Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal doğum tecrübesi yaşamadım ama sezeryan uzun süre çok kısıtlıyor insanı gerçekten. Yatacaksın yatamiyorsun kalkacaksın kalkamıyorsun felan. Bana şey gibi geliyor normal doğum peşin ödeme , sezeryan taksitliGunaydin herkese,
Ve korktugum bir sey basima geldi genital bolge agrilari spora ragmen gecmeyince inceledim kizlar ve maalesef varisler var. Kizimda bir tane idi doguma engel olmamisti ama simdi baya olmus, agri yapan da o yarin doktora diyecegim insallah normal doguma engel olmaz. Normal dogumun ertesi gunu her sey bitiyor yani o konfordan olmak istemiyorum hic sezeryan daha zor bence ...
Astronot mont almadım açıkçası yazı bekleyeyim dedim şuan fiyatlar müthiş yüksek bir de hızlı büyüdükleri için yenidoğan bedeninde yüksek fiyatlı ürünler almak bana biraz gereksiz geliyor, ama senin elinde olduğu için kullanman tabi mantıklıCanım benim kızdan astronot mont var tabi aralarında ay farkı olduğu için muhtemelen büyük gelecektir ama hastaneden çıkarken onun içine koymayı düşünüyorum, çünkü genelde hastaneden poşetle çıkartıyorsun, pusette üstüne bir battaniye koyarım vücuduna puset üstüne de komple ince bir muslin atarım hastaneden çıkarken... yine havalar soğukken kızdan kalan montu kullanırım doktora giderken felan. Ay farkı kötü oldu azcık ama olsun kızdan kalan astronot tulum 6 aylık birkaç ay idare etsin oglusum sonrası zaten yaz zaten
işte ben de bunlardan alsam mı dedim ama aynı bu kalınlıkta hatta daha kalın peluş wellsoft battaniyemiz var o da iş görür dedim sonraBen şundan aldım canım ama aldiğimda 150 liraydiEki Görüntüle 3186882
ben de sezeryanda ne var yeaaa diyenleri anlamıyorum o yüzden hiç bence sezeryan daha sancılı bir operasyon tamam sancı çekmiyorsun ama e ameliyat sonrası çektiklerin ? onlar sayılmıyor galibaNormal doğum tecrübesi yaşamadım ama sezeryan uzun süre çok kısıtlıyor insanı gerçekten. Yatacaksın yatamiyorsun kalkacaksın kalkamıyorsun felan. Bana şey gibi geliyor normal doğum peşin ödeme , sezeryan taksitli
Kızda mecburdum çünkü. Ağustos Sonu doğumlu e dışarı çıkıyorsun yürüyüş yapıyorsun vs doktor sağlık ocağı derken almıştık. 6 qylik. Büyük gel3cek ama kol ayak kısımlarını içe doğru katlar idareten kullanırım onu. Valla devir tasarruf devri şuan aynı tulumu almaya kalksam dünya para ...Astronot mont almadım açıkçası yazı bekleyeyim dedim şuan fiyatlar müthiş yüksek bir de hızlı büyüdükleri için yenidoğan bedeninde yüksek fiyatlı ürünler almak bana biraz gereksiz geliyor, ama senin elinde olduğu için kullanman tabi mantıklı
Canım sen zaten izmirdesin doğru hatırlıyorum değil mi ben Ankaradayım o yüzden bunun üstüne birde battaniye gerekebilir ama senin için kalın battaniye yeterli gelir bence. Ben de kısa süreli ürünlere çok para vermek istemiyorum 1 ay önce aldim yaklaşık 150 lira uygun bir fiyattı ama şu an herşeyin fiyatı almış başını gitmişAstronot mont almadım açıkçası yazı bekleyeyim dedim şuan fiyatlar müthiş yüksek bir de hızlı büyüdükleri için yenidoğan bedeninde yüksek fiyatlı ürünler almak bana biraz gereksiz geliyor, ama senin elinde olduğu için kullanman tabi mantıklı
işte ben de bunlardan alsam mı dedim ama aynı bu kalınlıkta hatta daha kalın peluş wellsoft battaniyemiz var o da iş görür dedim sonra
Benim en korktuğum sezeryan sonrası tuvalet ve karın kaslarini kullanmak zorunda kaldigin tüm hareketler. Benim çok uzun sürdü iyilesmem hiçte ne var yaaaa diyecek pozisyonum olmadı hep aahh kziim azcık az dönseydin keşke dedim hep. Ama 1 haftaya toparlıyorsun. Oda ağrısına rağmen bol hareket etmen gerekiyor, yüksek ağrı kesici kullanamiyorsun birde.ben de sezeryanda ne var yeaaa diyenleri anlamıyorum o yüzden hiç bence sezeryan daha sancılı bir operasyon tamam sancı çekmiyorsun ama e ameliyat sonrası çektiklerin ? onlar sayılmıyor galiba
Ececraft Alize Puffy El Örgüsü Bebek Battaniyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şöyle bir battaniyeye sarıcam canım benKızlar hastaneden çıkarken bebeği battaniyeye mi saracaksiniz özel bişey aldınız mı?
Hiç duymamıştım varis nasıl oluyor genital bölgede cahilliğime verin siz bakınca anlayabiliyo musunuzGunaydin herkese,
Ve korktugum bir sey basima geldi genital bolge agrilari spora ragmen gecmeyince inceledim kizlar ve maalesef varisler var. Kizimda bir tane idi doguma engel olmamisti ama simdi baya olmus, agri yapan da o yarin doktora diyecegim insallah normal doguma engel olmaz. Normal dogumun ertesi gunu her sey bitiyor yani o konfordan olmak istemiyorum hic sezeryan daha zor bence ...
Evet tatlım, bana da yeterli gelir gibi geliyor. Ankara soğuk olur sen ekstra bir şeyler daha atarsın üstüne mecburenCanım sen zaten izmirdesin doğru hatırlıyorum değil mi ben Ankaradayım o yüzden bunun üstüne birde battaniye gerekebilir ama senin için kalın battaniye yeterli gelir bence. Ben de kısa süreli ürünlere çok para vermek istemiyorum 1 ay önce aldim yaklaşık 150 lira uygun bir fiyattı ama şu an herşeyin fiyatı almış başını gitmiş
Allah doğum yapan tüm analara kolaylık versin valla en üzücü kısmı bebeği rahat rahat yatağından alamamak uzun süre kucağında tutamamakBenim en korktuğum sezeryan sonrası tuvalet ve karın kaslarini kullanmak zorunda kaldigin tüm hareketler. Benim çok uzun sürdü iyilesmem hiçte ne var yaaaa diyecek pozisyonum olmadı hep aahh kziim azcık az dönseydin keşke dedim hep. Ama 1 haftaya toparlıyorsun. Oda ağrısına rağmen bol hareket etmen gerekiyor, yüksek ağrı kesici kullanamiyorsun birde.
bence yeterli gelir kuzumEcecraft Alize Puffy El Örgüsü Bebek Battaniyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şöyle bir battaniyeye sarıcam canım ben
Kesinlikle, var öyle dengesizler.Yine de etki etmez "çek o pis ellerini üzerimden" yazdirsam yine de ay kokayim azcik diyecek insanlar biliyorum
Ayıcık şeklinde olan kalın tulumlardan aldım ben onu giydirip battaniye örteceğim ben, pusetine de koyarım oldu bittiKızlar hastaneden çıkarken bebeği battaniyeye mi saracaksiniz özel bişey aldınız mı?
Bebeğin rahim içindeki davranışları ile ilgili yazı okumuştum bugün tam da senin dediğin gibi. Şöyle diyordu " onun rahimde nasıl davrandığı ile doğduktan sonraki kişilikleri arasında yüksek bir ilişki vardır " diyorduYa ne güzel gözleri açık yakalamışsınız, biz ne zaman gitsek gözler kapalı. El hep yüzde Hatta hareket ederken bir anda uykuya geçiyor. Umarım karnımdaki sakinliğini doğunca da korur
Ben de tek ev bile süpürsem, koca evi temizlemiş gibi topallayarak yürüyorum.Herkese günaydın kızlar.
Doktor kontrolüm yarındı ama doktorun ameliyatları çıkmış uzayabilir dediler. Cumartesi 2 ye aldılar. 17 gün görmedim bebişi.
Bel ağrım çok oluyor yemek yaptım sadece ayakta da çok durmuyorum ev işi yapmıyorum. O bel ağrısı kuyruk sokumuma kalçalarıma vuruyor yürürken kalkalkarken çok zorlanıyorum kızlar. Topallıyorum resmen.
Siz de aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz?
Bir de 32+3 oldum. Zaman da daralıyor artık şurda 6/7 hafta sonra Allah izin verirse kavuşacağız :)))
Bu ay emzik biberon bez alt değiştirme bezi vs alacağım. Kıyafetler yıkanıp ütülendi zaten çantamı hazırlayacağımda. Eksiklerim var onları tamamlamam lazım bu ay sonuna kadar. Bakalım kısmet artık. Bel ağrısından yürüyüp oturtamıyorum ki doğru düzgün.
Bu yazıldığınla resmen kendimi buldum. İlk defa çocuk sahibi olacak gibi endişeliyim, belki de büyük çocuklarımız var, acaba onları bir şeylerden mahrum ederiz korkusu mu diye düşünüyorum. Ne yaparım, nasıl yetiştirim. Yapabilir miyim diye kafamda deli sorular. Heyecan desen hiç yokSürekli oturunca oluyor sürekli ayakta durunca oluyor yürüyünce oluyor uzanıyorum öyle geçiyor sağıma soluma doğru ama sırt üstü uzanamıyorım resmen belim tutuluyor gibi ağrıyor hareket edemiyorum.gün içinde uyuyamadığım için akşamları gözlerim kapanıyor resmen hem de 21:30/22 gibi erken saatlerde. Stres var üzerimde. Doğum stresi değil çocuk stresi. Nasıl yapacağım nasıl bakacağım sankş ilk defa anne oluyormuşum gibi o kadar zaman geçti ki unuttum resmen. Bunalıyorum gerçekten çok agresifleştim bu son zamanlarda. Mutsuz hissediyorum kendimi. Bebeğin doğumu yaklaştı ama bende ne heyecan var ne de bişi. Sanki doğum yapacak olan ben değilim. Belki de evde durduğum için böyle oldum çalışmayı da bıraktım. Onun boşluğuna da düşmüş olabilirim. Hiç bu kadar uzun süre evde kalmadım çünkü. Resmen hayattan koptum. Hep üzgünüm hep bi mutsuz. İnşallah hormonlarla alakalıdır.
ben de sezeryanda ne var yeaaa diyenleri anlamıyorum o yüzden hiç bence sezeryan daha sancılı bir operasyon tamam sancı çekmiyorsun ama e ameliyat sonrası çektiklerin ? onlar sayılmıyor galiba
Sezeryan olanlara Allah kolaylık versin. Bildiğin ameliyat yani, ameliyatlı hastalar günlerce yatıyor, kalkmıyor. Ama sezeryan olan anne hemen kalksın çocuğa baksın bekleniyor, çok üzülüyorum öyleBenim en korktuğum sezeryan sonrası tuvalet ve karın kaslarini kullanmak zorunda kaldigin tüm hareketler. Benim çok uzun sürdü iyilesmem hiçte ne var yaaaa diyecek pozisyonum olmadı hep aahh kziim azcık az dönseydin keşke dedim hep. Ama 1 haftaya toparlıyorsun. Oda ağrısına rağmen bol hareket etmen gerekiyor, yüksek ağrı kesici kullanamiyorsun birde.
Kızlar genelde babaya benzer cok şanslısın :) huyu çekmesin de babayaEşimde aynısını söyledi, dırdırı sana benzemesin de 2 ayşe çekemem diyor
ya zaten bu anneliğe yüklenen beklenti cok fena, çocukla ilgili her türlü sorumluluk annede, çocuk zayıfsa anne ilgisiz, çocuk uyumuyorsa anne bakamıyor liste uzar gider.Sezeryan olanlara Allah kolaylık versin. Bildiğin ameliyat yani, ameliyatlı hastalar günlerce yatıyor, kalkmıyor. Ama sezeryan olan anne hemen kalksın çocuğa baksın bekleniyor, çok üzülüyorum öyle
Benim de bundan var ablam vermisti. Ben ameliyathaneden cikardiklarinda acaba ince battaniye vebunu hemsireye versem de giydirse olur mu diye dusundum olur mu ki acaba. Ameliyathane cok soguk sicak tutar diye dusundumayy maşallah canım çok güzelsiniz
darısı bize canım bende pazartesi alacağım inşallah sonrasında kalıyor 5 hafta
ayy nasıl tatlış bir şeysin sen maşallah sana sağlıcakla gelsin canım
canım devlet hastanesi de veriyor ben ilk doğumumda yine özelle devlete aynı anda gidiyordum randevum oraya denk gelince oradan aldım problem olmaz.
32+0 da canım sonra en fazla 37+0 a kadar çalışabiliyorsun istersen erken de ayrılabilirsin.
canım ben kızımdan kalma var onu kullanacağım aşağıda paylaştığıma benzer birşey ama mart başı olacağı ve ankara soğuk olacağı için yine kalın battaniye de alırım pusetin altına üstüne kullanmak için illaki birşey almaya gerek yok tedbirli olmak yeterli kalın battaniyeler iş görür anne karnında sıcağa alışkın oldukları için
canım çok oturmak çok ayakta kalmak hepsi de aynı etkiyi yapıyor bende oturarak çalışıyorum her fırsatta kalkıp yürümeye gayret ediyorum yoksa bu ağrı dayanılmaz bir hal alıyor zaman az kaldı gerçekten heyecanla bekliyoruz minikleri
B beyazkelebeksiyahlale kızlar illa 32+0 da gitmeniz gerekmiyor bilginiz olsun. 32 den sonraki günlerde gitseniz de doktor geriye dönük rapor hazırlayabiliyor bilginiz olsun
Canim bebekleri sikica sarip pusetine koyuyorsun ustunu de ortuyorsun bosuna alma derim. Ha onunde hemen yaz olmasaydi al derdim. Ama sizin oralar erken sicakta oluyorAstronot mont almadım açıkçası yazı bekleyeyim dedim şuan fiyatlar müthiş yüksek bir de hızlı büyüdükleri için yenidoğan bedeninde yüksek fiyatlı ürünler almak bana biraz gereksiz geliyor, ama senin elinde olduğu için kullanman tabi mantıklı
işte ben de bunlardan alsam mı dedim ama aynı bu kalınlıkta hatta daha kalın peluş wellsoft battaniyemiz var o da iş görür dedim sonra
Benim de bundan var ablam vermisti. Ben ameliyathaneden cikardiklarinda acaba ince battaniye vebunu hemsireye versem de giydirse olur mu diye dusundum olur mu ki acaba. Ameliyathane cok soguk sicak tutar diye dusundum
Ben pazen kumaş aldım en sıcak o tutuyor dediler, çift katlı terziye diktirecegim ebeye de onu vermeyi düşünüyorum doğum sonrası sarsın diye yeterli olur sanırım.Canim bebekleri sikica sarip pusetine koyuyorsun ustunu de ortuyorsun bosuna alma derim. Ha onunde hemen yaz olmasaydi al derdim. Ama sizin oralar erken sicakta oluyor
Ya benim sezeryan dogumdu o sira baska kadinda benden yaşca buyuk baska doktorun sezeryanina girdi. Sonra ciktik odalarimiza kadin benim yan odamda. Her doktorun hastayi ayaga kaldirma suresi farkli benim 6 saat sonra kalkmama izin verildi. Kayinvalidem gelmis o kadini bana anlatiyor o senden yaşça buyuk ama senden iyi sonra gelmis o taburcu oldu diyor. Ya dedim nasil taburcu olacak oyle bir sey olamaz senin yanlisin var yataktayim oyle de soylediklerine sinirlendim icten ice. Sonra.hemsire geldi sor dedim hemsireye hadi taburcu olunuyormuymus hemsire ye sordu hemsire dedi odasini degistirdik oyle yuzu degisti mahcup oldu. Ablam eve ugramisti ablam gelene kadar yanimdaydi can agrisi bir taraftan canimi sikan vir taraftanSagolsun evde hizmeti cok gyzeldi ama sanki normal dogum yapmamisim suc islemisiz gibi oldu. Bu sefer ablamin kucuk coxugu var yanimda gece kalamaz esime gecen sen kal dedim. Bazen diyorum biz mi abartiyoruz insanlarin soylediklerini yoksa insanlar mi hakikaten dusuncesiz. Hasta yatakta bir insana oyle konusulmazSezeryan olanlara Allah kolaylık versin. Bildiğin ameliyat yani, ameliyatlı hastalar günlerce yatıyor, kalkmıyor. Ama sezeryan olan anne hemen kalksın çocuğa baksın bekleniyor, çok üzülüyorum öyle