• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yarın zaten kontrol günüm evet bende çok görüyorum bir çok kişide varmış bu Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin etsin artık ne verirse başım gözüm üstüne ne diyim ki
Amin insallah rabbim nerde varsa herkese bize de nasip etsin. Benim de öncesinde bir düşüğüm var kendim de aynı şeyleri yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Tedbir bizden taktir allahtan. Yarın güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah. Her 3 kadindan biri lekelenme yasiyor artık doktorların dediği bu. Canınızı sıkmayın ♥️

Valla ben o akıntı günlerimde dahil olmak üzere hamileliği öğrendiğim günden bu güne tek bi gün bile uzanıp dinlenmedim. Korkarak üzerine titreyerek yaptığım işlerin sonunun iyi olmadığını düşünüyorum. Moral motivasyonu yüksek tut Allah’a ve kendine güven. Zaten kalacak olan sen ne yaparsan yap seninle kalır, ve maalesef ki gidecek olan gider. Ben böyle düşündüm içimi teskin ettim. Siz de böyle düşünün 😇
Doğru diyorsun aynısını doktorumda söyledi gidecekse doğuma kadar yatsanda gider kalacaksa zıplasanda kalır dedi Rabbim yüzüme baksın tutunsun inşallah çünkü gerçekten bu olay başıma gelicek diye çok korkmuştum geldi doğru diyorsun artık korkmamam gerekiyor bol dua et nolur biliyorsun hamilelerin duası kabul olur 😇

Amin insallah rabbim nerde varsa herkese bize de nasip etsin. Benim de öncesinde bir düşüğüm var kendim de aynı şeyleri yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Tedbir bizden taktir allahtan. Yarın güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah. Her 3 kadindan biri lekelenme yasiyor artık doktorların dediği bu. Canınızı sıkmayın ♥️
Yarın hemen haber vericem Rabbimin koruyacak bebeğimi inanıyorum artık takmıyorum korkmuyorum ki başıma daha kötüsü gelmesin inşallah meleklerimiz zaten Allah’ımıza emanet ♥️

Kalbim
Doğru diyorsun aynısını doktorumda söyledi gidecekse doğuma kadar yatsanda gider kalacaksa zıplasanda kalır dedi Rabbim yüzüme baksın tutunsun inşallah çünkü gerçekten bu olay başıma gelicek diye çok korkmuştum geldi doğru diyorsun artık korkmamam gerekiyor bol dua et nolur biliyorsun hamilelerin duası kabul olur 😇
Kalbim sen, tüm hamişler ve hamiş olmak isteyenler için… Rabbim senin yüreğine sakinlik versin. Bebişine seni hayırlı zamanı gelince kavuştursun. Güzel bir hamilelik geçirmen dileğimle. 🥰 yarın doktora gidince bize sonucu haber ver olur mu

Kalbim

Kalbim sen, tüm hamişler ve hamiş olmak isteyenler için… Rabbim senin yüreğine sakinlik versin. Bebişine seni hayırlı zamanı gelince kavuştursun. Güzel bir hamilelik geçirmen dileğimle. 🥰 yarın doktora gidince bize sonucu haber ver olur mu
Şu yazından sonra ağlamamak için zor duruyorum desem yeridir ☹️ İçinden geçen bütün bütün güzelliklerin hepsi sana 10bin kat fazlası olsun inşallah çıkar çıkmaz yazıcam güzel haberler vericez 🥰

Korkudan Allah'ın izniyle bişe olmayavak sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına bende dana gördüm bildiğimiz dana elimden kaçıyor kizimdada ellma gormüştüm oğlumda koç görmüştüm elimden kacmamistii ☺️cinsiyetimiz kızyani 😁
Hadi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bitanem

Doktorum numarasını vermiyor sancım yok ama sol yumurtalığımda az biraz ağrı var anneme gösterdim korkma diyor ama insan şüphe ediyor efham yapıyor işte bugün kalkmam artık ayağa ya çok korkuyorum
Korkma canım ilaçlarını al uzan dinlen yarın dahada artarsa mutlaka git doktorun bi görsün ama korkma bende yaşadım bu durumu kaçıncı haftandasın

Kızlar yeni cıktım Dr dan, sat a göre 6+0, ultrason da 5+6 cıktı, cok şükür kalp atımı azda olsak duyduk, yeni oluşmaya başlamış, 3 hafta sonra tekrar cagırdı..hergün ceviz fındık badem 10ar adet, balık ve et tüketimine dikkat et dedi, nar ve bitki cayları yasak.. Birde özel hastaneye gidenler ortalama nekadar ödüyorsunuz? Benim olduğum yerde tek özel hastane var ve fiyatlar fena artmıs
Ceviz fındık bademi genel olarak cig oneriyorlar canım. Ben özel muayenehane ye gidiyorum, takinindeki doktor özel hastaneye çalışmıyor.

Korkudan Allah'ın izniyle bişe olmayavak sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına bende dana gördüm bildiğimiz dana elimden kaçıyor kizimdada ellma gormüştüm oğlumda koç görmüştüm elimden kacmamistii ☺️cinsiyetimiz kızyani 😁
Elma dediniz de bende armut gördüm gecen aksam 😄😄😄 cinsiyetle alakalimi gercekten ilginç

Arkadaşlar merhaba🌺Fetal DNA testi yaptıracak arkadaşlar var mı ben kocaelinde oturuyorum ve yaptırmak istiyorum İstanbul civarıda olabilir bildiginiz önerdiginz yer var MI?

kızlar bu gebelik haftası hesaplama nasıl oluyor internetten baktım son adet tarihinizin başlangıcından itibaren saymaya başlanacak diyor doğru mu?

Kizlar merhaba nasilsiniz bu twsti dun ve bu sabah yaptim.31 gun oldu adet olmayali

Eklentiler

• 20220720_082133.jpg
    20220720_082133.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 69
Back