• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim eşimde çok hassas biri şimdi evde 2 tane hassas kalbim kaldirmaz sanki 🤭🤭 kova olması için 1 ay erken doğması lazım hoşgeldin Balık bebesi 😂😂
Genelde erken geliyorlar öncesi sezeryanla, ama normal doğumsa ileri gidebilir ❤️❤️
😄😄 Sağlıkla gelsinler de her burca razıyım benm diyerleri normal oldu buda normal olur inşallah 🤲

Kilo bakımından şimdilik sıkıntım yok 47 kiloyum metabolizmam hızlı çalışıyor hayatım boyunca hep zayıftım ama tabi Hamilelikte nasıl olur bilmiyorum 😀 kahveyi seviyorum günde 1 tane içiyorum ama dikkat ederim banada uçağa binme dedi kardeşimin nişanı vardı gidemicem önceden bilseydim miyomu mutlaka bir hal çaresine bakardım ama gebe olduktan sonra öğrendim maalesef umarım benimde sağlıklı bir şekilde sonlanır bu sürecim peki bir şey dah sorucam miyom olduğu zaman normal doğum yapamıyormuşuz öylemi acaba ?
Canım önemli olan normal veya sezeryan doğum yapmak değil, sezeryan veya normal dogum sizi +1 veya -1 deger katmaz. Önemli olan annenin ve bebeğin sağlığı öncelik. Hiçbir sorun yokken hersey son dakika değişebiliyor, sorun varken hersey son dakika rayına da girebiliyor. Bosverin doğum şeklini, siz kendi sağlığınız ve bebeğin sağlığına odaklanın 😄 her şey yolunu bulur bir şekilde 🌺

😄😄 Sağlıkla gelsinler de her burca razıyım benm diyerleri normal oldu buda normal olur inşallah 🤲
Herkesin gönlüne göre olur inşallah 🙂 diğerleri dediniz,? Kaçıncı çocuk diye listeye baktım da çocuk bilgisini paylasmamissiniz 😄

Çok geçmiş olsun canım ben de ctesi gününden beri senin gibiydim canım.
Ateşim hafif yükseliyodu parol içiyodum ama hiç bi faydası olmamıştı iyileşmek yerine daha kötüye gitti. Kulaklarım burnum tamamen tıkanmıştı nefes almakta zorlanıyodum, her yerim ağrıyodu artık en sonu da acile gittim 6 gündür bu durumda olduğumu söyleyince antibiyotik vermek zorundayız dediler. Doktorumunda onayıyla kullandım ama sadece 1 gün kullandım daha kullanmak istemedim korktum bebeğime bişey olur diye.
Hergün 2 kez ballı limonlu ıhlamur içtim. 3 öğün C vitaminli meyveler yedim. Bal limon zencefil karışımı yapıp kullandım.
Çok şükür bugun boğaz ağrım burun akıntım tıkanıklığım geçti. Rabbim beterinden korusun ama hamilelikte böyle hasta olup ilaç kullanamamak çok kötüymüş🥺
Rabbim yardımcımız olsun tam salgının olduğu zamana denk geldi hamileliğimiz.
İnşaAllahh sen de tez zaman da atlatırsın kuzumm🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Size de çok geçmiş olsun :(( Geçmiş gitmiş olsun inşallah.. 🙏🏻
Ateşim çıkıyor yine ama en azından parol içtiğimde düşüyor. Üşüme titreme bitti çok şükür ateşim de kesilirse inşallah iyi olacağım. Yarına çıkmaz inşallah çok perişan durumdayım şuan
Parol hiçbir ağrımı doğru düzgün kesmez, normalde de hiç içmezdim zaten ama covid olduğum zaman o kadar iyi gelmişti ki.. Ağrım aşırı çoktu, ağlama derecesine geliyordum artık, 4 saatte bir falan Parol içiyordum. Etkisi geçene kadar rahatlıyordum. Baya dua ettim o ara Parole valla..
İnşallah ateşin kesilir, ağrıların geçer.. Allah yardımcın olsun canım :dua:🙏🏻 Yarına geçsin bitsin inşallah 🙏🏻🌺

Benimde mthrf 677 homozigot ama doktorların bazıları bunu pıhtılaşmayla hiç bağlantısı yok homosisteinle alakalı görüyor folik asit,B6,B12 önemli diyor. Bazıları pıhtılaşma olarak bakıyor. Doktorunuz ne dedi acaba bu konuda. Ben gebelikte iğne kullanayım mı diye sormuştum olmayan bir şeyi tedavi edemeyiz dedi bana
Merhaba benim de mthrf 677 homozigot ve 4 tane kadın doğum doktoruna gittiğimde hepsi iğne kullanacaksın hamile kalırsan dedi hatta bir de coraspirin kullaniyorum

Benim ateşim hiç okadar yukselmedi ama çok fazla ağrılarım vardı çok geçmiş olsun canım kaç aylık hamilesin
Dün saat 8 gibi ateşim çıktı yine parol aldım ama çıkarttım hemen bulantılarım da var. O saatten bu saate kadar daha da ateşim çıkmadı çok şükür ayak ve kalça ağrılarımda hafiflemiş şimdi. Biraz kuru öksürük başladı benim bugün sata göre 7+6 ama doktorumun ölçülerine göre tam 8+0 oldum bugün canım. İnşallah ateş zarar vermemiştir perşembe randevum var doktorum hiç korkmana gerek yok dedi bir sıkıntı olmaz dedi ama insan korkuyor gelişimimi etkiledi mi zekası gelişt mi bi engel oldu mu ister istemez şimdi de bu takıldı aklıma sen kaçındı haftadasın canım

Size de çok geçmiş olsun :KK43:( Geçmiş gitmiş olsun inşallah.. 🙏🏻

Parol hiçbir ağrımı doğru düzgün kesmez, normalde de hiç içmezdim zaten ama covid olduğum zaman o kadar iyi gelmişti ki.. Ağrım aşırı çoktu, ağlama derecesine geliyordum artık, 4 saatte bir falan Parol içiyordum. Etkisi geçene kadar rahatlıyordum. Baya dua ettim o ara Parole valla..
İnşallah ateşin kesilir, ağrıların geçer.. Allah yardımcın olsun canım :dua:🙏🏻 Yarına geçsin bitsin inşallah 🙏🏻🌺
Dün akşamdan beri ateşim hiç çıkmazdı inşalalh daha da çıkmaz canım çok şükür sadece kuru öksürük başladı o ara hafif sürekli değil ateşim düşsün de İnan başka bişi istemedim çok zor süreçten geçtim 2 gün 38/40 arası gidip geldim allah herkesin yardımcısı olsun ilkgün ateşini tek başına parol kesmedi o yüzden ilk gün 2 defa serum takıldı. Bir daha yaşatmasın rabbim hiç birinize de yaşatmasın ben yaşadım hem de düşük riskinin olduğu süreçte. Gerçekten de çok zor psikolojik olarak da çöktüm bedenselde. Ateş etkilememiştir inşalalh korkuyorum şimdi bi engel oluştuysa diye. Doktorum hiç bişi olmaz merak etme dedi ama elimde değil işte 😢

Herkesin gönlüne göre olur inşallah 🙂 diğerleri dediniz,? Kaçıncı çocuk diye listeye baktım da çocuk bilgisini paylasmamissiniz 😄
Evet canm ya eksik yazmışım aklım o an neredeyse😆 2. Çocuk nasipse 3. Doğum .4 gebelik iki kaybım var 93 kilo biri üç aylıkken kürtaj oldum biride 39. Haftada ölü doğum yaptım😞

Merhaba kızlar ne soracağım çatlak kremi kullanmaya başlayan oldu mu son bir ayda 3 kilo aldım hayatımda hiç olmadığım kilodayım en acilinden kullanmam lazım sanırım. Kullanıp memnun kaldım diyen varsa önerilere açığım.

Kizlar 5 haftalık gebeyim ama bu sabah sol kasık ağrısı ile uyandim biraz fazla ve bacağa doğru vuruyor. Bu şekilde olması normal mi

Selam kizlar bejde 5+3 oldum bazen hic belirtim olmuyor korkuyorum acikcasi arada karnim agriyor bazen sabahlari midem bulanıyor gun icinde de devam ediyor ama siddetli degil goguslerim aciyordu hafifledi kalp atisi 2 hafta sonraya dedi dr zamqn gecmiyor sizde durumlar nasil

Back