- 12 Kasım 2018
- 5.165
- 7.773
Ya ne kadar dogru bilemem de babam da soyler cocuklar isimlerini tasilarmis bazilarina agir gelirmis vs. Esim de bana.Kaan tavsiye etmisti de ben kabul etmedimGünaydın kızlar yazamadım, doğru düzgün bakamıyorum kız kardeşimdeyim 2 gündür. Yeğenimin içine şeytan kaçmış sanki. Karı koca bir olmuşlar deccalı doğurmuşlar gibi normal konuşma yok sürekli bağırarak konuşuyor tavanlarda perdelerde falan geziyor avizelerde sallanıyor değişik bi çocuk ama sevdiriyor kendisini Kaan ismini koyacaklar duyurulur. Kardeşimin karşı komşunun oğlunun adı Kaanmış. Kardeşim hamileyken adı ne olacak demiş bu da Kaan demiş. Kaanlar çok fena oluyor yaramaz olurlar bezdirirler seni demiş. O da her çocuk bir olmaz ya ben zaten Mustafa Kaan koyacağım iki ismi olacak demiş. Şimdş diyor ki keşke Kaan koymasydım gidip ismini değiştirsem mi diyor bide karşı komşusu da emekli hemşire çyle tatlı kadın tam bşr istanbul hanımefendisi. Artık bağırıyordum çocuğa. Konuşurken sesi çıkmayan kadın. Hayattan soğumuş Allahtan ilk çocuk kızdı yapmıştım Kaan’dan sonra aşk çocuk yapmak istemedim dedi. Ama kaanlarda çok yakışıklı oluyorlar bizim yeğende öyle maşallah çok yakışıklı. Kaan ismini koyacak olan varsa bi düşünsün derim