2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
32 den sonra genellikle 2 haftaya 1 çağırıyorlar canım

canım ben sütü hiç sevmem onun yerine peynir yoğurt tüketmeye çalışıyorum.

çok geçmiş olsun canım benim Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla gelsin bebeğin inşallah :dua:

canım genetik etki beslenmeden bence de çok daha önemli gibi benim kızımda da bu bebeğimde de hep 10 gün önde çıkıyor hafta içi çalıştığım için yumurta peynir tüketemiyorum sadece hafta sonları yiyorum gün içinde tabiki sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ama muz asla yiyemiyorum sindirim sorunu yaşatıyor diye ama kızım 3600 doğdu 38+3 de doktor buda öyle doğar diyor ama eşimde bende kilolu doğmuşuz ve aile de minyon kimse de yok o yüzden önemli olan sağlıklı olması kilo her şekilde alınıyor zaten doğduktan sonra çok daha hızlı toparlanıyorlar sen sağlıklı beslenmene devam et gerisine çok takılma bence :super:

Maşallah canım sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallah :nazar:
Amin inşallah canım benim 🙏💗

çok geçmiş olsun canım 3. trimester artık hepimizi zorlamaya başladı takip et ama kendini çok strese sokma bence stres de en büyük etkenlerden birisi inşallah hiç sıkıntı olmadan atlatırsın bu dönemi :dua:
İnsallah canım çok teşekkür ederim🙏🏻
Geçmiş olsun canım bence cilt olayı felan da stres yaptırmış olabilir stres en büyük tetikleyici.insallah yükselmez bir daha dikkat et stres yapma kendine
Geçen gece onu kafaya taktım uyuyamadım ondan oldu herhalde canım çünkü hiç tuz falan tüketmiyorum :KK43:
Senin çilen de tansiyon oldu ya :KK43: daha önce hiç tansiyon sorunun var mıydı canım gebelikten önce falan ? İnşallah düzene girer dinlen biraz. Kaç danışan alıyosun günde devlette miydin sen ? 32 De çık izne bekleme 37 yi sen son haftalar çünkü daha zor olur
Valla bilmiyorum ki daha önceden hiç ölçmedigim icin canım ama 13 ü görünce kafamın arkasından ağrı giriyor o zaman anlıyorum bir sıkıntı olduğunu. Devletteyim evet günde dört beş danışan alıyorum hamile olmadığım dönemde daha fazla bile alıyordum ama toleransım da azaldı galiba. 😓
Allah korusun ,çok gecmıs olsun farkında olmanız cok önemli önlemi alınabılıyor cunku , nasıl anladınız peki belirti verıyor mu
Evet ben 11 ve 12 iken tansiyonum mesela kendimi çok iyi hissediyorum 13 ü gördüğünde basımın arka tarafından ağrı giriyor ordan anlayıp ölçtüm. Doktorumun söylediğine göre 14-8 seviyesini geçer ve bir süre orda kalırsa ilaç başlayacak. O yüzden takip edelim dedi umarım bunu yaşamam :KK43:

Valla bilmiyorum ki daha önceden hiç ölçmedigim icin canım ama 13 ü görünce kafamın arkasından ağrı giriyor o zaman anlıyorum bir sıkıntı olduğunu. Devletteyim evet günde dört beş danışan alıyorum hamile olmadığım dönemde daha fazla bile alıyordum ama toleransım da azaldı galiba. 😓
Azalmıştır hamileyken zor olur inşallah az kaldı izne çıkınca daha rahat edersin canım. Limonlu su fayda ediyor mu düşmesine ?

Azalmıştır hamileyken zor olur inşallah az kaldı izne çıkınca daha rahat edersin canım. Limonlu su fayda ediyor mu düşmesine ?
Evet bir nebze ediyor dinlenmek de iyi geliyor şuna şükrediyorum doktorun dediği seviyeyi geçmiyor mesela şükürler olsun ya da yükseliyor bir iki güne 11-7 seviyesine geliyor bu da bana bünyemin çok hassas olup her şeyden etkilendiğini düşündürüyor 😓

Kızlarrr bakın burda tontiş birileri var Maşallahınızı alırız teyzeleri 🧿🤭 Oğluşum yüzünü gösterdi bize uyuyordu babasına benziyor görür görmez doktora şey dedim şaşkınlıkla eee bu aynı babası bana benzemiyor ki dedim güldük 😂😄😄 2 haftada 300 gr almış 1600 olmuş 30.haftadayız doktorum gayet iyi dedi 🙏 Muayene de iyi geçti çok şükür bir sıkıntımız yok hamd olsun 🤲🏻💕
Geçenlerde okumuştum, anne babayı çok severse çocuk babaya; baba anneyi çok severse çocuk anneye benzermiş diye :) doğsun biz de göreceğiz kim kimi daha çok seviyor :KK70:

Evet bir nebze ediyor dinlenmek de iyi geliyor şuna şükrediyorum doktorun dediği seviyeyi geçmiyor mesela şükürler olsun ya da yükseliyor bir iki güne 11-7 seviyesine geliyor bu da bana bünyemin çok hassas olup her şeyden etkilendiğini düşündürüyor 😓
stres en çok etkileyen unsur canım, rahat olman lazım biraz şuan bile kendine stres yapıyosun mesela düşünme bunu yüksek nolucak vs. diye. dinleniyorum düşecek, normal seviyelere inecek de kendine

32 den sonra genellikle 2 haftaya 1 çağırıyorlar canım

canım ben sütü hiç sevmem onun yerine peynir yoğurt tüketmeye çalışıyorum.

çok geçmiş olsun canım benim Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla gelsin bebeğin inşallah :dua:

canım genetik etki beslenmeden bence de çok daha önemli gibi benim kızımda da bu bebeğimde de hep 10 gün önde çıkıyor hafta içi çalıştığım için yumurta peynir tüketemiyorum sadece hafta sonları yiyorum gün içinde tabiki sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ama muz asla yiyemiyorum sindirim sorunu yaşatıyor diye ama kızım 3600 doğdu 38+3 de doktor buda öyle doğar diyor ama eşimde bende kilolu doğmuşuz ve aile de minyon kimse de yok o yüzden önemli olan sağlıklı olması kilo her şekilde alınıyor zaten doğduktan sonra çok daha hızlı toparlanıyorlar sen sağlıklı beslenmene devam et gerisine çok takılma bence :super:

Maşallah canım sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallah :nazar:
Bebek gelişiminde ben de beslenmeden çok genetik etkiye inanıyorum.
Arkadaşım 45 kilo ama bebekleri hep 4 kilo üstü doğdu.
O yüzden pek fazla şunu yedim, bunu yiyemedim diye takılıyorum ben de açıkçası, ilk oğlum 3580 g doğdu bu da şimdi, o civarda doğar diye tahmin ediyorum

stres en çok etkileyen unsur canım, rahat olman lazım biraz şuan bile kendine stres yapıyosun mesela düşünme bunu yüksek nolucak vs. diye. dinleniyorum düşecek, normal seviyelere inecek de kendine
Aynen öyle canım benim en kötü ihtimal ilaç kullanırım napiyim minik kiz annesinin karnında iki ay daha dursun rahatlıcam insallah ❤️🫶

Kızlar dün tansiyonum cıktı yine bir önceki gece dogru düzgün hiç uyuyamadım ondan mi artık danışan almak mi beni zorluyor bilmiyorum kısa bir süre 14 ü gördüm sonra 13 e düştü su an da 13 seviyesinde. Doktoruma yazdım takip edelim dedi rapor aldım iki gün dua edin sıkıntı yasamayım çok korkutuyor bu tansiyon işi beni.
Çok geçmiş olsun canım, arkadaşımın da gebelikte tansiyonu çıktı. Tuzu tamamen kesti, şimdi gayet iyi.
Senin daha önce var mıydı acaba tansiyon problemin

Çok geçmiş olsun canım, arkadaşımın da gebelikte tansiyonu çıktı. Tuzu tamamen kesti, şimdi gayet iyi.
Senin daha önce var mıydı acaba tansiyon problemin
Gebelik öncesinde hiç ölçüm yapmadığım icin bilmiyorum canım ama şimdi ara ara böyle yorulunca çıkıyor tuzu kestim ben de arkadaşın ilaç falan kullandı mi kaç haftalık gebe?

İnsallah canım çok teşekkür ederim🙏🏻

Geçen gece onu kafaya taktım uyuyamadım ondan oldu herhalde canım çünkü hiç tuz falan tüketmiyorum :KK43:

Evet ben 11 ve 12 iken tansiyonum mesela kendimi çok iyi hissediyorum 13 ü gördüğünde basımın arka tarafından ağrı giriyor ordan anlayıp ölçtüm. Doktorumun söylediğine göre 14-8 seviyesini geçer ve bir süre orda kalırsa ilaç başlayacak. O yüzden takip edelim dedi umarım bunu yaşamam :KK43:
Her sabah ac karnina ilik suya limon sik ic canim sarimsak ttuket belki bunlari zsten yapiyorsundur ama baya işe yariyorlar. Tansiyon konusunda endiselenmekte haklisin tabi ki ama Allah tan farkindasin az zamanin kaldi ve olmadi ilac kullanirsin.

Her sabah ac karnina ilik suya limon sik ic canim sarimsak ttuket belki bunlari zsten yapiyorsundur ama baya işe yariyorlar. Tansiyon konusunda endiselenmekte haklisin tabi ki ama Allah tan farkindasin az zamanin kaldi ve olmadi ilac kullanirsin.
Limonlu suyu kahvaltıdan sonra içiyordum aç karna içeyim artık canım aynen öyle en azından otuzlara çok az kaldı bundan sonrası da sağlıkla geçsin insallah hepimiz için🙏🏻❤️

Bu bel ağrıları öldürecek beni hareketsizlikten oluyor kesin 2 gün evde dursam her tarafım ağrıyor. Gerçekten yürüyüş şart💔

Gebelik öncesinde hiç ölçüm yapmadığım icin bilmiyorum canım ama şimdi ara ara böyle yorulunca çıkıyor tuzu kestim ben de arkadaşın ilaç falan kullandı mi kaç haftalık gebe?
Hayır ilaç kullanmıyor, Şubat'ta doğumu olacak onun da . Sadece tuzu kesti

Kizlar ben sizden geri de geldigim icin sizin yasadiklarinizi arkadan gele gele yasiyorum😁Dun bebegim hic hareket etmedi azicik minik minik hareketler. Dune kadar cok sert hareketleri vardi. Bugun baya hareketli.
Büyüme ataklarında sanırım hareketleri azalıyor miniklerin, sonra eski hallerine dönüyorlar :KK70:

X