• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    136
Canlarim size hamilelik disi bir konuyla.geldim ben gardolabimdaki hersey kokuyor hamile.kalmadan oncede kokuyordu acaba nemlimi kaliyor dedim kururma makinasi aldm yine ayni 1 hafta beklesin cekmecede les gbi kokuyor ne yaptiysam cozum bulamadim naftalinde koydm koku keseleri yastiklarida koydm en sonunda tum kiyafetlerle beraber gardolabi aticam o olucak
İlk önce bi iki gün kapakları açık bırakıp havalandırmayı deneyin bence. Sonra da böyle nem çekiciler kullanmayı deneyebilirsiniz.

Hadi ya, hamiliklete böyle şeyler oluyor malesef, özellikle bebişin tekmesi aşağıda olunca daha zor. Benim de plsenta aşağıda olunca azıcık bile olsa çok sıkışmış gibi lavobaya gidiyorum zor Bi durum 😕
Bende öyleyim günün yarısı lavaboda geçiyor zaten dışarı da çıkınca kötü oluyor valla Bi yere gidesim gelmiyor bu yüzden

Merhaba Trendyol millada indirim vardı bu takımı aldım inşallah güzel durur

Eklentiler

• IMG-20250119-WA0002.jpg
    IMG-20250119-WA0002.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 9
Bende öyleyim günün yarısı lavaboda geçiyor zaten dışarı da çıkınca kötü oluyor valla Bi yere gidesim gelmiyor bu yüzden
Aynen canım, kısa yolculuklar da bile sıkıntı yaşıyorum dışarda biyerde lavobaya girmeyi de sevmiyorum hijyenden dolayı oyüzden çok sıkıntı yaşıyorum. Gece derin uyku yaşayamıyorum hep sıkışık gibiyim ve kasıklarım da ağrı oluyor. Uzun uzun uyuyanlara imreniyorum

Ben bebeğimin hareketlerini hep sol tarafımda hissediyorum kızlar. Bazen göbek ortasına doğru da vuruyor ama genelde hep sol 🥹 Benzer durumda olan var mı?

Ben bebeğimin hareketlerini hep sol tarafımda hissediyorum kızlar. Bazen göbek ortasına doğru da vuruyor ama genelde hep sol 🥹 Benzer durumda olan var mı?
Benim her yerde şu an 😁 ilk hissetmeye başladığımda soldaydı daha çok, bir iki hafta sonra hissetmediğim yer kalmadı 😁 bazen aynı anda hem sağ hem solda hissediyorum

Benim her yerde şu an 😁 ilk hissetmeye başladığımda soldaydı daha çok, bir iki hafta sonra hissetmediğim yer kalmadı 😁 bazen aynı anda hem sağ hem solda hissediyorum
Yaa ben tam anlamıyla son 1 haftadır hissediyorum zaten oğlumu 🥹🥹 yatış pozisyonuyla ilgili mi diye düşünüyordum son iki gündür aşıdan dolayı hep sağ tarafıma yatıyorum da 😂 o zaman zamanla ben de her noktada hissederimmm 🥹

Yaa ben tam anlamıyla son 1 haftadır hissediyorum zaten oğlumu 🥹🥹 yatış pozisyonuyla ilgili mi diye düşünüyordum son iki gündür aşıdan dolayı hep sağ tarafıma yatıyorum da 😂 o zaman zamanla ben de her noktada hissederimmm 🥹
Yeni hissettiysen normal. Ben de hep belirli bir noktada hissediyordum. Şuan içerde tepiniyor kıyafetlerden bile belli oluyor bazen 😊 bir iki haftaya kadar hem daha güçlü hem de daha belirgin hale gelir

Canlarim size hamilelik disi bir konuyla.geldim ben gardolabimdaki hersey kokuyor hamile.kalmadan oncede kokuyordu acaba nemlimi kaliyor dedim kururma makinasi aldm yine ayni 1 hafta beklesin cekmecede les gbi kokuyor ne yaptiysam cozum bulamadim naftalinde koydm koku keseleri yastiklarida koydm en sonunda tum kiyafetlerle beraber gardolabi aticam o olucak
Duvarınız su mu alıyor acaba gardrobun arkası falan?

Back