- 1 Ekim 2024
- 722
- 336
- 18
- 29
Benim kullandığım minicik canım yutması kolay oluyorGünaydınn kızlar. ben bu folik asiti içemiyorum ya. kocaman, yutarken midem kalkıyor. ne güzel dertlerimiz var dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kullandığım minicik canım yutması kolay oluyorGünaydınn kızlar. ben bu folik asiti içemiyorum ya. kocaman, yutarken midem kalkıyor. ne güzel dertlerimiz var dimi
Ben de çok zor yutuyorum kocaman benimkide :)Günaydınn kızlar. ben bu folik asiti içemiyorum ya. kocaman, yutarken midem kalkıyor. ne güzel dertlerimiz var dimi
Geçmiş olsun her şeyde bir hayır vardır diyelim canım napalım kısmet umarım diğeri sağlıkla ilerlerRabbim sabrını verirdi keşke olsaydı ne bilim iki kese gözüküyor ama birinde bebek gözükmüyor dedi 8hafta 1 günlük gebeliğim daha önce gözükmedi ama diğer kese bu gün gözüktü betam hizli artmıştı burada yazmıştım ikiz olabilir demişti arkadaşlar o günden beridir içimde hep soru işareti vardı.detayliya yolladı kesenin birisi boş dedi doktor çok kanamam olmuştu 1hafta önce belkide o zaman tutunamadı düştü
Evet 8haftalik hamileyim şimdiye kadar tek kese gözüküyordu bu gün ikinci kese gözüktüGünaydın canım nasıl gidiyor Hangi ilaç
Geçmiş olsun canım bugunmu belli oldu keseler
Doğru söylüyorsun Rabbim diğer bebeği sağ salim kucağıma almak nasip etsin inşallahGeçmiş olsun her şeyde bir hayır vardır diyelim canım napalım kısmet umarım diğeri sağlıkla ilerler![]()
Benim geçen sene ikili için detaylı ultrason yapılırken pipisini görmüştük :)) erkek olunca çok daha kolay cinsiyet öğrenmek. Haftaya kontrolüm var bakalım erkekse anlarım diye düşünüyorum ama umarım kızdır artıkKızlar aranızda ikili tarama yapıp cinsiyeti öğrenen varmı
Benimkinin tadıda çok iğrenç. İçtikten sonra balık/yosun yemişim gibi bir tat oluyor ağzımda. Aşırı tiksiniyorumBen de çok zor yutuyorum kocaman benimkide :)
söylücem olmazsa değiştiricem. yada geçer bilmiyorumBenim kullandığım minicik canım yutması kolay oluyor
benimde bu cumartesi kontrolüm var. erkek hissediyorum ama erkekse belli olur mu ki ? 9. hafta erken dimiBenim geçen sene ikili için detaylı ultrason yapılırken pipisini görmüştük :)) erkek olunca çok daha kolay cinsiyet öğrenmek. Haftaya kontrolüm var bakalım erkekse anlarım diye düşünüyorum ama umarım kızdır artık![]()
içinde balık yağı vardır ondandır yaaaa, benim doğumdan sonra kullandığım öyleydi. değdiği yeri kokutuyordu :)Benimkinin tadıda çok iğrenç. İçtikten sonra balık/yosun yemişim gibi bir tat oluyor ağzımda. Aşırı tiksiniyorum![]()
9. Hafta çok erken, 12,13 hafta olmadı organları oluşup belirginleşmesi için.. az daha sabırsöylücem olmazsa değiştiricem. yada geçer bilmiyorum
benimde bu cumartesi kontrolüm var. erkek hissediyorum ama erkekse belli olur mu ki ? 9. hafta erken dimi
içinde balık yağı vardır ondandır yaaaa, benim doğumdan sonra kullandığım öyleydi. değdiği yeri kokutuyordu :)
bende öyle düşündüm :) yok zaten çok merak etmiyorum. kız da olsa şükür erkekte9. Hafta çok erken, 12,13 hafta olmadı organları oluşup belirginleşmesi için.. az daha sabır![]()
Çok tatlı olurlar :) ben de iki erkek var o yüzden kız olursa şaşırırım yine erkektir diye bir his var içimde yanibende öyle düşündüm :) yok zaten çok merak etmiyorum. kız da olsa şükür erkekte
ama kız var ya bi de erkek olsa güzel olurolmazsa da 2 kızla allah sabır versin
![]()
kızzzz 2 erkek üstüne bir erkek daha gelirseÇok tatlı olurlar :) ben de iki erkek var o yüzden kız olursa şaşırırım yine erkektir diye bir his var içimde yani
Doktorlar kesin olsun diye cinsiyeti 18. Haftaya kadar bekletiyor genelde erken söyleyip yanıltmak istemiyorlar
kızzzz 2 erkek üstüne bir erkek daha gelirse![]()
Erkenden yaşlanırım onları büyütene kadar heraldeerkek hiperaktifliği zor ama olsun yaa yapacak bir şey yok sağlıklı olsun da bakarız
Yaaa belki kızdır hemen üzmeyeyim kendimi![]()
Evet sanırım öyle, balıktan soğudum o derecesöylücem olmazsa değiştiricem. yada geçer bilmiyorum
benimde bu cumartesi kontrolüm var. erkek hissediyorum ama erkekse belli olur mu ki ? 9. hafta erken dimi
içinde balık yağı vardır ondandır yaaaa, benim doğumdan sonra kullandığım öyleydi. değdiği yeri kokutuyordu :)
Olsun yaa, ilerde gelinlerini kızın olarak seversinErkenden yaşlanırım onları büyütene kadar heraldeerkek hiperaktifliği zor ama olsun yaa yapacak bir şey yok sağlıklı olsun da bakarız
Yaaa belki kızdır hemen üzmeyeyim kendimi![]()
ben düşünmüyorum ya. gerekli bir durum olmadıkçaEvet sanırım öyle, balıktan soğudum o derece
12. Haftadan sonra belli olur diye düşünüyorum. Fetal dna yaptırmayı düşünüyomusun
Ben sağlığı ve cinsiyeti içinde öğrenmek için yaptırıcam 2 hafta sonra. Bir sorun varsa Allah korusun, şimdiden öğrenmek isterim. Cinsiyettede yanılmalarından korkuyorum (alışverişten dolayı)ben düşünmüyorum ya. gerekli bir durum olmadıkça
Sonuç kaç günde çıkıyor fetal DNA’nın, bir de ikili de görünmeyen başka hastalıklar mı görünüyor biliyor musunuz? Bana daha öncce hiç doktor yaptır vs demedi o yüzden bilemiyorumBen sağlığı ve cinsiyeti içinde öğrenmek için yaptırıcam 2 hafta sonra. Bir sorun varsa Allah korusun, şimdiden öğrenmek isterim. Cinsiyettede yanılmalarından korkuyorum (alışverişten dolayı)
Gönlüm/kalbim kız istiyor ama erkek hissediyorum, bakalım ne olucak
Sende hissiyat varmı?