• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Arkadaşlar normalde karindan ulstrasonla ne zaman kalp atışı duyulur

Benimde mthrf 677 homozigot ama doktorların bazıları bunu pıhtılaşmayla hiç bağlantısı yok homosisteinle alakalı görüyor folik asit,B6,B12 önemli diyor. Bazıları pıhtılaşma olarak bakıyor. Doktorunuz ne dedi acaba bu konuda. Ben gebelikte iğne kullanayım mı diye sormuştum olmayan bir şeyi tedavi edemeyiz dedi bana
Benimki kan pıhtılaşmam ve 2 kimyasalım var diyince hangi gen diye bile sormadı ya da rapor vs de istemedi keseyi gördükten sonra direk iğne+coraspin başlattı ve doğuma kadar kullanacaksın dedi

Benim 2,09 du. 10 gün sonra tekrar bakıldı 3,25 çıktı dahiliyeye yönlendirdi. Aynı zamanda haşimato var. Doktor dalgalanma olabilir dedi. 2 hafta sonra tekrar bakalım eğer aynıysa ya da yükseliyorsa ilaç başlayacağız dedi. Şimdilik bekliyorum.
Bende direkt ilac tedavisine baslar o zaman ben gebelikten önce test yaptırmıştım 3.05ti gebelikte düşmesi gerekirken yükselmis umarım bir sorun olmaz hallolur ikimizinde 🙏

Kesinlikle cihaz kalitesi çok etkili oluyor ben iki üç gün arayla farklı doktorlara gittim birinde net dinlerken diğeri haftaya gel dedi. Kağan Kocatepe in ve Ayşe dumanın ilgili videosunu izleyebilirsin.
Teşekkür ederim kalp atışından once hiç gitmek istemiyorum bilmem neden 🙃

Bende direkt ilac tedavisine baslar o zaman ben gebelikten önce test yaptırmıştım 3.05ti gebelikte düşmesi gerekirken yükselmis umarım bir sorun olmaz hallolur ikimizinde 🙏
İnşallah 🙏🏻 ilaçla kontrol altında tutulabiliyor en azından dozajını ayarlar doktorun

Kızlar merhaba bugün genel kontrol amacli kan verdim Tsh degerim yani trioid yüksek cıktı dahiliye gidip ilaç kullanıcam doktor bebegin beyinsel gelisimini etkiler diyince bi korktum bunu yasayan var mı acaba
Bende ilaç kullanıyorum canım. İlaç baskılıyor sorun olmaz Allah’ın izniyle

Nasıl oldun canım sende Covit olmuşsun sanırım ikimizde aynı şeyleri yaşıyoruz şuan. Gece yine serum yaktırdım benim ateşim hiç düşmüyordu çünkü hep 38/40 arası gidip geliyordum. Mecbur 4 defa parol verdi doktorum sadece prol kullanabilirsin dedi serumla aldım zaten. Eve geldim saat 3 gibi başıma patates tuzladım koydum bağladım sıkıca o kdar iyi geldi ki ağrım hafifledi baş ağrısı beni mahvetmişti çünkü. Dün akşamki serumdan sonra daha ateşim yükselmedi inş yükselmez birdaha baş ağrımda hafifledi ama biraz baş ağrın varsa sende böyle yapabilirsin Allah yardımcımız olsun
Benim ateşim hiç okadar yukselmedi ama çok fazla ağrılarım vardı çok geçmiş olsun canım kaç aylık hamilesin

21 Ocak 19 Şubat arası Kova
20 Şubat 20 Mart arası Balık burcu bebelerimiz ❤️
Yaa bende balığım çok sulu gozluyumdur🤭 ana hep istemisimdir bir kızım olsun burcuda balık olsun ben 13 Mart bebisinde 8 Mart gözüküyor 5 gün geç gelse 13.03 2023 olur doğum tarihi zamanında da gelse kadınlar günü olur minigim❤️

Doktor dedi geç yumurtlama olmuş olabilir diye. açıkçası ben geçen ay tüp bebek denedim ve birçok ilaç kullandım transferden sonra da birsuru ilaç kullandım sonucum negatif oldu muhtemelen o ay yumurtlamada düzensizlik illaki olmuştur diye tahmin ediyorum zaten o ay hamile kalmisim doktorda geç yumurtlama olabilir demişti ztn 1 hafta fln küçük demişti
O zaman geç döllenme olmuş.gorceksinizdir.insallah🙏🌼

Yaa bende balığım çok sulu gozluyumdur🤭 ana hep istemisimdir bir kızım olsun burcuda balık olsun ben 13 Mart bebisinde 8 Mart gözüküyor 5 gün geç gelse 13.03 2023 olur doğum tarihi zamanında da gelse kadınlar günü olur minigim❤️
Benim eşimde çok hassas biri şimdi evde 2 tane hassas kalbim kaldirmaz sanki 🤭🤭 kova olması için 1 ay erken doğması lazım hoşgeldin Balık bebesi 😂😂
Genelde erken geliyorlar öncesi sezeryanla, ama normal doğumsa ileri gidebilir ❤️❤️

Kesinlikle cihaz kalitesi çok etkili oluyor ben iki üç gün arayla farklı doktorlara gittim birinde net dinlerken diğeri haftaya gel dedi. Kağan Kocatepe in ve Ayşe dumanın ilgili videosunu izleyebilirsin.
Canım aramiza yeni mi katıldın, hosgeldin 🌺

Back