- 5 Mart 2013
- 23.528
- 44.637
Bence biz abartmıyoruz insanlar fazla hadsiz. Hatta biz az bile yapıyoruz böyle konuşanları itin dotune sokup ağlatmak lazımYa benim sezeryan dogumdu o sira baska kadinda benden yaşca buyuk baska doktorun sezeryanina girdi. Sonra ciktik odalarimiza kadin benim yan odamda. Her doktorun hastayi ayaga kaldirma suresi farkli benim 6 saat sonra kalkmama izin verildi. Kayinvalidem gelmis o kadini bana anlatiyor o senden yaşça buyuk ama senden iyi sonra gelmis o taburcu oldu diyor. Ya dedim nasil taburcu olacak oyle bir sey olamaz senin yanlisin var yataktayim oyle de soylediklerine sinirlendim icten ice. Sonra.hemsire geldi sor dedim hemsireye hadi taburcu olunuyormuymus hemsire ye sordu hemsire dedi odasini degistirdik oyle yuzu degisti mahcup oldu. Ablam eve ugramisti ablam gelene kadar yanimdaydi can agrisi bir taraftan canimi sikan vir taraftanSagolsun evde hizmeti cok gyzeldi ama sanki normal dogum yapmamisim suc islemisiz gibi oldu. Bu sefer ablamin kucuk coxugu var yanimda gece kalamaz esime gecen sen kal dedim. Bazen diyorum biz mi abartiyoruz insanlarin soylediklerini yoksa insanlar mi hakikaten dusuncesiz. Hasta yatakta bir insana oyle konusulmaz