2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar size alakasız bir şey sorucam ya çocuklular daha tecrübelidir lekeler konusunda.

Benim elim yanmıştı geçen sene difrizde de buz yoktu kuru fasulye poşetini aldım elime acımı alsın diye soğuğu. Ama uyumuş kalmışım ve tabi o eriyince ıslatmış yatağı. Yatakta sarımsı leke oldu :KK43: vanish ve bulaşık deterjanı ile sildim ama çıkmadı leke. Var mı bildiğiniz bi yöntem ? Bu çamaşır suyu tozları ile denesem çıkar mı sizce ? bi kaç koltuk yıkamacıya sordum yatak yıkamıyorlarmış :KK43: napsam bilemedim sinir oluyorum öyle gördükçe
Yatak yıkayan yerlerde var canım. Kosla vanishle çıkmıyorsa beyaz sabunla dene o çıkartır. Bir de baktın olmuyor çoğu koltuk yıkamalar yapıyor ama olur bana da kv söylemişti beyaz sabun annemde beyaz sabunla çamaşır suyunu karıştır yap çıkar demişti. Beyaz sabunla silmiştim çıkmıştı. Çok inatçıysa çamaşır suyunu da eklersin birazda

Ya geçen fairyi erittim kaynar suda onla sildim bı güzel çıktı silerken bembeyazdı sonra daha da sarardı leke deterjan mi boyadı anlamadim🙄 Ama domestosla denicem bı mantıklı geldi hatta şu e bebeğin çamaşır suyu tozundan alayım ben ya bi de onla da deneyim
Ben oğlumun yatağını silmistim, leke sildikce yayıldı. Leke olmayan yerlere bile gitti. Yatak yıkayan yer bulacağım mecbur

Yatak yıkayan yerlerde var canım. Kosla vanishle çıkmıyorsa beyaz sabunla dene o çıkartır. Bir de baktın olmuyor çoğu koltuk yıkamalar yapıyor ama olur bana da kv söylemişti beyaz sabun annemde beyaz sabunla çamaşır suyunu karıştır yap çıkar demişti. Beyaz sabunla silmiştim çıkmıştı. Çok inatçıysa çamaşır suyunu da eklersin birazda
Aslında inatçı lekw değil ya kuru fasulyenin suyu 🤣 Ama aycoreginin dediği gibi sildikce yayildi simdi bi bolgesini domestoslu peçete ile sildim üstüne peçete koydum yarin kontrol etcem renginde açılma varsa dediğin gibi çamaşır suyu ile denicem o da olmazsa yıkamacı bulucam mecbur

Ben oğlumun yatağını silmistim, leke sildikce yayıldı. Leke olmayan yerlere bile gitti. Yatak yıkayan yer bulacağım mecbur
Heeeh tam olarak öyle oldu benim de 🙄

Benim ki erkek.olmasina ragmen hatta videosu var 1.5 yasinda en cok kimi seviyorsun Baba diyor seni kim doğurdu yine Baba diyordu cok tatliydi😁Simdi anneni mi babani mi seviyorsun sorduklarinda ikisini de seviyorum diyor Tabi ben.araya giriyorum çocuklara oyle sorular sorulma😂biri annesi biri babasi hepsinin yeri ayri
Bizimki tam politikacı, işi kime düşerse 😆 mağaza alışverişlerinde en sevdiği babası çünkü ne isterse alıyor 😂

herkes isimli zıbın takımı yaptırıyor ben "please dont touch me " yazan zıbın sipariş vermeyi düşünüyorum. Şimdiden düşündükçe geriyor milletin "süt kokuyor, cennet kokuyor "deyip deyip oğluşumu öpme ihtimalleri :KK43:
Yine de etki etmez 😁 "çek o pis ellerini üzerimden" yazdirsam yine de ay kokayim azcik diyecek insanlar biliyorum 🤭🤭🤭

Son düzenleme:
Kizlar doğum yapacağınız hastanede çocuk doktoru da araştırın ilk muayeneyi ordaki çocuk doktorları yapıyor ve size hangi Dr u tercih ettiğinizi soruyorlar diye biliyorum, her hastane aynı mi ama emin değilim ama yinede çocuk doktoru araştırmaya fayda var. Kadın doğum bölümünden pediatri bölümüne geçiş yapıyoruz ve artık paraları o bölüme bayılıyoruz 🤣🤣
Canım ben kziimda doğum yaparken bana hiç sormadılar hangi çocuk doktorunu tercih edersin diye mesela. Herhalde duraktaki taksi gibi sırası mı vardı, sırayla mı alıyorlardı yeni doğan ilk takibi bilmiyorum. Ama ben o kadına daha ilk muayenesinde o kadar sinir olmustum ki hastaneden taburcu olduktan 1 gün sonra başka doktora götürdüm kızımı ilk kontrolüne. Hatta tek doktora da değil 2 doktora götürdüm yaklaşık 4 ay boyunca. İkisini de karşılaştırdim 4.aydan sonra tek doktorla devam ettim hala ayni doktordayiz. Yani ilk muayene eden doktoru secemesenizde ilgisiz biri çıksa da ona devam etmeyebiliyorsunuz. Yedekte güzel bir doktor bulundurmak çok iyi olur.

Kızlar size alakasız bir şey sorucam ya çocuklular daha tecrübelidir lekeler konusunda.

Benim elim yanmıştı geçen sene difrizde de buz yoktu kuru fasulye poşetini aldım elime acımı alsın diye soğuğu. Ama uyumuş kalmışım ve tabi o eriyince ıslatmış yatağı. Yatakta sarımsı leke oldu :KK43: vanish ve bulaşık deterjanı ile sildim ama çıkmadı leke. Var mı bildiğiniz bi yöntem ? Bu çamaşır suyu tozları ile denesem çıkar mı sizce ? bi kaç koltuk yıkamacıya sordum yatak yıkamıyorlarmış :KK43: napsam bilemedim sinir oluyorum öyle gördükçe
Kocacım canım yatak aşerdi de şu yatağı bir değiştirelim 😆
Kuzum valla eyeclean kullaniyorum ben koltuk lekelerinnde felan leke üstüne fisfislayip sert bir cisimle üzerine bastırıyorum sağa sola dipteki lekeyi kusuyordu. Sonra temiz bezle siliyorum. Yatakta da ise yarayabilir bir bak istersen ...

Su geçirmiyor kılıfı da yıkanıyor dedi… ııı kandım ben deeee bakayım hemen araştırayım ben de
Canım sen alez al mutlaka, bazı bebek yataklarının yatak üstünde kendi kılıfı oluyor ve yıkanabiliyor ama bebek dur alez kirli kurumadan hemen kusmayayim çişim kakam geçmesin demiyor malesef. Ve yatak alezini cikarttiginda yerine takabilecegin bir şey olması lazım. Ben bazi geceler 3 alez değiştirdiğimi bilirim, gece yatak alezini sökmek de bir dert. Al şu geçirmez alez bir iki yedik hop degsitir değiştir kullan, kullanımı da pratik.

Ya alezim var ama sıvı gecirenlerdendi şimdi gecirmeyenlerden aldım bebek olacak diye 😂

Yok yavrun yattığımiz yatak beyaz olan denesem mi çamaşır suyu 🤔

Benim de var ama sıvı geciriyor şimdi hem bebeğe hem kendimize sıvı gecirmeyenlerden aldım 😂

Parlatıcıyi denememistim haftasonu bı deneyim ben bunları 😂

Tamam canım denicem onu. Mavi güç aklıma gelmedi çelikler için diye kumaşı parçalanmasın bi de😂
Yok yok merak etme ben kullanıyorum çok iyi çıkıyor 😄

ben😅risksiz gruptayım lezyonları da yaktırmıştım şimdi lezyon yok. Doktorum sormadı ama yine de söyleyeceğim tabi ki. Sanırım lezyon varsa normal doğuma engelmiş.
Ya benim de risksiz ve lezyon var o da hamilelikte bağışıklık düşünce çıktı ve sezeryan olcak dedi doktor 😥

Kocacım canım yatak aşerdi de şu yatağı bir değiştirelim 😆
Kuzum valla eyeclean kullaniyorum ben koltuk lekelerinnde felan leke üstüne fisfislayip sert bir cisimle üzerine bastırıyorum sağa sola dipteki lekeyi kusuyordu. Sonra temiz bezle siliyorum. Yatakta da ise yarayabilir bir bak istersen ...
Yatağımız o kadar rahat ki kıyamam şuan bulutların üzerinde uyuyormuş gibi oluyorum yatınca canım yatağım😆🤍 Eyeclean hemen not aldım benim de lekeyi kusturmam lazım sanırım iyice
Yok yok merak etme ben kullanıyorum çok iyi çıkıyor 😄
Tamam canım onu da denicem 😅

X