43: hiç bir yakınım bölgede olmadığı halde biz böyle üzüldüysek diyorum sabah kalktığımda kabus bitse diyorum. yaptığımız hiç bir şeyden keyif alamaz hale geldik. Rabbim yardımcımız olsun:dua: Rabbim tüm depremzedelere yardım etsin sabırlar versin güç kuvvet versin inşallah. :dua:
Olanlar Bizim suçumuz değil kuzum. Doğal afet ve zamanında alınmayan önlemler yüzünden bunca sorunlar yaşandı, yaşanıyor, yaşanacak malesef. Bi noktadan sonrası artık insanı çok yıpratıyor. Müdahale edemiyecegimiz şeyler için kahroluyoruz... O yüzden çok icsellestirmek faydadan çok zarar veriyor. Ki hamileyken ekstra zor bu psikoloji...
En yüksek 150 yazıyo ya canım ondan tedirgin oldum. Benim cimcime doğuma kadar onu çeker azaltır belki kan yetiştiremiyoduk çocuğa😄
google amcaya sorayım dedim o da her zaman ki gibi felaket tellalı çıktı kalp sıkıntısı vs kötü şeyler yazıyodu hep😒
Benim de sınırın üstünde çıkıyor canim dr um süper diyor çok olması hamilelikte iyi bence doğumdan sonra cakilacak zaten değerler 🙈
Valla bende tık yok şimdilik 😬 bu arada pazartesi kontrole gitmiştim. Hala kanala girmemiş malesef. Ama doktorum normal doğum için yine de şansın var bekleyelim dedi sevindim açıkçası. Ben sezeryan için gün verecek diye beklerken iyi bir gelişme oldu bu. Pazartesi tekrar çağırdı çatı muayenesi yapacak ona göre artık belli olur diye düşünüyorum🙃
Haftaya gün verir belki yav 🤭 Çatı muayenesini kaçıncı haftada yapacak ben hiç sormadım salağa yatıyorum 🙈
Ay bi bu nasıl bi tontiş ya yanaklara bak Allahımm pamuk kız 😍🧿🧿🧿
Sağol teyzesi 🤍🥲
@Leedong canım ne yaptın çok merak ediyoruz inşallah bebeğinde sende çok iyisindir güzel haberlerini bekliyoruz :dua:
Ben de çok meraktayim yaa
Son haftalarda enerji patlaması yaşayabilirsiniz yazıyordu diğer uygulamada. Gerçekten bende öyle oldu bütün ağrım sızım bitti sanki hiç hamile değil gibi dolaşıyorum etrafta valla 🤭
Bu tam olarak ben hamile değilmişim gibi geliyor 🙈
Çok haklısın canım, Bende dünden beridir, instagram twitter, tv kanallarını açmamaya çalışıyorum, sadece Netflix açıyorum birşey izlemesem bile doğa hayvan belgeselleri açık oluyor bu biraz rahatlatıyor. Düşünmeden de yapamıyoruz tabii ama kendimce gündemimi değiştirmek istiyorum çünkü çok etkileniyorum ve gebelik hormonları bu acıyı katlıyor sanırım.
Doğuma haftalar kala bu piskoloji hepimize ağır geldi, o kadar büyük acı varken hazırlıklara öyle hevesim kalmadı sanki, bu günlerde doğum çantamı hazırlayacağım ama çeşit çeşit kıyafetler, battaniyeler, yok çikolatalar ikramlık pastişler yok kapı süsü, foto çekimi v.s yapınca haksızlık edecekmişim gibi hissediyorum.
Bu ruh halimden kurtulmak istiyorum çünkü çocuğuma da yapabileceğimin en iyisini yapmak istiyorum.
Moral bozukluğu canım işte hepimiz aynı moddayiz ama günlük rutinine dönüp biraz gündemini değiştirmek iyi geliyor cidden iyi yapmışsın sen de çok izlememeye çalış
Kızlar bu arada suyum hala çok fazla bi azalma söz konusu değil. Zamanında araştırırken bu durumun normal doğumda bazı sıkıntıları olduğunu okudum. Mesela su fazla olduğu için bebek kanala girmiş olsa bile doğum sırasında dahi kanaldan çıkma riski var. Bir de iri bebek olduğu için (pazartesi baş çevresi 96 mm idi) normal doğum sırasında başının ya da omuzlarının takılma riski var. Bütün bunları doktoruma söyledim o da doğruladı evet böyle riskler var dedi. Artık gidişata göre bir karar alacağız diye düşünüyorum. Evet normal doğumu gerçekten çok istiyorum ama bebeğimin sağlığını riske atmak istemiyorum kendi konforum için..
Bebeğin ve senin için nasıl sağlıklı olacaksa o şekilde ilerle canım bazı şeyler için inat etmeye gerek yok mühim olan sağlıkla doğmaları 🤍
Ben zaten her gun 3 tane falan yiyorum. Cok seviyorum incir hurma😍
Hurma ben de seviyorum valla çikolata gibi geliyor 🤭
Oyumu Rheaa Rheaa kullaniyorum 🙂 bence sira onda...
Bence de onun bayaaa yakın 🤫
minseo minseo canim bence sinin kizin kilolu ya... O yanaklar masallah ne oyle🍀 cok tatli ya... Boyu kisa olabilir ama kilosu bence fazla... Gor bak kilosu iyi dogacak...
Ay inşallah kuzum ağzın bal yesin 🤭 ben 1.60 eşim 1.80 dr sana benziyor dedi bence çok uzun olmayacak 🤭 biz de evde bütün kiloyu yanaklarına almış diye konusuyoruz eşimle
Dur kiz deme oyle 🤧 ben daha çantayı tamamlamadim. 🙄 elim gitmiyor hazırlamaya resmen hep yatasım var. Yarın doktor kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek, nst de sancı çıkarsa artık daha fazla erteleyemem herhalde çanta hazırlama işini 😶
En son gelip ben hazirlicam senin çantayı 👀 doğum diyoruz, az kaldi diyoruz 🤭
hayırlısı bakalım ben @qizemli den sonra 2. sırada gelirim diyordum ama öyle olmadı. progestanı falan da bıraktırdı doktorum şimdi ama böyle 10 gün sonra 10 gün sonra diye diye nereye kadar gideriz bilmiyorum artık tahminleri bıraktım 😅
Bana yakın gibi geliyor senin twin is coming 👶👶

O korku biraz bende de var daha önce de hiç operasyon geçirmedim sanırım biraz onun gerginliği de var 🥲
Dimi ondandir ya dogru ... Ama normal dogum o kadar guzel ki sadece o 10 dk da 3 olan sancilarda zor. Dogarken de oyle bir his oluyor ki cikarken anlatamam cok guzel ... Zaten hic bi sey kalmiyor sonrasinda cok konforlu sonrasi ... Isteyen herkese nasip olsun insallah 🤲💐

Dimi ondandir ya dogru ... Ama normal dogum o kadar guzel ki sadece o 10 dk da 3 olan sancilarda zor. Dogarken de oyle bir his oluyor ki cikarken anlatamam cok guzel ... Zaten hic bi sey kalmiyor sonrasinda cok konforlu sonrasi ... Isteyen herkese nasip olsun insallah 🤲💐
Ay inşallah canım şartlar elverdiği sürece ben de doğal doğum istiyorum operasyon ameliyathane biraz stresli🤭

Hele o bebek çıktıktan sonraki rahatlama hissi. Resmen yeniden doğmuş gibi olmuştum 🤭😍

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-07-14-59-40-291_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-02-07-14-59-40-291_com.android.chrome.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 69
Canim resmini atsana sirketini bilmiyoruz maalesef 😐 32 yasinda
Cevap bekliyorum canım sağol ya . O arada da yazdıklarına baktım muhasebe falan demiş ama tam iş yazmıyor.
Sunrseee Sunrseee böyle bişey yazmış bak
Benim yaptığım iş dolayısıyla yabancılarla çok fazla muhattabız.
İnşallah o dur. Çünkü Dr konuştu ve durumu iyiymiş Diyarbakır a gidecekmiş. Dr net yazsın haber verilen hemen size.

Merhaba kızlar, bugün spinal anesteziyle sezeryan doğum yaptım. 36+5 haftalık doğdu oğlum 3 kilo 140 gram. Sizlere de biraz moral olsun diye yazıyorum çok kolay ilerleyen bir süreç oldu. Benim en çok korktuğum şey sondaydı ama onu da uyuşturmadan takmalarına rağmen sadece hafif bir yanma hissi oldu asla acımadı siz de kendi gözünüzü korkutmayın. İnsanlar beni çok korkutmuşlardı. Ameliyathaneye girmemle iğneyi vurup çocuğun doğma süresi 15 dakikayı geçmemiştir. Ben daha kestiklerini hissedemeden biraz çekiştirme hissedeceksin çocuğu çıkarıyoruz dediler. Çok güzel bir duygu ilk ağladığı an, yüzünü gösterdikleri an. Çok stres yapmıştım kötü hikayeleri duyup ama inanın zorluğu yok denecek kadar az. Sadece ameliyat sonrası agrım oldu ona da 3 4 saatte bir ağrı kesici yapıyorlar idare ediyorsunuz. Spinal iğne ağrı kesici iğneden daha az acıyor bu arada😊 inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebelerimize darısı sizin başınıza.
Ayyy bu duyduklarıma o kadar ihtiyacım varmış ki resmen sırıtarak okudum çok mutlu oldum, hepimizin en kolayından doğumlar olsun sağlıkla büyütün kuzucuğu, vakit buldukça artık bebişle ilgili tavsiyelerinizi de bekliyoruz taze taze 💕💕💕
Yok canım yazmamıştım. Bebek kilo almaya ve gelişmeye devam ediyor canım. Suyu,kan akışı,hareketleri iyi dedi. Önemli olan parametreler bunlarmis şuan. 2 hafta karın geriliği tek başına bir önem teşkil etmiyor sadece bu veri ile bebeği erken almam dedi. Zaten geriye düşmemisiz hatta grafik bi tık yukarı çıkmış. İşte yarın tekrar gidicem artik haftada 2 falan kontrol olacakmış suanlik sorun yok yani 🙏

Bu da kızımın son fotosu 🤍
ah ballı yanak 💕 Benim doktorum da kafası büyük diyordu hep strese giriyordum normal doğumda zorlancam kafası büyükse diye, bugün önce ölçtü yine büyük vücuda göre bir hafta önde kafa dedi sonra yok yok bir daha ölçtüm normal dedi, mousela tam hangi karşılıklı noktadan referans aldığı ya da azıcık içerden mi dışardan mı başladı ölçmeye hepsinde fark oluyor benim anladığım, o ölçüler çok dengesiz, senin bal yanak da toparlamış ya da zaten iyiydi belki de ☺️

Cevap bekliyorum canım sağol ya . O arada da yazdıklarına baktım muhasebe falan demiş ama tam iş yazmıyor.

İnşallah o dur. Çünkü Dr konuştu ve durumu iyiymiş Diyarbakır a gidecekmiş. Dr net yazsın haber verilen hemen size.
Ahhhh inşallah odur inşallaaaaah 🙏🙏🙏🙏 büyük bir şirkette çalışıyormuş ama muhasebedeydi

Teşekkür ederim canım evet doktoruma sormadan bişey yapmam zaten 3 yıl uğraştım riske atamam o yüzme risk var deseydi yüzmeyecektim ama sorduğuma bile şaşırdı doktorum ooo serap hanım yapacağınız en iyi şey yüzmek yüzün tabi kaslarınızı rahatlatır dedi. inanın o kadar üstüme geldiler ki 3 gündür hepsine cevabımı verdimde vicdanen acabamı diye rahatsız oldum :KK43: eskiler de bilir yani kaynanamgille gittik yüzmeye kaç yaşında kadın bişey demedi annem bişey demedi. 30-45 yaşındaki insanlar cahil cahil konuşup canımı sıktılar...
Bak tekrar kontrol ettim Serap adı Sunrseee Sunrseee

ah ballı yanak 💕 Benim doktorum da kafası büyük diyordu hep strese giriyordum normal doğumda zorlancam kafası büyükse diye, bugün önce ölçtü yine büyük vücuda göre bir hafta önde kafa dedi sonra yok yok bir daha ölçtüm normal dedi, mousela tam hangi karşılıklı noktadan referans aldığı ya da azıcık içerden mi dışardan mı başladı ölçmeye hepsinde fark oluyor benim anladığım, o ölçüler çok dengesiz, senin bal yanak da toparlamış ya da zaten iyiydi belki de ☺️
Korkutuyor bizi minik suratlar 😊 son haftalar daha mi stresliymis bilemedim güzel güzel büyüsünler üzmesinler bizi 😊🙏

Back