• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Canım enfeksiyon kulağıma da bulaşmış ağrıyordu mecbur ilaç kullanıyorum ama çok iyi geldiği antibiyotik,gargara ve kulak için damla verdi kulaklarımin ağrısı tamamen geçti çok şükür
Bende gittim doktora ama betaya bir kere bakmıştım dedi bir daha bakalım bende hastanede beklemedim sonuç cikincada gitmedim inşallah ilerlemez yoksa tekrar gidersem banada ilaç verir eminim ki
Sizede çok geçmiş olsun insallah hemen geçer

Bende gittim doktora ama betaya bir kere bakmıştım dedi bir daha bakalım bende hastanede beklemedim sonuç cikincada gitmedim inşallah ilerlemez yoksa tekrar gidersem banada ilaç verir eminim ki
Sizede çok geçmiş olsun insallah hemen geçer
Teşekkür ederim canım bence sende aksatma canım ne olur ne olmaz tekrar bir git hastaneye

Evet haklısın. Geçmeyen bir salgın var. Dün acile gittim kan vermeye kalabalıktı. Pişman oldum sonra

Bende artık kaldırmayaya çalışıyorum. Hatta bu hafta eşimle birlikte gidicez işe. Dikkat edelim dedik

Bende ilk hamileliğimde böyle düşünüyordum. Düşecek olan her türlü düşer diyordum.kızımda çok şükür bi şey olmadı. Ama geçen aylarda Düşük yapınca travma oldu. Hayırlısıyla sağlıkla atlatmayı nasip etsin 🙏
Acilde kan verdiğinizde herhangi bir sorun ediyorlar mı, şehir dışındayım ama acil yerine sağlık ocağına gidip misafir hasta olarak baktırayım diyorum değerime 🙁 dikkat edin kendinize, inşallah sağlıkla geçer hamileliğiniz 🙏🏻

Kızlar geçen yazmıştım aldırmayı dusunuyorum diye ama eşimle aldirmamaya karar verdik surpriz olmuştu bize daha 15 aylik oğlum vardı bi de 4 yasinda kizim var ama artık nasibiyle gelir diye doğurmaya karar verdim öğrendiğimden beri gözyaşım dinmemişti ama şimdi iyiyim çok şükür güzel bi süreç geçiririz hep beraber inşallah 😊

Kızlar geçen yazmıştım aldırmayı dusunuyorum diye ama eşimle aldirmamaya karar verdik surpriz olmuştu bize daha 15 aylik oğlum vardı bi de 4 yasinda kizim var ama artık nasibiyle gelir diye doğurmaya karar verdim öğrendiğimden beri gözyaşım dinmemişti ama şimdi iyiyim çok şükür güzel bi süreç geçiririz hep beraber inşallah 😊
Çook iyi yaptınız.. mutluluk katsın evinize. Benim de 9 yaşında oğlum ve 10 aylık bebeğim var. Smdi üçüncü geliyor. Daha iyi kalabalık hep birlikte şenlik.. 🫶🫶

Çook iyi yaptınız.. mutluluk katsın evinize. Benim de 9 yaşında oğlum ve 10 aylık bebeğim var. Smdi üçüncü geliyor. Daha iyi kalabalık hep birlikte şenlik.. 🫶🫶
İnşallah canım benim valla çok zor bu devirde ama gerçekten sok etti bizi en son dedik Allah verdiyse vardır bi hayır ama 3.den sonra korunma yöntemi ne varsa kullancam 🙄

İyi çok ara olmucak yaşlarında.Hepimiz sağ salim kucağımıza vaktinde alak büyütek🤲🏻🤲🏻
Aminn inşallah oğlum kreşe gidiyor seneye izne ayrılırsam eğer göndermeyeceğim en çok ona seviniyorum ikisi birlikte yanımda olacak 😍

Bide kızlar ara ara regl olacakmışım gibi ağrı giriyor. Öğlen banyoyu temizledim. Öğleden sonra minnacık açık kahve leke geldi. Ya ben hiç iş yapamayacak mıyım? İlk hamileliğimde böyle olmamıştı.kıpırdanmaya korkar oldum
Aynen tıpatıp regl ağrısı giriyor korkuyor insan

İnşallah canım benim valla çok zor bu devirde ama gerçekten sok etti bizi en son dedik Allah verdiyse vardır bi hayır ama 3.den sonra korunma yöntemi ne varsa kullancam 🙄
Kararınız kesin ise kocan vazektomi olsun ben öyle korunuyorduk. Sonra ameliyatla açtırdı öyle bebek yaptık

Back