Evet canm la roche biraz fiyatları yüksek. Ben önceden kendim için başka bir marka kullanıyordum. Sonra kızımda egzama çıktı vücudunda doktor birkaç ürün verdi denedik düzelmedi bu markada sakinledi cildi, yatisti kaşınma felan geçti. Bende kendi kremimi bıraktım bundan sürmeye başladım kendime. Ayrı ayrı para vermeyeyim diye. Bana da iyi geldi.Çok teşekkür ederim canım :) Fiyarı biraz tuzlu olabilirama sorayım bakayım :))
Boş gebelikte sanıyorum beta hcg düşüyor canım bebek olmadığı için.Merhaba embriyoyu ne zaman gördünüz ? 2 gün önce gittim 5+3 tü kese küçük dedi. Şimdi yorumlarda okudum boş gebelik de varmış . Bunu yaşayan ya da sonradan gözüken var mı ?
Çocuk için olunca akan sular durur :)) İyi geliyorsa ne güzel.. Prenses işte :)Evet canm la roche biraz fiyatları yüksek. Ben önceden kendim için başka bir marka kullanıyordum. Sonra kızımda egzama çıktı vücudunda doktor birkaç ürün verdi denedik düzelmedi bu markada sakinledi cildi, yatisti kaşınma felan geçti. Bende kendi kremimi bıraktım bundan sürmeye başladım kendime. Ayrı ayrı para vermeyeyim diye. Bana da iyi geldi.
Benim çocuğum zaten sosyetik kızan ya. Nerde uygun birsey var ona kesin alerji pişik yapar kullanamayiz yani. O yüzden el mecbur alıyorum.
Rahat olmak gerekiyor aslında, yapabilen ne mutlu , ben mesela yani herseye dikkat ediyorum artık ona ragmen olursa kötü bir durum elimden gelmeyen bir şey olacak. Evham yapsam ne olacak bana ne faydası var, daha da panik oluyorum mesela.Ne güzelll... Keşke ben de öyle olsam ama hiç rahat olamadım yaa :))
Evet canım, hiç anasına babasına cekmemisÇocuk için olunca akan sular durur :)) İyi geliyorsa ne güzel.. Prenses işte :)
Benim gibi 1 defa kan baktırip hamile olduğunu ogrenen biri hcg düşüyormu bilmez kiBoş gebelikte sanıyorum beta hcg düşüyor canım bebek olmadığı için.
Tam günü gününe de tutmamış olabilir bebek. Geç döllenme olabilir vs. Bebek sanırım 6. haftalarda net görülüyor. Kese göründükten 1 hafta 10 gün sonra.. Üzülme. Görünür Allah'ın izniyle
KızlarYaaa kıyamam
Canım şöyle muzun bir andikapi vardı yanlış olmasın ama muz yiyip su içince ve su içip muz yiyince ikisinden birinde kabız birinde ishal yapıyor ama hangisi hangisi hatırlamıyorum ama en mantıklısı muzu az tüket
Kpss ye en son 2 sene önce karnım burnumda girmiştim, gözetmen burda doğurmazsin dimi demisti, dedim kısmet37.haftadayi geçmiştim.
Cok mide bulantısı vs varsa yanına poşet al , sınav salonundaki görevliye durumu açıkla sınav başlamadan daha bir yardımcı oluyorlar bilgin olsun. Diş teli genel olarak seni zorlayabilir canım gebelikte çünkü ağrı-sızı felan yapıyor
Pazartesi gunu gittiğimde 15mm demisti carsamba baska doktora gittim cnm o söylemedi 1 hafta sonra gel kesen iyi ama suan bebek gorunmuyor dedi insallah bi daha gidisimde görünür Allahin izniyleBende ee aynı durum var. Embriyoyu göremedik henüz. Kaç mm idi kesen ?
Insallah cnm insallah cok saolcanım ben prifemyn dr kullanıyorum özellikle gebelik bulantısı için olan bir ilaç çok rahatsızsan araştır bir istersen .
ben diofol kullanıyorum canım hamilelikte iyot alımı da önemliymiş bir de mthlyflot formunda olması folik asitin önemli dedi ikisini de içeriyor bu folik asit
çok geçmiş olsun bence test yaptır emin olur gerekirse takviye alırsın riske atma derim. inşallah sıkıntısız atlatırsın :)
canım aynı durumları 1 haftadır yaşıyorum dr um prifemyn dr adında bir bulantı hapı verdi hamileler içinmiş bana bayağı iyi geldi rahatlattı beni
inşallah herşey yolundadır bebeğin sağlıkla gelişiyordur canım.
Sagol canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum demek ki bu yüzden üstüne sancı da tetikleyince korktum dogrusuCanım ben de 8. Haftadayım. İlk önce kahverengi sonra pembeye dönen lekelenmelerim oldu çok endişelendim kesin bişey oldu dedim kendimi yedim resmen 1 hafta boyunca. Bugün kontrolde çok şükür bir şey olmadığını öğrendim her şey yolunda sadece ufak kanama alanlarım var kan sulandırıcı kullanmadan kaynaklı dedi doktorum. İçini ferah tut allahın izniyle sağlıklıdır. Kontrolün ne zaman?
Sancım biranda bastırdı canım adet sancısı gibiydi lekelenmeyidee görünce dogrusu çok korktum ama şükür şimdi iyiyimCanım olabiliyor, yani 8.ayda da olabiliyor bazen lekelenme. Ama içiniz rahat etmeyecek yinede bir doktorunuza danışın
Canım benim inşallah bundan sonra daha güzel olur herşey şu geçen on gün benimde ömrümden ömür götürdü inşallah herşey daha da iyi olcak Rabbimin izniyleMerhaba kızlar benim gibi olup da forum forum gezenler için yaziyorum en son 6haftalik gittigimde kese 15 mmidi. Ancak yolk kesesi de bebek de alttan da karindan da gorunmemisti. bos gebelikten suphelenildi. Bugun 7+2de bebegi de gördüm kalbini de duydum ancak 6+3 muş. Muhtemelen geç döllenme dedi doktorm. İnşallah sağlikla doğar ama bu iki hafta boş gebelik mi diye içim içimi yedi. Erken gitmemek lazimmiş gitseniz de içinizi ferah tutun. Hiç bir şeyin garantisi yok gene tabi. Rabbim isteyen herkese sağlikli hayirli evlatlar nasip etsin. Hepimizin yüzünü güldürsün.
İnşallah umarim hepimiz için öyle olurCanım benim inşallah bundan sonra daha güzel olur herşey şu geçen on gün benimde ömrümden ömür götürdü inşallah herşey daha da iyi olcak Rabbimin izniyle
Çok çok sevindim canım, Rabbim kucağına almayı da nasıp etsinsevgili arkadaşlarım bugün doktora gittim uygulamaya göre 7+2 ama ultrasona göre 6+4 çıktım Allah'a şükür bebeğim ve kalp atışı duyuldu doktorum lekelenme yaşamıştım bunun için haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi progeston iğne yazdı bir tane daha bide on gün kadar fitile devam et haftaya görüşelim dedi destekleriniz den dolayı çok teşekkür ederim tek duam hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Canım ben ocean mummy kullanıyorum, içinde günlük almamız gereken folik asit miktarı ve bir çok vitamin var. Doktorum da devam edebilirsin cok iyi dediBen de bir şey sorayım. Folik asit ne alıyorsunuz? Daha doktora gitmediğim için net bir bilgim yok. Hamilelik öncesi Inofolic vermişti. Onda 0,2 mg folik asit varmış. Folbiol almaya başladım, eski tecrübelerden, ama onun da tanesinde 5mg folik asit varmış, çok mu? Unutmuşum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?