2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ani batmalar oluyor, bazen adet sancısı gibi oluyor, içerde hacim büyüdükçe rahim kasları gerilecek demişti doktorum. O sırada sakinliğini korursan bir kaç dakika sonra geçiyor. Bir de bebişler sağ veya sol tarafta toplanıp kasığa aşırı baskı yapıyor.
Benimki mesela ne kadar sola yatsam da ısrarla sağ tarafımda toplanıyor :)
Erkek sağda olur derlerdi de inanmazdım :KK70:
evet aynısı oluyor bugün bana ani batmalar ama benim hoşuma gidiyor olması galiba biraz mazoşistim :KK70: benim de gece yatınca bazen karnım taş gibi oluyor artık toplanıyor mu geriniyor mu o an çok anlam veremiyorum ama ağrım olmuyor

31+1 oldum bugün ama gün gectikte kendimi taşımakta daha çok zorlanmaya başladım 🙈 ama yine de çok şükür iyiyim umarım sende çok iyisindir 🌸🌸

Hazırlıklar ne yazık ki hastalıklardan dolayı tamamlanamadı ama haftasonu tamamlayacagiz insallah 🥰

Tahmini doğumu ocak ayında konuşalım dedi doktorum simdi cumartesi yine gidince sorarim 🙈 artik ben Nstye de giriyorum kaciyor bebisler ama 🤣🤣 hele kız çok kaçıyor hemşire çok eğleniyor onunla 🤣🤣🤣🤣

Ama benim yolum uzun değil kızlar onu söyleyebilirim belli oluyor artık 20 günüm varsa iyi diyebilirim 🌸🌸👍👍

Umarım hepimiz zamanında ve kolaylıkla doğum yapar bebislerimize kavuşuruz 🥰😍🤲🤲🌸🌸🌸
Ayy maşallah kendim gibi heycanla bekliyorum 🙈 İnşallah kolaylıkla geçer canım sağ sağlim kucağına alırsın 💖

Çok şükür gerçekten 30 hafta öncesi doğum çok fazlaydı bakıldığında ama artık o günleri çok sukur🤲🤲🤲

Bende haber bekliyorum bakalım en son 32 hafta dolsun rahatlayalım detaylı kuvez ihtiyacımız kalmasın basit ve kısa süreli kuvezde kalalim dedi orada biraktik belki ocagin basinda dogacaklar hic bilemiyorum ki ilk konustugumiz 18 ocak ile 25 ocak arasi olsun seklindeydi 😍

Evet yaa çok heyecanlı umarım her şey gönlünüzce olur 😍🥰🌸🤲🤲🤲

Ben hala iyi sayilirim sen nasılsın canım 🥰 bende çok sık gelemiyorum ve geriye dönük okuyamıyorum 🙈🙈

Nst için para almak da neymiş 🙄 benim doktorum özel klinik açtı muayenesi 300 tl nst çekilince dahil yani 🤦‍♀️ özel klinikten pahalı oldu özel hastaneler çok ilginç 🙈🤣
Ayy senin ayri bir heyecanli cesit cesit 3 bebek olacak 😁 Ne tatli olurlar simdi

evet aynısı oluyor bugün bana ani batmalar ama benim hoşuma gidiyor olması galiba biraz mazoşistim :KK70: benim de gece yatınca bazen karnım taş gibi oluyor artık toplanıyor mu geriniyor mu o an çok anlam veremiyorum ama ağrım olmuyor
Varlığını hissetmek bana da iyi geliyor canım, öyle ya da böyle acı da verse aynı bedende sayılı zamanlarımız. Şikayet etmek insanın içinden bile gelmiyor :)

Aynen canım en riskli haftaları atlattın artık bundan sonrası daha güzel olacak inşallah :dondurma: Peki üçüz gebelikte sancı bekleniyor mu yoksa doktor mu planlıyor bebeklerin durumuna göre doğumu canım ?

Malesef canım alıyormuş çoğu hastane :işsiz: kime ne laf anlatacaksın işte bu ülkede her yer hanımın çiftliği olmuş ne kanun var ne nizam

Yok kuzum sanci olursa hemen doğum oluyor bizde 🙈 sancı beklemiyoruz çocukların 2 kilo olmasını bekliyoruz temelde şuan 1600 gram olmuşlar 🤦‍♀️ bendeki durumda aslında düşünce çocukları içeride tutmak üzerine kurulu 🙈 ama tasiyamadigim noktada bitecek gibi duruyor bir de çocukların beslenme yolları tıkanabilir öyle bir durum olursa da düşünülen tarihlerden erken gerçekleşebilir daha küçük doğabilirler bu kısmını Allah biliyor şuan 🙈

Benim doktorum çok iyi bir insandır kimseyi zora sokmak istemedi hastanesi de sürekli zam yapıyordu kızıp ayrıldı hastaneden klinik açtı zam da yapmıyor şuanda 👍

Rekor bende sanıyorum, muayene ücreti 520 tl oldu daha yeni :silah: doğum için Aralık 2022 fiyatı 10 bin :işsiz:

Benimkinin hastanesi de sürekli zam yapıyordu doktorum kızdı klinik açtı kendine zam yapmıyor şuan 👍 doğum için de 11 bin dedi üçüz doğum icin verdigi fiyat normalda cogul dogum ne yazikki daha pahali ama tahminimce tekil dogumu 5500 veya 6500 arasinda bir fiyattadir benim doktorum kadar uygunu kaldi mi bu devirde bilmiyorum 🤣🙈

Varlığını hissetmek bana da iyi geliyor canım, öyle ya da böyle acı da verse aynı bedende sayılı zamanlarımız. Şikayet etmek insanın içinden bile gelmiyor :)
Öyle valla annelik delilikmiş cidden. :KK68: Daha şimdiden hiç görüp tanımadığımız bir canlı için onca zorluğa katlanıp o iyi olsun diye çabalıyoruz. Çok enteresan :KK61:

Yok kuzum sanci olursa hemen doğum oluyor bizde 🙈 sancı beklemiyoruz çocukların 2 kilo olmasını bekliyoruz temelde şuan 1600 gram olmuşlar 🤦‍♀️ bendeki durumda aslında düşünce çocukları içeride tutmak üzerine kurulu 🙈 ama tasiyamadigim noktada bitecek gibi duruyor bir de çocukların beslenme yolları tıkanabilir öyle bir durum olursa da düşünülen tarihlerden erken gerçekleşebilir daha küçük doğabilirler bu kısmını Allah biliyor şuan 🙈

Benim doktorum çok iyi bir insandır kimseyi zora sokmak istemedi hastanesi de sürekli zam yapıyordu kızıp ayrıldı hastaneden klinik açtı zam da yapmıyor şuanda 👍
anladım canım o zaman kilosunu bekliyor dr da, ay heyecanlı yaa Allah yollarını açık etsin valla kıyamam onlara. İsimleri ne olacaktı ?

Kızlar bu pilates topunu hastane veriyor mu yoksa yanımızda bizim mi götürmemiz lazım ?
Nadiren bazi hastanelerde oluyor canim. Ben sonraki kontrolumde dogumhaneyi odalari falan gormek istiyorum. Hem de nasil bir surec icine girecegim bilgi almak istiyorum. Ona gore de hazirlikla gidecegim. Bence sen de bi goz atabilirsin 😇

Nadiren bazi hastanelerde oluyor canim. Ben sonraki kontrolumde dogumhaneyi odalari falan gormek istiyorum. Hem de nasil bir surec icine gorecegim bilgi almak istiyorum. Ona gore de hazirlikla gidecegim. Bence sen de bi goz atabilirsin 😇
evet canım bu benim de aklıma geldi, ben özel muayeneye gidiyorum ama dönüşte hastaneye bi uğrayıp göz atmak istiyorum en azından ne var ne yok ısıtması temizliği nasıl beni neler bekliyor bi bakayım :KK51:

31+1 oldum bugün ama gün gectikte kendimi taşımakta daha çok zorlanmaya başladım 🙈 ama yine de çok şükür iyiyim umarım sende çok iyisindir 🌸🌸

Hazırlıklar ne yazık ki hastalıklardan dolayı tamamlanamadı ama haftasonu tamamlayacagiz insallah 🥰

Tahmini doğumu ocak ayında konuşalım dedi doktorum simdi cumartesi yine gidince sorarim 🙈 artik ben Nstye de giriyorum kaciyor bebisler ama 🤣🤣 hele kız çok kaçıyor hemşire çok eğleniyor onunla 🤣🤣🤣🤣

Ama benim yolum uzun değil kızlar onu söyleyebilirim belli oluyor artık 20 günüm varsa iyi diyebilirim 🌸🌸👍👍

Umarım hepimiz zamanında ve kolaylıkla doğum yapar bebislerimize kavuşuruz 🥰😍🤲🤲🌸🌸🌸
Çok heyecanlı 🤗
İnşallah grubun ilk bebekleri seninkiler gibi görünüyor, kendim doğuracak gibi heyecan yaptım şuan 🤭

İnsallah canım çok teşekkür ederim🙏🏻

Geçen gece onu kafaya taktım uyuyamadım ondan oldu herhalde canım çünkü hiç tuz falan tüketmiyorum :KK43:

Valla bilmiyorum ki daha önceden hiç ölçmedigim icin canım ama 13 ü görünce kafamın arkasından ağrı giriyor o zaman anlıyorum bir sıkıntı olduğunu. Devletteyim evet günde dört beş danışan alıyorum hamile olmadığım dönemde daha fazla bile alıyordum ama toleransım da azaldı galiba. 😓

Evet ben 11 ve 12 iken tansiyonum mesela kendimi çok iyi hissediyorum 13 ü gördüğünde basımın arka tarafından ağrı giriyor ordan anlayıp ölçtüm. Doktorumun söylediğine göre 14-8 seviyesini geçer ve bir süre orda kalırsa ilaç başlayacak. O yüzden takip edelim dedi umarım bunu yaşamam :KK43:
Allah korusun görmezseniz inşallah doktorunuzda farkında cogu insan yükseldiğini farketmiyor bile sizin farketmeniz önlem alınmasınıda kolaylastırcaktır inşallah en kötü ilaç baslanır endişe etmeyin saglıkla kucagınıza alın inşallah 💖💖

Ayy maşallah kendim gibi heycanla bekliyorum 🙈 İnşallah kolaylıkla geçer canım sağ sağlim kucağına alırsın 💖

Inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ben sizler için dua ediyorum siz de benim için edin 🤲🤲🤲🌸🌸🌸

Ayy senin ayri bir heyecanli cesit cesit 3 bebek olacak 😁 Ne tatli olurlar simdi

Yaa hayal ediyorum ama hayalimden bile guzel olacaklar inşallah 🥰 saglikla dogsunlar insallah 🥰 tüm bebeklerimiz bal gibi olacak grup süt kokacak inşallah 😍🐣🐣🐣🐣🐣

anladım canım o zaman kilosunu bekliyor dr da, ay heyecanlı yaa Allah yollarını açık etsin valla kıyamam onlara. İsimleri ne olacaktı ?

Cocuklarin ismi yeni netleşti şaka gibi bari hazır yaziyorken Rheaa Rheaa seni de etiketleyeyim listeye yazarsın 🥰

1. Bilge (Kızım koydu adini)
2. Mert Ali ( Mert annem tedavi görürken babamın koymak istediği isim Ali de babamın ismi bu ismi de ben koydum babamın anısına)
3. Tuğrul (Eşim koydu)

Bu bel ağrıları öldürecek beni hareketsizlikten oluyor kesin 2 gün evde dursam her tarafım ağrıyor. Gerçekten yürüyüş şart💔
Ben 5 aya kadar lekelenmeli gecirdiğim için az fiziksel aktivite ile devam ediyorum doktoruma soracagım 32. Hafta kontrolum var eger izin verirse artık yürüyecegım cunku benimde işim masabası ve belim agrıyor oturmaktan hareketsizlikten sanırım tam kuruk sokumu tarafı agrıyor bacaklarımda agrıyor akşamları birde agırlık merkezi değişiyor sanırım ilk gebeliktede daha cok yasıyormussun agrıları oda etkılıyor olabılır

Benimkinin hastanesi de sürekli zam yapıyordu doktorum kızdı klinik açtı kendine zam yapmıyor şuan 👍 doğum için de 11 bin dedi üçüz doğum icin verdigi fiyat normalda cogul dogum ne yazikki daha pahali ama tahminimce tekil dogumu 5500 veya 6500 arasinda bir fiyattadir benim doktorum kadar uygunu kaldi mi bu devirde bilmiyorum 🤣🙈
Aman kaçırmayın o doktoru, benimkiler de iyiler fakat belirleyen hastane olunca fiyat konusunda maalesef onlar da bir şey yapamıyor :KK43:

X