• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gittim canım sabaha karşı ateşim çıktı doktoruma gittim 38,2 sadece parol kullanabilir miyim pcr testi verdim 3 te çıkacak. Kalp atışlarına keseye baktık herşeu çok güzel doktor merak etme dedi paroladan başka ilaç alamazmışım o yüzden günde 3 tane al dedi. Az önce yine ateşim çıktı parol aldım Sirkeli suyla sildi annem beni sabah ılık duş almıştım zaten doktora gitmeden akşamda alırım dua edin kızlar ateş çok zararlı doktorum da öyle söyledi ateşini kontrol altında tutmak lazım direk keseye bebeğe zarar verirmiş vücut onu atmaya çalışır dedi. Napıvam bilmiyorum kızlar moralim çok bozuldu
Şimdi nasıl oldunuz ?

Gec dollenme olduğunu Dr mu soyledi yada yumurtlama zamaninizi biliyomusunuz
Doktor dedi geç yumurtlama olmuş olabilir diye. açıkçası ben geçen ay tüp bebek denedim ve birçok ilaç kullandım transferden sonra da birsuru ilaç kullandım sonucum negatif oldu muhtemelen o ay yumurtlamada düzensizlik illaki olmuştur diye tahmin ediyorum zaten o ay hamile kalmisim doktorda geç yumurtlama olabilir demişti ztn 1 hafta fln küçük demişti

Beni. Ateşim çıkıyor işte sürekli canım baş ağrısı yapıyor o da antibiyotik önermiyor doktorum ancak parol işte napacağımı bilmiyorum hiç
Korkumdan ben de sadece 1 gün kullanabildim😕
Sen de ki tek problem şuan ateş aslında inşaAllahh yarına hiç bişeyin kalmaz canım Rabbim şifa versin🤲🏻

Şimdi nasıl oldunuz ?
Gece serumdan sonra ateşim çıkmadı daha sonra çıktı 38,2 oldu saat 2 gibi öğlen parol aldım şimdi yine ölçtüm 36,8 inşallah da daha çıkmaz ateşim çıkmasın ağrılarla baş ederim bir şekilde artık ateş beni korkutuyor çok. Baş ağrısı eklem ağrısı öldürdü beni resmen. Biraz uyuyayım dinleneyim diyorum başım zonkluyor kalçamdan ayak bileğime kdar sancı giriyor aralıksız. Napavağımı bilmiyorum çok yoruldum artık her şeyden

Korkumdan ben de sadece 1 gün kullanabildim😕
Sen de ki tek problem şuan ateş aslında inşaAllahh yarına hiç bişeyin kalmaz canım Rabbim şifa versin🤲🏻
Doktorum korkma dedi zararı yok ateş daha zararlı dedi benimde düşmüyordu 38/40 arası mecbur içmek zorunda kaldım düşün ki içtiğim zaman bile düşmedi o yüzden serum takıldı. İnşallah yarına ateşim çıkmaz hiç. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Diyorum ya gebelik başlangıcında hepimiz bir sıkıntılarla uğraştık. Allah sonumuzu hayır etsin

Doktor dedi geç yumurtlama olmuş olabilir diye. açıkçası ben geçen ay tüp bebek denedim ve birçok ilaç kullandım transferden sonra da birsuru ilaç kullandım sonucum negatif oldu muhtemelen o ay yumurtlamada düzensizlik illaki olmuştur diye tahmin ediyorum zaten o ay hamile kalmisim doktorda geç yumurtlama olabilir demişti ztn 1 hafta fln küçük demişti
Beta kaç acaba benim de öyle oldu sanki

Evet sezeryan oldum ben cok rahatti cok sukur. .benden sana tavsiye hic bunlari dusunme ne olurum diye sadece kucagina qlacagin ani dusun senin miyomun belki hic buyumicek ..kahveyi sadece turk kahvesi olarak ictim.kafeinsiz olandan haftada 1 2 kere .
Çok teşekkür ederim içime su serptin iyi düşünücem ki iyi olsun 🌸♥️

Arkadaşlar dün ateşim çıkmıştı boğazım agrimsti. Annem 1 tane sarımsaklı yoğurt yaptı antibiyotik niyetine diye. Tansiyon problemi olmayanlar içebilir sanırım ama direk bütün yutmayın. Yine de doktorunuza sorun. Artık yemekleri de sarımsaklı yapma zamanı gelmiştir 😉

Kızlar merhaba bugün genel kontrol amacli kan verdim Tsh degerim yani trioid yüksek cıktı dahiliye gidip ilaç kullanıcam doktor bebegin beyinsel gelisimini etkiler diyince bi korktum bunu yasayan var mı acaba

Kızlar merhaba bugün genel kontrol amacli kan verdim Tsh degerim yani trioid yüksek cıktı dahiliye gidip ilaç kullanıcam doktor bebegin beyinsel gelisimini etkiler diyince bi korktum bunu yasayan var mı acaba
Kaç çıktı canım ben de dahiliyeye gittim bu yüzden

Evet canım mthfr a1298c homozigot çıktı benim. 2 kimyasal sonrası yaptırmıştım
Benimde mthrf 677 homozigot ama doktorların bazıları bunu pıhtılaşmayla hiç bağlantısı yok homosisteinle alakalı görüyor folik asit,B6,B12 önemli diyor. Bazıları pıhtılaşma olarak bakıyor. Doktorunuz ne dedi acaba bu konuda. Ben gebelikte iğne kullanayım mı diye sormuştum olmayan bir şeyi tedavi edemeyiz dedi bana

4.58 cikti sizin halloldu mu
Benim 2,09 du. 10 gün sonra tekrar bakıldı 3,25 çıktı dahiliyeye yönlendirdi. Aynı zamanda haşimato var. Doktor dalgalanma olabilir dedi. 2 hafta sonra tekrar bakalım eğer aynıysa ya da yükseliyorsa ilaç başlayacağız dedi. Şimdilik bekliyorum.

Back