• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Benim cin takvimine göre ilk cocuk erkek gözükürken kiz oldu 2. Cocuk kiz gözükürken erkek oldu 3. Cocuk erkek gösteriyor ama bakalim ne olacak 🤣😂

Hoşgeldiniz çok geçmiş olsun. Umarım kolay geçiririz yaşınız da öyle çok geç değil olumsuz düşünüp kendinizi üzmeyin. Ne güzel hamile kalabilmişsniz gerisi de güzel geçecektir. Benim de 3. Gebeliğim ve ilk çocuğum 2 hafta erkek ikincisi iki hafta geç suni sancı ile doğdu😂 bu sefer ne olacak ben de bilmiyorum
Ikiside erken doğdu kızım normal oldu ufaklıkta 32 haftada normal gelmeye kalktı pramatüre doğdu ama sezeryanla oldu ters geldiği için riske giremediler çok zorlu bir süreçti 32 gün kuvezdekaldı minik 😍

Benim cin takvimine göre ilk cocuk erkek gözükürken kiz oldu 2. Cocuk kiz gözükürken erkek oldu 3. Cocuk erkek gösteriyor ama bakalim ne olacak 🤣😂
Tahmin yapanlar oluyor genelde keseden falan ama dek gelirsek atarız resimleri 7. Haftadan itibaren bakıyorlar

Ikiside erken doğdu kızım normal oldu ufaklıkta 32 haftada normal gelmeye kalktı pramatüre doğdu ama sezeryanla oldu ters geldiği için riske giremediler çok zorlu bir süreçti 32 gün kuvezdekaldı minik 😍
Yaa hepsi kendi seçiyorlar nasıl geleceklerini şimdi iyilerse sıkıntı yok 😍🙏🙏 maşallah

Oğlumda haşlanmış kızarmış patates istiyordum şimdide aynı☺️
aaa herkeste farklı mı bu ya :)

aaa bu ne kadar güzel bişey :D tutacak mı acaba benimki kız diyor, ben de kız hissediyorum çok
bende erkek hissediyorum, öyle mi istiyorum yoksa hissediyor muyum bilmiyorum :D

Benimde tam tersi bir oğlum var bu da kız olsun istiyorum çünkü başka çocuk düşünmüyorum 🥰
bende , 2 yeter diyorum :)
Oğlumda kız demişti erkek çıktı gene kız diyo hayırlısı
şimdi baktım da kızımda erkek gösteriyormuş, bak şimdi

İstanbul üzerinden 4 saatlik yolculuk Ankara üzerinden de 3,5 saat falan. Sorun olacağını sanmıyorum yolculukların ama danışırım tabi yine 🌸

bu arada bu çin takvimini hesaplarken herkesin şu an mevcuttaki yaşının üzerine +1 yaş eklemesi gerekiyor kızlar haberiniz olsun 😂
Benim eklesem de eklemesem de erkek çıkıyo. Hadi bakalım sağlıkla inşallah 😁🌸🧿
+1 eklersem kız oluyor
amannn yalan bunlar :D
kızlar oruç tutmayı düşünüyor musunuz?
ben kızımda da hem hamileliğim denk geldi hem emzirme. tutamadım
şimdide tutamam bu şekilde ilerlerse
aç kalınca hemen midem bulanıyor. bide bana yanlış geliyor. ilerde kazaları tutabilirsem tutarım

Merhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim sat 8 Aralık muhtemel doğum 13 Eylül ama bugüne kadar şu tahmini doğum tarihini hiç yakalayamadık üçüncü hamileliğim bir kız bir oğlum var 37 yaşındayım baya geç yaşım inşallah bu hamileliğim sorunsuz geçer derken geçen hafta kurdeşen oldum hastanede yattım 🥺gerisi için sorunsuz geçmesini umud ediyorum
Hoşgeldinizzz🌸 bende 37 yaşındayım 2. Çocuğuma hamileyim şuan ve yaşımız hiçte geç değil öle düşünmeyin🤗 sağlıkla,huzurlu güzel bir gebelik geçiricez inş 😊🙏🏻

Hoşgeldinizzz🌸 bende 37 yaşındayım 2. Çocuğuma hamileyim şuan ve yaşımız hiçte geç değil öle düşünmeyin🤗 sağlıkla,huzurlu güzel bir gebelik geçiricez inş 😊🙏🏻
Amin inşallah birtanesinde bari şöyle keyifli bir gebelik geçirsem azıcık bizde hakettik ikiden sonra 😁😁

Merhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim sat 8 Aralık muhtemel doğum 13 Eylül ama bugüne kadar şu tahmini doğum tarihini hiç yakalayamadık üçüncü hamileliğim bir kız bir oğlum var 37 yaşındayım baya geç yaşım inşallah bu hamileliğim sorunsuz geçer derken geçen hafta kurdeşen oldum hastanede yattım 🥺gerisi için sorunsuz geçmesini umud ediyorum
Merhaba hoşgeldiniz :) yokk geç değil 37
erken evlenseydim bende 3. yü yapardım , çok isterdim ama geç evlendik :)
allah bağışlasın, sağlıkla gelsin , diğerleri kaç yaşında , aralarında yaş farkı nasıl diye merak ettm

Merhaba hoşgeldiniz :) yokk geç değil 37
erken evlenseydim bende 3. yü yapardım , çok isterdim ama geç evlendik :)
allah bağışlasın, sağlıkla gelsin , diğerleri kaç yaşında , aralarında yaş farkı nasıl diye merak ettm
Kızım 6 ya giriyor oğlum 1,5

7. Günüm hala kanama var cok fazla değil ama var
Ve basım cok ağrıyor elim ayağım ağrıyor valla halim yok tansiyonumda normalde yüksektir 9-5 hep
Yazdığım gece gittim kan tahlili yaptılar normal ultrason ile üstten baktı kanda normal mi ultrason da normal dedi enfeksiyonda yok ama neden böyle halsizlik vücut aprıları bas aprısı var anlamadım
Hepsi gayet normal hormonlar eskiye dönüyor kanama da normal :) panik yapma canım beslenmene dikkat et kan yapıcı gıda takviye al bol su iyi dinlen ve stres yapma yaşadıkların herkeste benzer seyrediyor

Kızlar doktorum 2-3 hafta sonra gel ikili tarama yapalım dedi devletteki doktorum bu nasıl yapılıyor daha önce yaptıran var mı açıkçası ben pek yaptırma taraftarı değildim ama bilemedim doktor değince

Kızlar başkalarının canının çekeceği şeyler yazmasaniz daha iyi olmaz mı malum bu sayfadaki herkez hamile daha dikkatli olsak iyi olur canınız çekmiştir yazmissinizdr anlıyorumda bir başkası da okuduğu zaman onun da canı çeker bulunacak bişey olur olmaz o anda maddi imkanı elvermez olur ya yazılmasa daha iyi olur sanki

Back
X