- 18 Aralık 2015
- 322
- 708
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de böyle bir park yatak almıştım Kraft markaydı galiba. Tam dediğin gibi 7 ay kadar yattı, sonra odasındaki yatağına geçti, ama uzun süre de kullanılıyor. Taşıyorsun ordan oraya, tatile, anne-babaya işte bir yerlere kalmaya gidince falan çok rahat etmiştik. Arkadaşım bir de anne yanı olanlardan verdi şimdi. Onu yanıma alacağım ama eski park yatağı da kullanırım diyorum. Bence iyi düşünmüşsün.Kızlar bu urun hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben max 7 ay kullanmak için alıyorum. 6.ay itibariyle kzi ve oğlanın odasını ayiracagim. Kız yatağında, oğlan da kızın büyük karyola besigine alistiracagim 2 kardeş odalarında uyusunlar. O Süreye kadar kullanacağım ürün için yüksek bir ücret vermek istemiyorum açıkçası.
Kolay uyanabildin mi? Böyle ağlayarak falan uyanıyorlar ya ameliyattan çıkanlar ya da sayıklıyorlar falan Onlardan korkuyorum. Aslında ben spinal olacağım muhtemelen de, geçen spinal de benim kanamam olmuştu. Şimdi doktora bunu söylersem, ki mecburen söylemem gerekecek galiba, beni de genel anesteziye alır mı diye korkuyorum. Yavrumu da doğarken görmek istiyorum. İnşallah her şey yolunda gider Maşallah sana da İnşallah yine öyle kolayca geçer, sağlıkla kavuşursun yavrunaaValla genel anestezi ile yaptım o kadarda rahattım uyudum uyandım odadayım 2 saat sonra ayağa kalktım sezaryen ağrım olmadı baş ağrım hiç olmazdı. Sadece ameliyathane soğuğundan omuzlarım tutuldu. Bu sefer temkinli olacağım omuzlarımı örttüreceğim :)))ben omuz ağrısı çektim sadece kolumu kaldıramıjrlfım resmen boynum omuzları tutuldu birazda kastım kendimi ilk defa ameliyat olucam anestezi alıcam diye. Kasmam da çok etkiledi. Ama sorunsuz atlattım. Çok şükür darısı bunun başına :)) bunu da öyle sorunsuz atlatırım inşallah
Afiyet olsuunn Ben yine kahvaltısızım Bu hafta yine yiyemedim doğru düzgün bir şey sabahları. Nesfit vardı. Dün süt almıştım. Onları yiyeyim bari..İşyerinde son kahvaltım Bebeğe kilo olsun inşallah dipnot: avokadodan nefret ederim,ekmek yok
genel anestezi ile sezaryen bebeğe zarar veren bir dogum türü olsa zaten uygulanmazdı, ben de kimseden duymadım herhangi bir sorun, kendim de yaşamadım cok şükür. orda bir doktor kadrosu oluyor zaten, anestezi uzmanı kadın dogum doktoru, cocuk doktoruna kadar.Kesinlikle öyle dünya kadar insan doğuruyor genel anestezi ile ve zaten inan ki doktorlar da anında çıkartıyor, bebeği çıkarmaları 15 dk kızımda da bende de sıkıntı hiç olmadı çok şükür. Ve 15 sene hastanede kimseden ne duydun ne de gördüm genel anestezide sıkıntı yaşayanları. Keza öyle olsaydı ben zaten işin içindeydim yaptırmazdım asla.
Fiyat çok iyiymiş ya her türlü is görür canım bu bence. Tatile gittiğinizde falan da hayat kurtarırKızlar bu urun hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben max 7 ay kullanmak için alıyorum. 6.ay itibariyle kzi ve oğlanın odasını ayiracagim. Kız yatağında, oğlan da kızın büyük karyola besigine alistiracagim 2 kardeş odalarında uyusunlar. O Süreye kadar kullanacağım ürün için yüksek bir ücret vermek istemiyorum açıkçası.
hareketi azalırsa anlarsınız mutlaka. 34ten sonra haftada bir kontrol olması iyiymiş. burda da karın kontrolü ve bebegin nabzını ölçme gibi şeyler saglık ocagında yapılıyor. her doktorun yaklaşımı farklı aslında burda da, benim doktorum 36 dan sonra nst ye bakıcaz dedi, 32 den itibaren iki haftada bir kontrole gidiyorum. rahat olması bir yandan iyi, daha sakin bir hamilelik geçiriyorsunuzdur :)Çok teşekkür ederim. Burda da 34 sonrası 1 haftada bir kontrol var. İdrar testi (onu da bardağa çubuk gibi bir test sokarak yapıyorlar), elle karın kontrolü ve mezurayla ölçüm yapıyorlar. Ultrason yok ama ufak bir cihazla bebeğin nabzını ölçüyorlar.
NST hiç duymadım ama. O herhalde sancı ve bebek hareketi ölçüyor. Hareketi azalırsa ben anlarım umarım. Buradaki rahatlığa şok oluyorum arada bi.
Yok canım. Neden zarar versin, vermez. Hiç duymadım öyle bir şey. Bebek hemen çıkıveriyor zaten, sonrası dikiş falan olayları biraz daha sürüyor. Çok geçmiş olsun. Her şey yolunda gidecek inşallahMerhaba kızlar, benim hamileliğin başından beri plesanta previa sorunu var. Aşağıda ve rahim ağzını kapatıyor tamamen. Hep kanamam oldu 5. aydan beri yatıyorum sadece lavabo için yerimden kalkıyorum. Pazartesi günü 36+3te doktor almak istedi ama genel anestezi yapacağız kanama olursa riskli olur belden uyuşturma dedi. Genel anestezi çocuğa zarar verir mi sizce internette 5 6 dakika içinde hemen alınması lazım yazıyor. Bu biraz kafama takıldı sizden fikir almak istedim.
shaker tarzı bişeyin varmı canım. ben de avokado sevmiyorum ama muz, avokado, 2-3 kasık süt, 1 tatlı kaşıgı kakao karıştırıyorum puding gibi bişey oluyor, avokado tadı almıyorsun. tatlandırıcı aramazsın sen ama 1 cay kasıgı bal da eklenebilirİşyerinde son kahvaltım Bebeğe kilo olsun inşallah dipnot: avokadodan nefret ederim,ekmek yok
Ben de yastıklara çok baktım, herkes tavsiye ettiği için. Normalde ben tek düşük yastıkla yatan biriyim. Yatağa ekstra yastık koyunca beni bunalttı. Hala ek yastıksız uyuyorum ama maşallah uykumda sorun yok. Belim falan da ağrımıyor. İnşallah böyle devam eder.33. Haftam. 4 yastik+ esim seferber ama ayaklari yukarida oldugu icin hareketlerinden midem zor durumda ... Yoksa ben taaa 13haftalardan bu yana dediginiz gibi yastiklarla uyuyorum
Aa yanlış yazmışım, düzelteyim o yazıyı da 2 haftada bir yazacaktım. Aynıymış demek ki ama burda NSTden hiç bahsetmediler belki yapıyorlardır ama sanmıyorum. Hem çok heyecanlıyım bebek gelecek diye hem de endişeliyim nasıl geçecek doğum diye.hareketi azalırsa anlarsınız mutlaka. 34ten sonra haftada bir kontrol olması iyiymiş. burda da karın kontrolü ve bebegin nabzını ölçme gibi şeyler saglık ocagında yapılıyor. her doktorun yaklaşımı farklı aslında burda da, benim doktorum 36 dan sonra nst ye bakıcaz dedi, 32 den itibaren iki haftada bir kontrole gidiyorum. rahat olması bir yandan iyi, daha sakin bir hamilelik geçiriyorsunuzdur :)
Canim benim kizim hep 6 ay falan ustunu giymisti. Mesela yenidogan kiyafetini hastane cikisini yani, sadece dogunca giydi sonra olmadi. Ama kimi bebekler de ayina uygun ancak oluyor. En kotu yasinda giyer begendiyseniz alabilirsiniz bence :)Kızlar bebis seneye 9 aylık falanken bunu giyebilir mi 12-18 ay kalmış sadece
çok da güzel olur bence, bahara kadar giyer ama sonraki sezona küçük gelir :)Kızlar bebis seneye 9 aylık falanken bunu giyebilir mi 12-18 ay kalmış sadece
Şimdi ne durumdasın canım? Görmemişim ben.Kızlar bu akşam çok kasılmam oldu ya. Hala devam ediyor şuan. Bu kadar olması normal mi acaba :/
Ben alana kadar bittiCanim benim kizim hep 6 ay falan ustunu giymisti. Mesela yenidogan kiyafetini hastane cikisini yani, sadece dogunca giydi sonra olmadi. Ama kimi bebekler de ayina uygun ancak oluyor. En kotu yasinda giyer begendiyseniz alabilirsiniz bence :)
Fiyat çok iyiydi ama karar verene kadar bittiçok da güzel olur bence, bahara kadar giyer ama sonraki sezona küçük gelir :)
Kuzum soyke ki yatağına alıştığında dedim yatağı yazlığa götürürum, ben her yaz Haziran temmuz gibi yazlığa geçip Ekim ayında dönüyorum bu sene de öyle yaparım bir tek aşılar için gel git yaparım buraya . Orda bebislerden biri yatağında yatar.6 ay için bu bile fazla bence. Millet 3 ay zayen sepette yatıyor :))) ana idrak alabilirsin bence de canım mantıklı düşünmüşsün fuzuli yere masraf yapmamış olursun hemde
Bosverin daha cok firsat cikar. Hem buyusun deneyerek alirsiniz yakisaniBen alana kadar bitti
Fiyat çok iyiydi ama karar verene kadar bitti
Kızımın karyola anne yaninvar zaten büyük. Şuan o kullanıyor, bebek gelince de hemen ayırmadik odasini ayrılık sebebini bebeğe yuklemesin diye . Bebek 6.aylikken odalarını ayiracagim, kızın zaten oda takımı var. Şuan kullandığı anne yani karyolayi cocuk odasına koyup kızı yatağında bebeği de ablasının besigine alistiracagim.o yüzden çok yüksek bir ücret vermek istemiyorum . Birde karyola taşıması biraz zor. Ben yazları yazliktayim 3-4 ay oraya götürürüm ayrıca diye düşündüm.Benim ilk bebeğim olduğu için hiçbir fikrim yok yataklar konusunda ama okuduğuma göre herkes başka bir şeyi beğeniyor. Ben çocuğun yattığı döşek kısmı sağlıklı, sert olduğu (elimizi bastırınca çok içe girmemesi ve çekince hemen toparlanması gerekiyormuş) sürece yatağın çok önemli olmadığını düşünüyorum. Ikea nın klasik bir bebek karyolasını almayı düşünüyorum. Burada park yatak pek yok, diğerleri de gereksiz pahalı geliyor.
Çok faydalı ama sevmek iyi bence ben tadına alisamadim bi türlü ekşisi kaçmış kivi gibi geliyor ama faydalı diye yiyorum mecburAyy çok severim kız ben avokadoyu hatta Antalyadan getirtiyorum koli koli bir ara bebek olması icin de faydalı diyorlar diye içimizden avokado ağacı çıkacaktı az daha
Sağol canım onu da deniyimAfiyet olsun. Ben çok seviyorum avokado. Ama böyle ezmeden, küp küp kesip beyaz peynir ve tomatesle ufak salata gibi karışım yapıyorum.
Valla keşke ben de doymasam sabah çok iştahım olmuyor ya sirf laf olsun diye yiyorumBenim kahvaltimi duysan sok olursun Ben doymam o kadarcikla
Var canim mix&go var bu tarifi de kaydettim deneyimshaker tarzı bişeyin varmı canım. ben de avokado sevmiyorum ama muz, avokado, 2-3 kasık süt, 1 tatlı kaşıgı kakao karıştırıyorum puding gibi bişey oluyor, avokado tadı almıyorsun. tatlandırıcı aramazsın sen ama 1 cay kasıgı bal da eklenebilir
İli çocuk olunca denklem karmaşıklaşıyor tabii. Ben böyle portatif yataklar kullanışlı olur diye çok baktım. “Moses basket” diye böyle sepet gibi konulanlar da var ama onlar 4 aya kadarmış sadece. Park yatak hem taşınması hem daha uzun sürmesi açısından mantıklı geliyor.Kızımın karyola anne yaninvar zaten büyük. Şuan o kullanıyor, bebek gelince de hemen ayırmadik odasini ayrılık sebebini bebeğe yuklemesin diye . Bebek 6.aylikken odalarını ayiracagim, kızın zaten oda takımı var. Şuan kullandığı anne yani karyolayi cocuk odasına koyup kızı yatağında bebeği de ablasının besigine alistiracagim.o yüzden çok yüksek bir ücret vermek istemiyorum . Birde karyola taşıması biraz zor. Ben yazları yazliktayim 3-4 ay oraya götürürüm ayrıca diye düşündüm.
Troid hormonu az ya da cok salgilanma durumuna gore insani cok hareketli, kalbi hizlandirma, nabzi, terleme, sicak basmasi, ya da yavaslatan yani halsoz, yorgun, enerjisiz yapma gibi etkileri var. Psikoloji ile dogrudan ilgili bir ic salgi bezi troid bezi... O yuzden etkili...
Yanlis bilmiyorsam troitler hizli calistigi zaman carpinti olurmus.Bana da doktor nabzin cok yuksek atiyor troitlerine baktir demisti,baktirmistim normal cikmisti.
Yalancı sancı da sancı acısı olmazmış zaten sadece rahim kasilmalara hazirlaniyomus. Benim Dr gün içinde bı kaç defa olabilir normal ama sıklığı artar uzun sürerse sancı hissetmeyebilirsin nst ile sancı var mı bakmak lazım hemen o gün gel demişti.Hiç aklıma o ağrının sancı olduğu gelmemişti çok hafif çünkü. Belki daha 32. haftada olduğum için. Ben sancıyı çok daha şiddetli olan bir şey diye düşündüğümden herhalde bebek pozisyon değiştirdi o ağrıdı diye düşündüm.