- 27 Ağustos 2024
- 435
- 255
- 18
- 29
Sakın öyle bir hata yapmakızlar oruç tutmayı düşünüyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın öyle bir hata yapmakızlar oruç tutmayı düşünüyor musunuz?
Benim tıbbi geçmişim sağolsun öyle bir niyetim yok zatenSakın öyle bir hata yapma
Önerilmiyor Zaten sağlıklı olanlara bile.. bir şey olmaz başka zaman tutarsınızBenim tıbbi geçmişim sağolsun öyle bir niyetim yok zatenkaza olarak tutacağız sonrasında inşallah allahım affetsin.
Ikiside erken doğdu kızım normal oldu ufaklıkta 32 haftada normal gelmeye kalktı pramatüre doğdu ama sezeryanla oldu ters geldiği için riske giremediler çok zorlu bir süreçti 32 gün kuvezdekaldı minikHoşgeldiniz çok geçmiş olsun. Umarım kolay geçiririz yaşınız da öyle çok geç değil olumsuz düşünüp kendinizi üzmeyin. Ne güzel hamile kalabilmişsniz gerisi de güzel geçecektir. Benim de 3. Gebeliğim ve ilk çocuğum 2 hafta erkek ikincisi iki hafta geç suni sancı ile doğdubu sefer ne olacak ben de bilmiyorum
Tahmin yapanlar oluyor genelde keseden falan ama dek gelirsek atarız resimleri 7. Haftadan itibaren bakıyorlarBenim cin takvimine göre ilk cocuk erkek gözükürken kiz oldu 2. Cocuk kiz gözükürken erkek oldu 3. Cocuk erkek gösteriyor ama bakalim ne olacak![]()
Yaa hepsi kendi seçiyorlar nasıl geleceklerini şimdi iyilerse sıkıntı yokIkiside erken doğdu kızım normal oldu ufaklıkta 32 haftada normal gelmeye kalktı pramatüre doğdu ama sezeryanla oldu ters geldiği için riske giremediler çok zorlu bir süreçti 32 gün kuvezdekaldı minik![]()
Keseden anlıyorsan atayım buraya bir bak olur mu? :)) ben anlayamıyorumTahmin yapanlar oluyor genelde keseden falan ama dek gelirsek atarız resimleri 7. Haftadan itibaren bakıyorlar
aaa herkeste farklı mı bu ya :)Oğlumda haşlanmış kızarmış patates istiyordum şimdide aynı![]()
bende erkek hissediyorum, öyle mi istiyorum yoksa hissediyor muyum bilmiyorumaaa bu ne kadar güzel bişeytutacak mı acaba benimki kız diyor, ben de kız hissediyorum çok
bende , 2 yeter diyorum :)Benimde tam tersi bir oğlum var bu da kız olsun istiyorum çünkü başka çocuk düşünmüyorum![]()
şimdi baktım da kızımda erkek gösteriyormuş, bak şimdiOğlumda kız demişti erkek çıktı gene kız diyo hayırlısı
+1 eklersem kız oluyorİstanbul üzerinden 4 saatlik yolculuk Ankara üzerinden de 3,5 saat falan. Sorun olacağını sanmıyorum yolculukların ama danışırım tabi yine
bu arada bu çin takvimini hesaplarken herkesin şu an mevcuttaki yaşının üzerine +1 yaş eklemesi gerekiyor kızlar haberiniz olsun
Benim eklesem de eklemesem de erkek çıkıyo. Hadi bakalım sağlıkla inşallah![]()
ben kızımda da hem hamileliğim denk geldi hem emzirme. tutamadımkızlar oruç tutmayı düşünüyor musunuz?
Anlayanlar var çok anlamam ben az önce bir yere yazdım dur bakayım cevap gelirse size atayım linkiKeseden anlıyorsan atayım buraya bir bak olur mu? :)) ben anlayamıyorum
HoşgeldinizzzMerhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim sat 8 Aralık muhtemel doğum 13 Eylül ama bugüne kadar şu tahmini doğum tarihini hiç yakalayamadık üçüncü hamileliğim bir kız bir oğlum var 37 yaşındayım baya geç yaşım inşallah bu hamileliğim sorunsuz geçer derken geçen hafta kurdeşen oldum hastanede yattımgerisi için sorunsuz geçmesini umud ediyorum
Amin inşallah birtanesinde bari şöyle keyifli bir gebelik geçirsem azıcık bizde hakettik ikiden sonraHoşgeldinizzzbende 37 yaşındayım 2. Çocuğuma hamileyim şuan ve yaşımız hiçte geç değil öle düşünmeyin
sağlıkla,huzurlu güzel bir gebelik geçiricez inş
![]()
Seni etiket yaptım gördün mü oraya resmi atKeseden anlıyorsan atayım buraya bir bak olur mu? :)) ben anlayamıyorum
Merhaba hoşgeldiniz :) yokk geç değil 37Merhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim sat 8 Aralık muhtemel doğum 13 Eylül ama bugüne kadar şu tahmini doğum tarihini hiç yakalayamadık üçüncü hamileliğim bir kız bir oğlum var 37 yaşındayım baya geç yaşım inşallah bu hamileliğim sorunsuz geçer derken geçen hafta kurdeşen oldum hastanede yattımgerisi için sorunsuz geçmesini umud ediyorum
Kızım 6 ya giriyor oğlum 1,5Merhaba hoşgeldiniz :) yokk geç değil 37
erken evlenseydim bende 3. yü yapardım , çok isterdim ama geç evlendik :)
allah bağışlasın, sağlıkla gelsin , diğerleri kaç yaşında , aralarında yaş farkı nasıl diye merak ettm
ne güzelKızım 6 ya giriyor oğlum 1,5
Bende öyle canım erkek kız farketmiyor sağlıklı olsunlar yeter. Her iki duyguyu tatmayi da isteriz ama öncelik sağlıkçok klişe olacak ama sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil. ben doğuma kadar öğrenmesem bile olur kafsındayım
Hepsi gayet normal hormonlar eskiye dönüyor kanama da normal :) panik yapma canım beslenmene dikkat et kan yapıcı gıda takviye al bol su iyi dinlen ve stres yapma yaşadıkların herkeste benzer seyrediyor7. Günüm hala kanama var cok fazla değil ama var
Ve basım cok ağrıyor elim ayağım ağrıyor valla halim yok tansiyonumda normalde yüksektir 9-5 hep
Yazdığım gece gittim kan tahlili yaptılar normal ultrason ile üstten baktı kanda normal mi ultrason da normal dedi enfeksiyonda yok ama neden böyle halsizlik vücut aprıları bas aprısı var anlamadım