2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben sana dedim ama o sancılar normal değil diye Senin 39 a kalmaz ya çocuğun kilosu çok önde 5 kilo mu dogurtturcak sana 37 gibi bile olabilir senin bence bak benimki 2200 çıktı seninki 3100 1 kilo fazla
Canim seninkini biraz da seker diyeti etkiledi bence. Simdi bir hafta guzelce beslen gorecegiz bak, kocaman olcak

Oda içinde hiç yatak tasiyamam ya hiç benlik değil valla. Sallanir ana kucağı var onu taşıyorum Ben oda oda

sağlık ocağında da yaptırmadım. Hiçbir şey yaptırmadılar. Testsiz bir şekilde devam ediyorum. Aylardır. Bir dahaki muayenede söyleyeyim en iyisi.
Sağlık ocağı kontrollerinde rutin olarak yapılıyor canım? Sağlık ocağına hamile kalınca haber verdin mi? Gebelik rutin kontrollerinde var kan tahlili vs çünkü.

Aslinda genel de bebege zarar verir.soylemi şundan öturu var narkoz verilirken bebekte narkozdan etkileniyormus bana oyle soylemislerdi. Spinal de bebek etkilenmiyor, ustte kalan.organlarimiz etkilenmiyormus bana bu sekilde bahsettiler.

Ben sana dedim ama o sancılar normal değil diye Senin 39 a kalmaz ya çocuğun kilosu çok önde 5 kilo mu dogurtturcak sana 37 gibi bile olabilir senin bence bak benimki 2200 çıktı seninki 3100 1 kilo fazla
Eşim diyor ki kafadan 10 gün veriyorum sana sen çantanı hazirla hemen. Ebe de hiçbir iş yapma hep yat dedi yatınca da kasilma oluyor dedim o zaman sıklasınca hemen gel biz burdayız dedi

Şimdi ne durumdasın canım? Görmemişim ben.
Kasılmalar devam ediyor canım.. Ama eşlik eden bir ağrı sızı vs yok. O gerginlik hissi aşırı rahatsız edici ama :/ yani araşırdığım kadarıyla braxton hicks kasılması. Bu haftalarda normalmiş o yüzden çok paniklemedim. Aynısını yaşayan arkadaşlarımız var. Pazartesi kontrolüm var bakalım nstyi merak ediyorum ben de

Plesenta previanız olduğu için genel anesteziden başka şansınız yok.Genel anestezi ile doğum yapan bir sürü insan var.Bebekleri de gayet sağlıklı.Sizin de bebeğiniz gayet sağlıklı doğacaktır.Ben de de aynı durum var.Eşim doktor,bu nedenle bir sürü kadın doğum uzmanı ve perinatolağa muayene oldum.Genel anestezi dışında başka bir yöntem ile doğum gerçekleşebileceğini söyleyen hiç çıkmadı.

Sağlık ocağı kontrollerinde rutin olarak yapılıyor canım? Sağlık ocağına hamile kalınca haber verdin mi? Gebelik rutin kontrollerinde var kan tahlili vs çünkü.
Saglik ocaginda rutin kontrollerde kan tahlili yaptilar mi size? Benim sadece kilo tansiyon bakip gonderiyor onun icin niye gidiyorum anlam veremedim hic :) hastanede de bakiyorlar zaten.

Kızlar bi hafta öncesine kadar bel ve sırt ağrılarından mahvoluyordum asla uyuyamıyodum eşime masaj yaptırıyodum hep. Ağrıdan ağladığım olmuştu yani. 1 haftadır hiç bişey yok wcye kalkmak dışında mışıl mışıl uyuyorum gün içinde de hiç ağrım falan yok. Karnım mı düştü acaba nasıl anlıyosunuz karnınızın düştüğünü?

Selam kızlar ben geldim doktordan çok şükür bir sıkıntısı yok bebeğimin, 2750 gr 46 cm olmuş. Doğum pozisyonunu almış. Nst de evde yaşadığım gibi 1 kere kasılma oldu ama sancı değilmiş bu. 10 gün sonrası için sözleştik. Doğum yapmayı planladığım hastane 22 bin miş ne yapalım sağlık olsun da gerisi önemli değil Allahın izniyle.
Hepinize güzel haberler alacağınız bir gün diliyorum

Saglik ocaginda rutin kontrollerde kan tahlili yaptilar mi size? Benim sadece kilo tansiyon bakip gonderiyor onun icin niye gidiyorum anlam veremedim hic :) hastanede de bakiyorlar zaten.
Saglik ocağı gebliz sisteminden takip ediyor gebeliği. Bana sağlık ocağında yapıldı, kilo tansiyon bebek kalp atisi dışında kan idrar tahlili de istedi. Doktorun takıbiyle sağlık ocağı takibi ayni olmayabiliyor cnm.
Mesela salı günü çağırdı beni ebe sabah aç gel kan idrar tahlili yapacağım dedi.

Canım benim biraz düştü gibi, miden rahatlıyor dik oturmakta sorun yaşamıyorsun filan. Aşağıya baskı müthiş derecede artıyor tabi.

Buarada gitmeden evde aç karnına kiloma baktım 72.8 di, doktorun orada 74.9 çıktı. Ama doktor iyisin dedi, bu şekilde devam et. Zaten sonra patlama yaşayacağım doktor hanım dedim ben de

Diyorum hayır hazırlıklı olmam lazım daha ipek kirpik randevum var pazartesiye. Kaş bıyık almadım doğuma 10 gün kala aldırayım diye kızım az daha sabret annen süslensin kardeşim diyor kş geceleri makyaj yapıp öyle yat şunu gelirse uğraşma diyor
Doktor vermedi onu. sancıların devam ederse haftaya alırız zaten zamanı geldi sıkımtı yalanmaz merak etme dedi. Zaten ben de 1 hafta daha dayansın yeter diyorum:)))
Valla canım uyandığımda odaya giriyordum odamda uyandım yani. Sayıklamak çyle olmuyor konuşturuyorlar seni. İnleyip durmadım mesela. Gözümü açtım tüm aile geçmiş olsun çok güzel kızım oldu. Geçti gitti hadi kurtuldun bitti gibi konuştular onlara cevap vermek istemedim zaten hemen çocuğu verdiler kucağıma emzirmeye. Tek seferde emdi çok şükür tıttururken uğraşmadım ama tabi memem çok tahriş oldu. İnan sezeryan ağrım olmadı inşallah bunda ds olmaz ama omuzların çok ağrıdı. Soğuk klima vurdu direk omuzlarıma diyorummya bu sefer kesinlikle örttüreceğim omuzlarımı canım.
Kesinlikle öyle. 10 tane doğursam hepsini de genel olurım herhalde zaten kardeşim epidural oldu onu gördüğümde iyi ki genel olmuşum dedim. O da zaten bir daha yaparsam genel olurım dedi. Zaten gözlerimi kapadım ameliyathanede masada yattığım için. Benek doğdu gösterdiler hemen aldılar saniyelik tutuyorlar çocuk üşümesin diye hemen alıyorlar ameliyathane soğuk olduğu için. Onu öyle görünce gözüm karardı dedi. Tansiyonu düşmüş bayılacaktım dedi. Hele o alet seslerinden dedi. Tamam daha fazla anlatma dedim hatta ben kardeşim girene kadar ikinciyi ben de epidural yaptırırım demiştim. Kesinlikle güvenilir olmasaydı doktorlar zaten istemezdi kendş mesleğini riske sokmaz hiç bir doktor. Onlar için önce bu geliyor. O yüzden kendilerine yapılmış gibi yapıyorlar her şeyi. Bizim kadın doğumcılsr bile kendş eşlerine genel anestezi uyguladılar.

Aynen öyle yaparsın canım kolaylıkla taşınır zaten. Rahat edersin sen de yazlıkta. Küçüğü yatırırsın orada büyük yanında yatar ezmeyin oğluşu aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…