Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım selam , tsh değerim normal , anti tpo değerim cok yüksek. Haşimato sanırım , endokrin dr gidiyorum bugün ama bir dış genelik bir kimyasal geneliğim var. Sanırım sende haşimatosun nasıl hamile kaldın ? 1 senedir deniyorumBen de haşimato hastasıyım tsh çok yüksekti ve ancak düştükten sonra gebe kalabildim. Tiroid bebeğin zihinsel gelişimi için çok önemliymiş o yüzden gebelik boyunca kontrol altında tutulması gerekiyormuş. Doktorum bana gebelikte tsh 2bucuk altında olmalı demişti şu an 2bucuk altında ve hala ilaç kullanıyorum.
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor benim güzel gidiyor şükür ne mide bulantısı, yanması vs hiç birşey yok sadece uyku var :)Günaydın kizlar bugün nasilsiniz
Canım ben de iyiyim şükürler olsun haftaya cuma doktora gidebilicem o yüzden biraz heyecanliyim sadece umarım içerde her şey yolundadır diye dua ediyorumiyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor benim güzel gidiyor şükür ne mide bulantısı, yanması vs hiç birşey yok sadece uyku var :)
Ben de aynı durumdayım şuan 6+4 kalp atışı ve bebek için perşembe gitçem inşallah bizimledir herşey yolundadır içerdeCanım ben de iyiyim şükürler olsun haftaya cuma doktora gidebilicem o yüzden biraz heyecanliyim sadece umarım içerde her şey yolundadır diye dua ediyorum
Çok çok geçmiş olsun Şimdi nasılsın..? Daha iyisindir inşallah.. İnşallah bir an önce atlatırsın canım yaa Dualarımız seninleKızlar geriye doğru okuyamadım baş ağrısından ölüyorum. Sabahtan beri hastanede serumdaydım eve geldim 5 saat oldu. . Pcr testim negatif çıktı ama bence ben kovid oldum doktora da söyledim. O da katılıyor. Gözlerim yanıyor ateşim düşmüyor gece ateşlenirsen tekrar serum taktır mutlaka dedi doktorum. Ilık suda duş aldım şimdi. Biraz azaldı ama çok teşekkür üşüyorum titriyorum. Mide bulantım var. Büyük ihtimalle gece tekrar seruma gideceğim napavağımı bilmiyorum çok zor durumdayım
Geçen yıl 14 marttı benimde muhtemel doğum tarihim heycanlı günler 5+5de bulantım başlamısti kızım martı beklemedi 12 subatta geldi. Rabbim hayırlı dogumlar versinTeşekkür ederim
Turk kahvesi çok sevmem ama 1 fincan filtre kahve içerim :) Çok daha fazla içiyordum da, sınır koydumYa ben de 5. Haftadayim bir yudum alıp bırakıyorum çok seviyorum sinir basıyor kaç gündür
Teşekkür ederim. şükür 6+4 e geldim henüz mide bulantısı vs yok inşallah böyle ilerler sağlıkla büyütün kızınızı sizde inşallah :)Geçen yıl 14 marttı benimde muhtemel doğum tarihim heycanlı günler 5+5de bulantım başlamısti kızım martı beklemedi 12 subatta geldi. Rabbim hayırlı dogumlar versin
Geçmiş olsun :) Bir daha da olmasın:)Selamlarr Dün boğaz ağrısı halsizlik vardı gece ateşim çıktı ama 38.3 idi. Kendimi o kadar sartlandm ki sabaha harika olacgm bu da ne falan diye şükürler olsun sabah kalktım iyiyim ya şafi çektim uyanıkken
Bir de önceki hamilelgmde kendimi çok dinlemiştim şimdi kafamı rahatlatmaya calsyrm
ayyy darısı bize ne güzel tadini çıkar canım Benim de 354 ten 880 lere geldi az diye panik yapıyorum ama şükür ilerlemesi guzel 5000 lere gelsem rahatlayacagimGünaydın
Beta hcg 2 günde 500'lerden 2000'lere çıkmış çok şükür Allahima Doktor haftaya çağırdı :) Herkese sağlıklı keyifli bir haftasonu diliyorum
Hastalar da şifa bulur inşallah Allah'ın izniyle
Kizlar guzel bir gun olsun herkese
Benim sol bacagimla kasigimin birlestigi noktada hep bir agri var, bazi gunler sol bacagima da vuruyor… bu sekilde agri yasayan var mi hic aranizda?
Günaydın, benimde hamileliğimi ilk öğrendiğim günlerde bu şekilde bi ağrı olmuştu. Kaşık değil ama bacak içi, kalça içi gibi bir noktadan fazlaca ağrı. 1 hafta filan sürdü hatta. Ben bir gün evde osteacare vardı onu içtim, geçmişti. Magnezyum ilaci yani. Geçmiş olsun
Oh iyi bari sevindim canım aynen enerjini yüksek tutmak çok önemli hasta gibi yatınca da insanın morali bozuluyorSelamlarr Dün boğaz ağrısı halsizlik vardı gece ateşim çıktı ama 38.3 idi. Kendimi o kadar sartlandm ki sabaha harika olacgm bu da ne falan diye şükürler olsun sabah kalktım iyiyim ya şafi çektim uyanıkken
Bir de önceki hamilelgmde kendimi çok dinlemiştim şimdi kafamı rahatlatmaya calsyrm
Çok teşekkür ederiiimmayyy darısı bize ne güzel tadini çıkar canım Benim de 354 ten 880 lere geldi az diye panik yapıyorum ama şükür ilerlemesi guzel 5000 lere gelsem rahatlayacagim
Cok tesekkurler :)Size yazmıştım bu mesaji
Ay hamilelik takvimi yaptım Allah'ım inşallah tüm süreçleri sağlıkla huzurla mutlulukla yaşayıp yavrulara da aynı şekilde sağlıkla mutlulukla ve kolaylıkla kavuşmamızı nasip etsinGünaydın
Beta hcg 2 günde 500'lerden 2000'lere çıkmış çok şükür Allahima Doktor haftaya çağırdı :) Herkese sağlıklı keyifli bir haftasonu diliyorum
Hastalar da şifa bulur inşallah Allah'ın izniyle