- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
- 198
Yaa çok affınıza sığınarak ufak bir isyanda bulunacağım.Doktorum numarasını vermiyor sancım yok ama sol yumurtalığımda az biraz ağrı var anneme gösterdim korkma diyor ama insan şüphe ediyor efham yapıyor işte bugün kalkmam artık ayağa ya çok korkuyorum
Pardon da doktor numarasını vermiyor nedir yaa.. keyfi olarak arayıp nabiyorsunz diye soru soruyoruz sanki. Yani çocuğumu ve kendimi emanet edeceğim adama üstüne para vererek hizmet alacağım birine ihtiyacım olduğunda ulasamıyorsam ne anlamı var benim onu takibinde olmamın? Aynı durumu ben çocuk doktorunda yaşamıştım. Kızım gecenin yarısı ateslendi doktoruna ulaşamıyoruz, neden çünkü hastalarına ofisin telefonunu verdi. Tepem attı mesajı dayadım dosedim. Size ihtiyacım olduğunda ulaşamıyorsam takibinizde olmamın ne anlamı var dedim yani.
İmkanınız varsa doktorunuzu değiştirin derim. Ben dakika düşünmem. Allah korusun daha kötü bir durumla karşılaştığımda ulasamayacakmiyim yani. İhtiyacım olduğunda ulaşamadığım kişiye kendimi emanet edemem şahsen.