- 7 Ekim 2022
- 1.425
- 2.864
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım eğer süt saklamak ve sütünü arttırmak için kullanacaksan, ara ara sağım yapabilirsin. Benim kızımda 3-4 aylıkken meme reddi yaşamıştık. O zaman memeler doluyor, sızlıyor bebek emmiyor, onu sağmak için kullandım ben. Yine bazen bebek boşaltamıyor memeyi, yine memede sertlik oluyor onun için de kullanmıştım.
Emzirirken de yada normal zamanda göğüse hafif masaj yapıp vakum şeklinde takıyorsun göğüse. Basınç etkisiyle süt geliyor ama normal pompadan farklı. Çünkü normal pompoda göğsü vakumlayip bırakıyor, emme refleksi gibi, manuellerde tek vakum , gogus uyarilmazsa çok süt çıkışı olmuyor. Süt damlaya damlaya içine birikiyor. Bende lansinoh elektrikli var, bir tane de mochi pompa aldım. Ama mesela manuelden pek memnun kalmadım göğüs bebeğin çene çekme gücüne alışıyor bir süre sonra, manuelde pek süt gelmiyor.
Sağolun kızlar daha çok süt biriktirme amaçlı olduğunu biliyodum elektrikli de kullanicam zaten ama ilk etapta manuel sağma yapin diyorlar bu kolosturum elektriklilerin borularda kaliyormus çok yağlı olduğu için ondan sanırım önce bunu kullanmaya çalışıp verim alamazsam elektrikliye geçiremCanım ben mochi aldım ama hepsi aynı tipte sanırım. Bir videoda izlemiştim önce ağız kısmını dışa doğru kıvırıyorsun göğsüne koyup kıvırdığın yeri geri açıyosun vakum gibi sarıyor göğsünü ve sabit kalıyor zaten. Sağdan emziriyosan sola soldan emziriyosan sağa takıyosun gelen süt ona birikiyor. Hem mastit için bi önlem hem de süt ziyan olmuyor. Akan sütü ister dolaba koy sakla ister kaşık biberonla falan bebişine ver. Ben hastane çantama koydum ne olur ne olmaz diye
Bundan ben de aldim ne olur ne olmaz diye kalkan olarak şundan aldım canimKalkan almadım canım bundan aldım bunu emzirirken kullanacağım kızımda çok çektim. Bunu da sadece emrirken takmıyor muyuz canım kimse kullandı mı acaba buradan
Canim bunu aldim ben katlanirlar bana da güven vermedi deliniyor diyen olmuş katlanıyor diyen olmuşBen alışverişe daha yeni başladım her gün bişeyler soracağım size :) Banyo için küvet kova seti gibi bişey ne aldınız? Trendyolda katlanır küvetli set çok satılmış ama sıcak su değince katlanıyor devriliyor diye yorum yapan da çok, daha kullanışlı bişey bulan var mı?
Ağrıya sancıya çok takılıyoruz bence psikolojik artık, gerçek su gelse bakmayacağıžBenim nstde de bişey çıkmamıştı. Bugün düne göre daha az ağrım oldu. 2 kere falan yokladı. Şuan iyiyim ağrım sancım yok. Ama tuhaf bir şekilde dışardayken sanki bacağımdan bir şeyler akıyor gibi hissettim hemen wcye girdim baktım bir şey yok. Çok tuhaftı psikolojik mi oldu bilmiyorum :/
Göğüs ucu çıkarmak için bile kullanabilirsin süt sağma makinesini.Kızlar ne sorucam ben bu lansinohun manuel göğüs pompalarindan almıştım bunu nasıl kullanicaz hastaneye götürelim mi napalim mantığı ne kullananlar bi hayrına anlatsın ya bı göğsü emzirirken digerine mi takıyoruz vakumlayip damlayan süt ona birikiyomus falan
Senin sezeryandı sanırım erkenden başlamak lazım diye okumuştum krem içinBen de göğüs kremini aldım nasıl kullanacağım bilmiyorum hergün biraz mı her emzirmeden sonra mı kullanıp sürüp sileceğim. Zaman daraldıkça sorular arttı:)))
Manuel pompa kullanmadım ama YouTube’dan paylaşmışlardır kullanımını diye düşünüyorum. Sapma makinası almıştım ben tek tek biberona sağdırıyordum. Çok rahat etmiştim. Bir de bu pompalar tahriş edebiliyormuş manueller ablam kullanmıştı. Bilmiyorum burada daha önceden kullanan var mı canım.
Ben katlanır almadım, tiktokta bı video görmüştüm bebeğin dedesi kovaya yüklenince içindeki su ile kapaniyodu kova e bebekten babj jem in kuvet kova file setini aldımBen alışverişe daha yeni başladım her gün bişeyler soracağım size :) Banyo için küvet kova seti gibi bişey ne aldınız? Trendyolda katlanır küvetli set çok satılmış ama sıcak su değince katlanıyor devriliyor diye yorum yapan da çok, daha kullanışlı bişey bulan var mı?
Aynen aynen o Evet çok gördüm herkeste memnundu bende onu aldım canımxiaomi mijia miaomiao diye bişey mi? Onu ekledim sepete az önce meşhur muymuş iyi bari :))
Galiba benim göğüs ucum da yok ya elleyince cikiyor ama normalde öyle çıkık çıkık durmuyor bu olmadığı anlamına mı geliyorGöğüs ucu çıkarmak için bile kullanabilirsin süt sağma makinesini.
Kalkan kullanmadım daha önce bilmiyorum etkisini ben göğüs pedi kullanıyordum krem sürüp o da işime yarıyordu. Ama kalkan bilmiyorum ki. İlk aylar sütün gelince taşıyordu bile göğüslerimden sızlamaya beraber. Bazen göğüs pedimden dışarıya bile sızıyordu. O zaman makina kullanmıyordum kızım damaklarıyla çok eziyordu sol göğsüm parçalandı içeriden kan geliyordu o zaman doktor emzirme bşr süre sağ demişti öyle kullanmıştım. Şimdş göğüs ucu silikonu aldım ne olur ne olmaz. O zamanlarda da internettenher şeyi bu kadar kolay bulamıyorduk maaleeef şimdş herşeti herkes tecrübeyle anlatır biz de feyz alıyoruz öyle bilinçle yapıyoruz. Bu sefer bütün önlemlerimi almak istiyorumBundan ben de aldim ne olur ne olmaz diye kalkan olarak şundan aldım canim
mycey Ultra YumuÅak GöÄüs Kalkanı Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mycey Ultra YumuÅak GöÄüs Kalkanı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet canım sezaryendi benim ben de bı geceden başlıyım sürmeye hergün 1 defa sürsem yetiyor mu? Doğuma kadar doğumdan sonra da her emzirmeden sonra sanırım değil mi. Peki emzirirken neyle siliyordunuz pratik olarak. Atıyorum gece hemen ıslak bezle mi siliyoruz. Sürekli yıkayamayız bu sefer deSenin sezeryandı sanırım erkenden başlamak lazım diye okumuştum krem için
Canım çocuk emdikçe çıkıyor ötleGaliba benim göğüs ucum da yok ya elleyince cikiyor ama normalde öyle çıkık çıkık durmuyor bu olmadığı anlamına mı geliyor
Merhaba, göz derecesiyle normal dogumun ne alakasi varmış ki ilkdefa duyuyorum boule bisey benim de gözlerim 6derece miyip ve lens kullanıyorum ama kadin dogum dr uma hic soyleme geregi duymamistim. Ne gibi bir sıkıntı olurmus ki?Kızlar doktora gittim normalde 31+1 im bebis 31+6 her şey yolunda şükür kilosu 1874 gr cıktı yüzünü yine göstermemek icin elinden geleni yaptı bu kadar görebildik haftaya carsamba rapor almak icin tekrar gidicem nst ye de bağlayacakmış doktor bir de göz doktorum göz derecen çok yüksek (6 derece miyopum lens kullanıyorum) normal doğum önermem demişti onu doktoruma söyledim o zaman normal doğum yaptırıp da riske atamam seni dedi tahmini doğum tarihi de 19 Mart dedi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bizde haberler böyle
Kesinlikle çoğunluğunda var bu durum hatta eşim ben iş yapmayinca ne yani boşa mı evlendim Dio:)bence Türk erkekleri ortalama yüzde 70 böyledir, çocuk gibiler :/
Canım içeriğine bak, emzirmeden önce silin veya silmeye gerek yoktur diye açıklama yaparlar ama ben her halükarda silmiştim.Ben de göğüs kremini aldım nasıl kullanacağım bilmiyorum hergün biraz mı her emzirmeden sonra mı kullanıp sürüp sileceğim. Zaman daraldıkça sorular arttı:)))
Evet cnm emzirirken takıyorsun sadece.Kalkan almadım canım bundan aldım bunu emzirirken kullanacağım kızımda çok çektim. Bunu da sadece emrirken takmıyor muyuz canım kimse kullandı mı acaba buradan
Sıcak suyu bilmiyorum ama bebeğin kilosu arttıkça bir anda katlanabiliyor. Ben küveti bu e bebekte şeffaf büyük olan var bur tane onu aldım.. Kız büyüyünce içine top-oyuncak koyup top havuzu gibi yaptım öyle kullandım uzun süre.Ben alışverişe daha yeni başladım her gün bişeyler soracağım size :) Banyo için küvet kova seti gibi bişey ne aldınız? Trendyolda katlanır küvetli set çok satılmış ama sıcak su değince katlanıyor devriliyor diye yorum yapan da çok, daha kullanışlı bişey bulan var mı?
Elleyince , uyarinca çıkıyorsa var işte kuzum bebek onu eme eme zaten çıkartıyor hiç merak etmeGaliba benim göğüs ucum da yok ya elleyince cikiyor ama normalde öyle çıkık çıkık durmuyor bu olmadığı anlamına mı geliyor
İse yariyor ben çok kullandım kziimda. Özellikle regl dönemi başlayınca sütun azalmasını önemli ölçüde engelledi bu takviye.Kullanıcı yorumları ve yeni doğum yapan arkadaşımın tavsiye ile aldım kızlar aklınizda olsun. Inşallah bol bol sütümüz olur Eki Görüntüle 3198471
Canım iyi misiniz kızında sende. Bu saatte hala ayaktasın nöbete devam galiba çok çok geçmiş olsun vallahi yaİse yariyor ben çok kullandım kziimda. Özellikle regl dönemi başlayınca sütun azalmasını önemli ölçüde engelledi bu takviye.