• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
İyi akşamlar hepinize hanımlar. Yorumlarınıza ihtiyacım var , rica etsem paylaşır mısınız.
Sat 16 Aralık
Bat 14 Ocak
İlk HCG 13 Ocak 284
2. HCG 14 Ocak 350
3. HCG 16 Ocak 516
4. Hcg 17 Ocak 915
5 hcg 20 Ocak 5604 çıktı.
Doktor ultrason yaptı keseyi rahim içinde gördü ama , silik gördüm hiç hoşuma gitmedi 2 gün sonra gel bir daha bakalım dedi. Hiç olumlu konuşmadı. Hesaplarıma göre bugün 5+1 iz. Korkuyorum açıkçası. Sizce boş gebelik olabilir mi ?

İyi akşamlar hepinize hanımlar. Yorumlarınıza ihtiyacım var , rica etsem paylaşır mısınız.
Sat 16 Aralık
Bat 14 Ocak
İlk HCG 13 Ocak 284
2. HCG 14 Ocak 350
3. HCG 16 Ocak 516
4. Hcg 17 Ocak 915
Doktor ultrason yaptı keseyi rahim içinde gördü ama , silik gördüm hiç hoşuma gitmedi 2 gün sonra gel bir daha bakalım dedi. Hiç olumlu konuşmadı. Hesaplarıma göre bugün 5+1 iz. Korkuyorum açıkçası. Sizce boş gebelik olabilir mi ?
Hcg biraz hızlı artmış ama rahim içinde gördüğü için dış gebelik olmaz sanırım biraz daha büyüsün belli olur bence

Sat 16 Aralık
Bat 14 Ocak
İlk HCG 13 Ocak 284
2. HCG 14 Ocak 350
3. HCG 16 Ocak 516
4. Hcg 17 Ocak 915
Değerlerimiz ve günlerimiz neredeyse aynı ben gittim 4+6 iken artışa baktı iyi dedi karından göremedi Altan bakmak istemedi bu cumaya randevu verdi 5+6 oluyor olumsuz bişe demedi ve send öyle düşünme değerlerin çok güzel

Eklentiler

• IMG_3066.png
    IMG_3066.png
    125,9 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_3127.png
    IMG_3127.png
    101,1 KB · Görüntüleme: 17
Değerlerimiz ve günlerimiz neredeyse aynı ben gittim 4+6 iken artışa baktı iyi dedi karından göremedi Altan bakmak istemedi bu cumaya randevu verdi 5+6 oluyor olumsuz bişe demedi ve send öyle düşünme değerlerin çok güzel
Canım 6 bin küsür olanı hangi tarihte verdin?

Benim 14 Ocak 303
20 Ocak 3915

Yaaaa seninle baya benziyoruz evet. Umarım dediğin gibi çok iyiyizdir. İnsan hiç olumlu bişey duymayinca ister istemez stres oluyor. Bana da yarım gel dedi ama bir gün daha bekleyip öyle gideceğim.

Aa kime ne ayol doğuracak bakacak olan onlar mı? Bende ikinciyi istediğimi söylediğimde bu devirde iki yapılır mı hayatını mahvedersin zaten bir tane var falan diye yorum yapıyorlardı. Doğurmak istemezsen senin kararın elbette ama net olarak cevap vermezsen asla susmayacaklar. Ne ayıp ya bu insanlar ne sanıyorlar kendilerini
Dogru söylüyorsun canim bizde sok olduk yani beklemezdik bu zamanı mi buldunuz yapacak diyorlar yaa istemeden oldu diyoruz inanmazlarsa inanmasinlar yapacak bisi yok

Umarım öyledir. Bu bekleme süreci daha çok yıpratıyor valla
Evet o yüzden biraz geç farkedenler şanslı bu konuda. Direk gidip bebeği görenler var. Ben beş gün kala öğrendim zaman çakıldı kaldı asla geçmiyor stres yaptım birde hcg arrtı mı çıktı mı keseyi görebilecek miyiz diye. Haftaya salı gideceğim sanki bir yıl var şuan bana 😄

Kızlar lekelenmem bitti çok şükür. Az önce ilk istiframı da ettim. Midem berbat durumda ama bebişim tutunuyor diye mutluyum 😍 devam eden varsa halâ biter inşallah 🙂

Back