Oy maşallah canım yaa
Nasıl da tatlıı
Sağlıkla gelsin inşallaahh
O zaman doktor yazmıştı ama baya oldu. Ortopedi miydi acaba sinir cerrahı mı..? Hatırlayamadım. El bilek ateli diye geçiyormuş, baktım şimdi.
Neyse ki hiçbirini hatırlamıyoruz büyüyünce
Ona bakarsan anne karnında da sıkışık tepişik anaamm...
Zaten biz lohusa lohusa.. bir de ekstra gazı falan olunca da baya ağlıyorlar yani, doğrusu neyi var anlamıyorsun pek. O ağlayınca benim de bir sürü şey deneyip de susturamayınca neden susmuyor nesi var neden ağlıyor canı mı yanıyor derdini de anlatamıyor zaten diye ağlamışlığım vardır
Bak şimdi yine duygulandım..
Ah canım benziyoruz o konuda. Ben de her şey planlı olsun istiyorum. Bu sefer düşün düşün altından kalkamıyorum. Çok strese giriyorum düşünmekten ama planlamayınca ya da planladığım gibi olmazsa da daha çok strese gireceğim.. Ben haftasonu olsun istiyorum doğum. Annemler ablamlar şehir dışından gelecekler. Sonrasında bir kaç gün oğlanı okula göndermem diyorum. Belki de 1 hafta, bilmiyorum. O artık nasıl isterse.. Okula o anda çok önem veremeyeceğim. Kardeşiyle olmak isteyecek mutlaka. Bir nebze alışması için de iyi olacak. Gerçi benimki daha 2. sınıf hani. En çok sonrası işe dönüş stresi şu bu.. Onları düşünüp stres oluyorum. Maddi olarak okul fiyatları malum.. Bir de bakıcı falan.. O, okuldan da masraflı.. Bu arada 2. sezaryen daha mı kötü olur yoksa daha mı alışık oluruz da daha kolay mı atlatırız...? Onun da stresine giriyorum arada.. Düşünceler düşünceler...