• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Rabbim sabrını verirdi keşke olsaydı ne bilim iki kese gözüküyor ama birinde bebek gözükmüyor dedi 8hafta 1 günlük gebeliğim daha önce gözükmedi ama diğer kese bu gün gözüktü betam hizli artmıştı burada yazmıştım ikiz olabilir demişti arkadaşlar o günden beridir içimde hep soru işareti vardı.detayliya yolladı kesenin birisi boş dedi doktor çok kanamam olmuştu 1hafta önce belkide o zaman tutunamadı düştü
Geçmiş olsun her şeyde bir hayır vardır diyelim canım napalım kısmet umarım diğeri sağlıkla ilerler 🙏

Kızlar aranızda ikili tarama yapıp cinsiyeti öğrenen varmı
Benim geçen sene ikili için detaylı ultrason yapılırken pipisini görmüştük :)) erkek olunca çok daha kolay cinsiyet öğrenmek. Haftaya kontrolüm var bakalım erkekse anlarım diye düşünüyorum ama umarım kızdır artık 😍😅

Benim kullandığım minicik canım yutması kolay oluyor
söylücem olmazsa değiştiricem. yada geçer bilmiyorum
Benim geçen sene ikili için detaylı ultrason yapılırken pipisini görmüştük :)) erkek olunca çok daha kolay cinsiyet öğrenmek. Haftaya kontrolüm var bakalım erkekse anlarım diye düşünüyorum ama umarım kızdır artık 😍😅
benimde bu cumartesi kontrolüm var. erkek hissediyorum ama erkekse belli olur mu ki ? 9. hafta erken dimi
Benimkinin tadıda çok iğrenç. İçtikten sonra balık/yosun yemişim gibi bir tat oluyor ağzımda. Aşırı tiksiniyorum😂
içinde balık yağı vardır ondandır yaaaa, benim doğumdan sonra kullandığım öyleydi. değdiği yeri kokutuyordu :)

benimde bu cumartesi kontrolüm var. erkek hissediyorum ama erkekse belli olur mu ki ? 9. hafta erken dimi

içinde balık yağı vardır ondandır yaaaa, benim doğumdan sonra kullandığım öyleydi. değdiği yeri kokutuyordu :)
9. Hafta çok erken, 12,13 hafta olmadı organları oluşup belirginleşmesi için.. az daha sabır 😍😍

bende öyle düşündüm :) yok zaten çok merak etmiyorum. kız da olsa şükür erkekte
ama kız var ya bi de erkek olsa güzel olur :D olmazsa da 2 kızla allah sabır versin :D
Çok tatlı olurlar :) ben de iki erkek var o yüzden kız olursa şaşırırım yine erkektir diye bir his var içimde yani 😂🥲
Doktorlar kesin olsun diye cinsiyeti 18. Haftaya kadar bekletiyor genelde erken söyleyip yanıltmak istemiyorlar

Çok tatlı olurlar :) ben de iki erkek var o yüzden kız olursa şaşırırım yine erkektir diye bir his var içimde yani 😂🥲
Doktorlar kesin olsun diye cinsiyeti 18. Haftaya kadar bekletiyor genelde erken söyleyip yanıltmak istemiyorlar
kızzzz 2 erkek üstüne bir erkek daha gelirse :D

Erkenden yaşlanırım onları büyütene kadar heralde 😂 erkek hiperaktifliği zor ama olsun yaa yapacak bir şey yok sağlıklı olsun da bakarız 🥲😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Yaaa belki kızdır hemen üzmeyeyim kendimi 🥹😅😅😅🥲🙏🙏
:D
böyle anlatınca erkekmiş gibi geldi ama belli olmaz. sağlıkla bi minnoş prenses olur inşallah :)

Evet sanırım öyle, balıktan soğudum o derece🫠

12. Haftadan sonra belli olur diye düşünüyorum. Fetal dna yaptırmayı düşünüyomusun

Erkenden yaşlanırım onları büyütene kadar heralde 😂 erkek hiperaktifliği zor ama olsun yaa yapacak bir şey yok sağlıklı olsun da bakarız 🥲😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Yaaa belki kızdır hemen üzmeyeyim kendimi 🥹😅😅😅🥲🙏🙏
Olsun yaa, ilerde gelinlerini kızın olarak seversin 😍

ben düşünmüyorum ya. gerekli bir durum olmadıkça
Ben sağlığı ve cinsiyeti içinde öğrenmek için yaptırıcam 2 hafta sonra. Bir sorun varsa Allah korusun, şimdiden öğrenmek isterim. Cinsiyettede yanılmalarından korkuyorum (alışverişten dolayı)

Gönlüm/kalbim kız istiyor ama erkek hissediyorum, bakalım ne olucak🥹

Sende hissiyat varmı?

Ben sağlığı ve cinsiyeti içinde öğrenmek için yaptırıcam 2 hafta sonra. Bir sorun varsa Allah korusun, şimdiden öğrenmek isterim. Cinsiyettede yanılmalarından korkuyorum (alışverişten dolayı)

Gönlüm/kalbim kız istiyor ama erkek hissediyorum, bakalım ne olucak🥹

Sende hissiyat varmı?
Sonuç kaç günde çıkıyor fetal DNA’nın, bir de ikili de görünmeyen başka hastalıklar mı görünüyor biliyor musunuz? Bana daha öncce hiç doktor yaptır vs demedi o yüzden bilemiyorum

Back
X