canım bana söylenen 32 haftalıkken çalışır raporu aldıktan sonra artık hiç bir şekilde rapor alamazsın çünkü isteğe bağlı çalışıyorsun istersen çıkabilirsin eğer rapor alırsan aktarımdan kesilir dediler sen iyice araştır istersen.
ayyy maşallah büyüdüler iyice
bizde de baba uzun bende idare eder inşallah babasına çekmiştir oğluşum uzun olsun ya .
canım sen yine de hazırlıklarını yap da ne olur ne olmaz kafan rahat olur hastane çantan kenarda dursun
sana diyorum ama bende de daha hazırlık yok
hafta sonu bende kızımın küçüklerini falan seçtim ayakta çok dolaştım herhalde gecelerim resmen zehir oldu oturduğum yerden kalkamıyorum yatakta yan dönemiyorum sanki bacaklarımı 2 ye ayırıyorlar gibi artık her şey zorlaşmaya başladı canım çalışırken bence dinleniyoruz evde yapacak iş hiç bitmiyor ya haftaya da hastane çantası falan hazırlayacağım
herhalde doğurunca işimiz bitecek
9 aralık 27+4 1270 gr 37 cm
9 ocak 32+0 1940 gr 43 cm canım
oluyor canım özellikle de akşamları çok yaşıyorum gün içinde de oluyor ama akşamları daha çok oluyor.
canım doktorum eşimin ve benim kan gruplarımızı sordu ama doktor unutmuş da olabilir önemli bir konu ihmal etme bence sen sor.
canım benim kızımda yandaki bebeğe şırınga ile verdiler mamayı kızım 3 günlükken rahatsızlandı küveze aldılar gündüzleri 3 saatte bir emzirdim akşamları da süt sağıp bıraktım hep biberonla verdiler ama meme reddi de yaşamadım ayrıca 6 aylıkken işe döndüm hep sağıp bıraktım 23 aya kadar emzirdim meme reddi yine yaşamadım bebekten bebeğe de değişebilir bir durum bence.