Kızlar çikolatam geldi aşırıı beğendim
Teşekkürler
minseo
Ağız tadıyla yensin canım
Nereden almıştın?
Ayy maşaAllahh yanaklar tombişleşmiş annesi
bizim kız naz yapıyo 2 aya yakındır göstermiyo kendini totosunu ısırcam onun
gitmeden önce bişeyler atıştırıyomusun?
Saol canım
Vallahi doktor saolsun her gittiğimde 15 dakika falan sırf güzel foto almak için uğraşıyor
Ben böyle iyi ya falan diyorum mesela, dur dur daha güzelini yakalıcaz diyor
Aç gidiyorum aslında genelde.. ama dediğim gibi göbeğimi falan sallıyor sürekli
Biraz yana dön, biraz şöyle dur.. derken.. Yakalıyoruz bir şeyler.. Eli hep yüzündeydi aslında ama.. Bir de kordonu emiyordu
Bir ada ayağını kafasını koydu
Öyle böyle derken tutturduk bir şeyler. Bence seninkini ısır hehehe :)
maşallah kuzucuğa :)
çalışabilir raporu sonradan alınıyor da önceden alınabiliyormu bilmiyorum canım, muhtemelen olmuyordur.
doktordan doktora değişiyor kontrol süresi, benimki 32den sonra 2 haftada bir geleceksin dedi
Saol canım
Olmuyor galiba, evet.. Tam 32+0 da gideceğim de. Bundan sonra 2 haftada 1 çağırabilir o zaman beni de. Merak ettim erken gitmiş olacağım ama hani zaten 2 haftada 1 çağıracak sanırım sonrakine de..
maşallah canım çok güzel kilo almış
ben 32 de gittiğimde 35 de çağırdı sonra da 2 haftada 1 dedi bana canım her doktorun farklı olabilir
ayy bende çok seviyorum kurabiye vs. çayın yanında az da olsa tüketiyorum bende 10 kiloya yaklaştım bu sefer kilolu da başladım 64 ile başladım 74 e ramak kaldı hedef 75 di ama geçerim bu gidişli 33+4 üm daha
Saol canım
Hmm o zaman beni de 35ten sonra 2 haftada 1 çağırır belki.. Bakalım.. Hiç doğum falan da konuşmadım daha. 35te falan ancak konuşacağız herhalde :)
Bu arada kilo alımın gayet iyiymiş bence. Maşallah
Ben 31 oldum +11 kilo. Umarım 14le falan bitiririm en fazla.
canım benim sağol, şimdiye kadar ALT değerim hiç yükselmemişti, hattta ağustosta bakıldığında 8 idi, bir anda şimdi 54 görünce şok oldum. enginar brokoli salata yiyin tarzı öneriler var, sence işe yarar mı ? ben progestan kullanmıyorum, şu an demir ve multivitamin alıyorum, onlar mı yükseltti kilo aldım diye mi oldu anlamadım.
Evet.. Biraz hızlı yükselmiş canım ama doktor da önemli değil diyorsa öyledir. Belki sonra kontrol eder yine artıyor mu diye. Ben de bu hafta sağlık ocağına izleme gideceğim. Yine kan idrar falan bakacak galiba. Ne oldu bakiyim en son.
Herkesi her ilaç farklı etkiliyor tabi hormonların da etkisi varmış sanıyorum. Belki seni de diğer ilaçlar etkilemiştir. Bir süre sonra tekrar baktırırsın canım.