2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende arada oluyor gün içinde toplanıyor karnımda ama korkmuyorum hemen geçiyor diye
ben de 27. haftanın içindeyim bende de genelde cok ayakta kalırsam akşamları oluyor ama benim için erken mi bilmiyorum
ilk bebeğimde hiç hatırlamıyorum böyle bi şey
sen kaç haftalıksın canım sende ne zamandan beri var

ben de 27. haftanın içindeyim bende de genelde cok ayakta kalırsam akşamları oluyor ama benim için erken mi bilmiyorum
ilk bebeğimde hiç hatırlamıyorum böyle bi şey
sen kaç haftalıksın canım sende ne zamandan beri var
Bende de 27.haftadan sonra oldu zaten canım ama doktorum normal dedi kasılma sıklaşırsa gel dedi. 30.haftamdayım ben

Arkadaşlar merhaba 2020 mart annesiyim kizimin 60×120 olculerinde almila marka besigi var dogru durust kullanmadi bile tertemiz yatagida yatas miniko hic kullanmadi inanin sifirdan farksiz ihtiyaci olan var ise uygun bir rakama vermeyi düşünüyorum hem hayra gecer hemde karsi tarafın isi görülür. Dusunenler var ise benimle iletisime geçebilir. Iyi gunler dilerim

Canım hangi kan ilacını kullanıyorsun doktorum bana ferrozinc verdi ve ben de bu duruma gelmiştim hatta iş yerinde altıma yaptım :KK43:(((( konuştum değiştirdi şimdi orzax kullanıyorum geçti direkt.
Ben de doktorumun önerisiyle orzax microfere geçtim. Orzaksın Microferi mikroenkapsül formda olduğu için diğer ilaçalrdan farklı. İshal, kabızlık, mide bulantısı gibi yan etkiler yapmıyor. Güvenle kullanıyorum.

Ben de doktorumun önerisiyle orzax microfere geçtim. Orzaksın Microferi mikroenkapsül formda olduğu için diğer ilaçalrdan farklı. İshal, kabızlık, mide bulantısı gibi yan etkiler yapmıyor. Güvenle kullanıyorum.
Orzax satış mümessili misiniz ? Yeni üyelik ve sürekli aynı firmanın ürünlerini önermek için yazmışsınız farklı topiklere.

Selam teyzoşlarr biz kontrolden çıktık 😍 1950 gr 41 cm olmuşuz. Her şey yolunda çok şükür🙏 17 Ocakta ilk nstmize girecekmişiz. Ben de 73 kilo olmuşum 😬🤭

Eklentiler

• IMG-20221229-WA0000~2.jpg
    IMG-20221229-WA0000~2.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 64
Arkadaslar 26ci haftamdayim kasiklarimda daha once hic olmayan bir agri var dayanmasi baya zor doktorum biraz uzakta suan isteyim bilemedim acile gitsemmi

X