- 23 Eylül 2024
- 472
- 738
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.021
Ben de kullandım canım suyla karıştırıp yatmadan içmiştim, çok geçmiş olsun bol bol su içGünaydın kızlar, idrar yolu enfeksiyonum çıktı Monurol şase yazdı doktor. Kullanınız oldu mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kullandım canım suyla karıştırıp yatmadan içmiştim, çok geçmiş olsun bol bol su içGünaydın kızlar, idrar yolu enfeksiyonum çıktı Monurol şase yazdı doktor. Kullanınız oldu mu?
Sevindim iyi olmana, biz de iyiyiz çok şükür bebiş de iyi haftaya Salı kontrolümüz var özleştikMerhaba :)
İyiyim, biraz kötü hissettiğim bir dönemdeydim galiba öyle de olunca biraz kendi içime çekiliyorum. Sen nasılsın, bebiş nasıl? :)
Yoo tam aksine insanların kafasının karışmasının esas sebebi zaten zararlarını belgelerle anlatan doktorlar. Emin olun yaptirmayanlarda uzmanların görüşlerine dayanarak yaptırmıyor. Nasil ki kimse kimseye yaptırma diyemezse yaptırda dememeli ikiside vebal bence. Zaten korona aşılarında sonuçlarda ortadaykenValla ben aynı görüyorum. Hele Türkiye’de yıllarca başarılı şekilde uygulanmış aşı programları varken neyin tartışıldığını anlamıyorum. Hiç bir uzmandan da duymadım aşıyı tartıştığını. Ben de bu tartışmanın bir parçası olamam zaten, çünkü bu konuda bir eğitimim, uzmanlığım yok. Tıp doktorlarının dediğinden ayrılmamak lazım, karşıt bir iki makale (bilmiyorum var mı) okuyarak aşı tartışıp toplum sağlığını tehlikeye atmayı hiç doğru bulmuyorum
Çok şükür hep çok iyi olunSevindim iyi olmana, biz de iyiyiz çok şükür bebiş de iyi haftaya Salı kontrolümüz var özleştik![]()
Regenesis max kullanıyorum 2. aydan beri, icerisinde folik asit de var 0,4 mg diye hatırlıyorum. Bahsettigin konuda bir konuşma geçmedi doktorla aramızda, bir bilgim yokKızlar folikasiti yüksek doz kullanan varmı 5 mg folbiol olarak? Normalde 0,4 kullanıldığını biliyorum.
MTHFR geni homozigot olanlarda doğuma kadar 5 mg folikasit öneren doktorlar varda
1 ay olacak neredeyse ya aşırı merak ediyorum şeklini şemaliniÇok şükür hep çok iyi olun
Ne zamandır görmüyorsunaz kalmış kavuşmaya..
Canım gebeliğim planlı olmadığı için öncesinde folik asit kullanmamıştım, doktor bu yüzden ilk 3 ay folbiol vermişti bana ama şuanda multivitamin şeklinde kullanıyorumKızlar folikasiti yüksek doz kullanan varmı 5 mg folbiol olarak? Normalde 0,4 kullanıldığını biliyorum.
MTHFR geni homozigot olanlarda doğuma kadar 5 mg folikasit öneren doktorlar varda
Tansiyonuna baktır düzenli, geldiğinde tekrar test yapalım dedi. Şuan için bir tedavi vs vermedi. Yaptığı teste göre yönlendirecek herhalde. Bu arada b12 im alt sınırda neredeyse, demir almama rağmen o da sınırda, d vitamini de öyle demek ki almasam bayılacağımEvet hele tansiyon yüksekliği ve ödem de varsa sakın ihmal etme.
Of cok gecmis olsun. Multivitaminin icinde d vitamini asiri dusuk oluyo, bana ekstra haftalik d vitamini dozu verdi ben uyanamiyorum demistim. Bebek somuruyo vitaminlerimizi diyorlar ya oyle sanirim, bir de demir emilimi icin sut urunleriyle de birlikte almayin diyorlar, ona da dikkat edebilirsin belki.Tansiyonuna baktır düzenli, geldiğinde tekrar test yapalım dedi. Şuan için bir tedavi vs vermedi. Yaptığı teste göre yönlendirecek herhalde. Bu arada o kadar b12 im alt sınırda neredeyse, demir almama rağmen o da sınırda, d vitamini de öyle demek ki almasam bayılacağımçay içiyorum sabah akşam bir iki bardak o mu etkisini azaltıyor acaba birlikte de almıyorum aslında tükettikten 1-2 sonra ilacı alıyorum.
Evet canım işe yaradı baya sola yatinca pek olmadı arkama da destek yastık yaptım baya rahattım. Sonra bı deniyim dedim sırt üstü yattım baktım hemen sertleşti büyük ihtimal pozisyonla alakalıWiraya nasıl oldu senin kasılmalar işe yaradı mı sola yatmak ?
Bana da haftalık 2 kez 20.000 IU olandan vermişti, o bitti damlaya geçtim günde 6 damla kullanıyorum. Multivitamin de alıyorum ama bayağı yutmuş çocuuum hepsiniOf cok gecmis olsun. Multivitaminin icinde d vitamini asiri dusuk oluyo, bana ekstra haftalik d vitamini dozu verdi ben uyanamiyorum demistim. Bebek somuruyo vitaminlerimizi diyorlar ya oyle sanirim, bir de demir emilimi icin sut urunleriyle de birlikte almayin diyorlar, ona da dikkat edebilirsin belki.
Demek ki bebeklerin çoğu aynı :) dün sen söyleyince gece ben de sırt üstü yatmayı denedim bir iki dakika sonra solumdan bir kasılma geldi doğuruyorum sandım bacağıma vurdu resmen. Hemen soluma döndüm yumuşadı. Tövbe denemem bir dahaEvet canım işe yaradı baya sola yatinca pek olmadı arkama da destek yastık yaptım baya rahattım. Sonra bı deniyim dedim sırt üstü yattım baktım hemen sertleşti büyük ihtimal pozisyonla alakalı![]()
Ya büyümüştür, iyice hareketlenmiştir şimdi bir de.. Doya doya izle, inşallah hareket ederken de görürsün o minik elleri ayakları oynatmasıni1 ay olacak neredeyse ya aşırı merak ediyorum şeklini şemalini![]()
Bebek ağırlaştığı için zaten sırta çok baskı yapıyor ben de yavaştan sola yatmaya alisayim diyorum. Sırt üstü yatınca sevmiyor baksana bebişlerDemek ki bebeklerin çoğu aynı :) dün sen söyleyince gece ben de sırt üstü yatmayı denedim bir iki dakika sonra solumdan bir kasılma geldi doğuruyorum sandım bacağıma vurdu resmen. Hemen soluma döndüm yumuşadı. Tövbe denemem bir daha![]()
USG de bakılırken hiç kıpırdamıyor, ben tek başımayken içerde halay çekiyor resmen. Eşim dokununca karnıma yine hiç kımıldamıyorYa büyümüştür, iyice hareketlenmiştir şimdi bir de.. Doya doya izle, inşallah hareket ederken de görürsün o minik elleri ayakları oynatmasıni![]()