Ne zaman içmeye başlamak lazım peki önceden içmek gerekir miİse yariyor ben çok kullandım kziimda. Özellikle regl dönemi başlayınca sütun azalmasını önemli ölçüde engelledi bu takviye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman içmeye başlamak lazım peki önceden içmek gerekir miİse yariyor ben çok kullandım kziimda. Özellikle regl dönemi başlayınca sütun azalmasını önemli ölçüde engelledi bu takviye.
Karın içi basınçtan dolayı retina yırtılabilirmiş doktoruna bir sor canım bana göz doktorum söyledi sonrasında kadın doğum doktorum teyit ettiMerhaba, göz derecesiyle normal dogumun ne alakasi varmış ki ilkdefa duyuyorum boule bisey benim de gözlerim 6derece miyip ve lens kullanıyorum ama kadin dogum dr uma hic soyleme geregi duymamistim. Ne gibi bir sıkıntı olurmus ki?
Tahin tüketiyorum ama şekerden dolayı pekmez hiç yemedim doğumdan sonra hızlı toparlanma için tüketebilirizKızlar günaydın, 34-35 hafta itibariyle diş hassasiyetim tavan yaptı. Zaten çürüktü giden kalsiyumlarla birlikte geceleri ağrı yapmaya başladı. Bol süt ve süt ürünleri tüketmeme rağmen çareyi tahin pekmezde buldum. (Bir de parodontax diş macununun hakkını yemeyeyim ) Ben bu ikilinin bu kadar yüksek kalsiyum içeriği olduğunu bilmezdim. Ayrıca pekmez demir depolarını da dolduruyor. Tahlil sonuçlarım çok şükür çok çok iyi çıktı. Gebelik şekeri olmayan ve imkanı olan herkese tavsiye ederim. Demir emilimi için pekmez +c vitamini almanız şart. Ben bir kaşık pekmez ile yarım çay bardağı portakal / limon suyu shot yapıyorum
Aynen emzirme döneminde süt içinde bire-bir diyorlar :)Tahin tüketiyorum ama şekerden dolayı pekmez hiç yemedim doğumdan sonra hızlı toparlanma için tüketebiliriz
Doğum süreci hep güzel geçecek diye düşünüp hissediyorum aklım hep o kavuşma anında heyecan,mutluluk var bende çok şükür korkum yokdoğuma az kaldı kızlar ne hissediyorsunuz
Evet kafamda sarki çalıyor sürekli uykusuz her geecccceeeee dün -akşam çok güzel ilerledi süreç. Ateşi yukselmese de 4 saat arayla donusumlu ateş düşürücü verdik o baskıladı. Ama gece 3 te bir anda kusunca işin rengi değişti. Sonra ateş bir anda yükseldi şuan yine düştü. Ama ilaç arası 4 saati geçince aniden 36.4 ten 38.5+ lara yükseliyor.Canım iyi misiniz kızında sende. Bu saatte hala ayaktasın nöbete devam galiba çok çok geçmiş olsun vallahi ya
Süt arttırıyor aynı zamanda. Vitamin takviyesi gibi düşün. Ben kziimda doğumdan sonra süt bir süre gelmemisti, sezwryan dogumlarda olabiliyor. O ara başladım sonra uzun uzun süre kullandim. Şimdi son haftalarda başlarım diye düşünüyorum ama vitamin takviyesi alıyoruz ya onu bir doktora sormak lazim ama.Ne zaman içmeye başlamak lazım peki önceden içmek gerekir mi
Şuan da uyuyor canım . Ateş dışında kusma da eklendi beni daha da yoruyor. Çünkü ilaç içiyor yarım saat 1 saat sonra kusunca ilaç vücuttan çıkıyor ates bir anda tavan. Tekrar ilaç vermek için saatinin gelmesini bekliyorsun farklı yöntemlerle düşürmeye çalışıyorsun ama yine düşmüyor. İyi tarafı antibiyotik ise yaramaya başladı sanırım çünkü ufak ufak azcık azcık terleme başladı vucutta ve bu çok iyi bir şey
doğuma az kaldı kızlar ne hissediyorsunuz
Ben izne ayrılmadan bir şey hissedemeyeceğim galiba, her sabah kalkıp işe gelmek akşam eve zor düşmek heyecanımı baskılıyor. Daha hazırlamadım elbiseleri, hala hamileliğim hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. İşyerinde , evde herkes benden daha heyecanlı bense kanı çekilmiş gibiyim. Şafak sayıyorum neyse ki son 6 iş günüdoğuma az kaldı kızlar ne hissediyorsunuz
Ben de 35.hafta da olmak istiyorumdoğuma az kaldı kızlar ne hissediyorsunuz
36+0 da mi 37+0 da mi izne ayriliyoruz?Ben izne ayrılmadan bir şey hissedemeyeceğim galiba, her sabah kalkıp işe gelmek akşam eve zor düşmek heyecanımı baskılıyor. Daha hazırlamadım elbiseleri, hala hamileliğim hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. İşyerinde , evde herkes benden daha heyecanlı bense kanı çekilmiş gibiyim. Şafak sayıyorum neyse ki son 6 iş günü
Benimki 7 mart o zaman da, Ben yillik izinleri de sut izni bitince kullanacagim...37 de fakat benim yıllık iznim var, onu kullanacağım pcfl
4-5 güne anca toparlar bence canım yüksek ateş olmasın da kusma ile bi şekilde uğraşılır artıkŞuan da uyuyor canım . Ateş dışında kusma da eklendi beni daha da yoruyor. Çünkü ilaç içiyor yarım saat 1 saat sonra kusunca ilaç vücuttan çıkıyor ates bir anda tavan. Tekrar ilaç vermek için saatinin gelmesini bekliyorsun farklı yöntemlerle düşürmeye çalışıyorsun ama yine düşmüyor. İyi tarafı antibiyotik ise yaramaya başladı sanırım çünkü ufak ufak azcık azcık terleme başladı vucutta ve bu çok iyi bir şey
cikolatamadeni canımminseo canım bu soruyu 124583322 kez cevapladın ama çikolata aldığın sayfanın adı neydi?