2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Toplam 300 civarı 1 no bez var elimde su an 😂 daha da almam canım
Hay maşallah 😅 120 tane falan maksimum kullaniliyor o da bebek zayif doğarsa.paketleri hiç açma sen kalanı ya satarsın ya hediye edersin
Dış etlerin için kanamadan korkma cnm hatta kanadikca daha iyi demişti dontor bana ne kadar kanasada endişe etme fircala zamanla geçer demişti o yüzden kanı görmemeye çalış sadece ama yinede doktora dais tabi
Evet canım dr da normal diyor artık gözümü kapayıp fircalicam😅🤦‍♀️

Emzik zincirimiz olmasa mıydı 🥺🥲🤍

Eklentiler

• IMG_20221223_205616.jpg
    IMG_20221223_205616.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 75
Yalnız olmadığıma sevindim acaba bende mi sorun diye düşünüyordum😁😁 ben kızımda kutulu isimli çikolata yaptirdim ama yaptirma sebebim çikolatanın kutusu idi 😁 metal kutu da az sayıda yaptım hatta hepsini ben yedim desem yeri. Sonra o kutuyu anı kutusu yaptım😁 ilk giydiği kıyafeti koydum 😊 tek yaptığım o oldu 😁
Yalnız değilsiniz, +1 ben de varım 😃

Ben hatta emin olamadım, sanki direkt 2 no dan mı başlıyorduk? Bir paket 1 no aldım ama inşallah doğru hatırlamışımdır.
Ben baby turco aldım direkt 2 numara, yorumları ebatlarının küçük olduğu yönündeydi 0

Bana yenilerde doğum yapan arkadaşım 1 no hiç alma, pramture bebekler için o, bebeğin göbeği daha düşmeden sıkı bez kullanılmaz dedi🤷🏻‍♀️ hepiniz almışsınız kafam karıştı şimdi.
Ben hiç 1 numara almadım

Bana yenilerde doğum yapan arkadaşım 1 no hiç alma, pramture bebekler için o, bebeğin göbeği daha düşmeden sıkı bez kullanılmaz dedi🤷🏻‍♀️ hepiniz almışsınız kafam karıştı şimdi.
Zaten bezlerin uzerin de kilo yaziyor canim zamanla ona gore de alirsin. Ben 1 numara almistim bana kucucuk geliyordu. Ama bebek dogunca insan bakiyorda bebekler minnaciklar zaten 2 buyuk olur.

Kizlar iyi aksamlar, benim nabzim çok yüksek çıkıyor biraz önce 126 çıktı bu normal mi
İkiz gebelikti sizin de değil mi benim de bi kaç kere öyle çıktı doktoruma sordum takip et geçmezse kardiyolojiye git dedi ama sürekli olan biley değildi muhtemelen sizin de öyledir. Sakin kalmaya çalışıp ölçüyorum 2-3 günde bir 100 civarında çıkıyor ama genelde

Aaa neden bir ay sonra kullanacaksın benim doktor ile bu Salı günü randevum var onunla bunu detaylı konuşayım,bir kaç kişiden daha duymuştum doğum sonrası belli süre kullanılması gerektiğini 🫠
Neden olduğuna dair bir şey söylemedi ama birden bırakmayalım dedi belki 1 ay içinde azaltarak biraktirir

İkiz gebelikti sizin de değil mi benim de bi kaç kere öyle çıktı doktoruma sordum takip et geçmezse kardiyolojiye git dedi ama sürekli olan biley değildi muhtemelen sizin de öyledir. Sakin kalmaya çalışıp ölçüyorum 2-3 günde bir 100 civarında çıkıyor ama genelde
Evet canım ikiz gebelik, nabzım yüksek tansiyonum düşük çıktı ama dediğin gibi anlıktı galiba sonrasında 100lere düştü, böyle olunca ben çok daralıyorum sende de öyle bi his oluyor mu

Kendin yapmanda mı yasakmış? Çok abartılı bişey yapmayacaksan süslemeci aileden biri gibi gelip balon vs takabilir. Ona da karışmazlar heralde 😤

İnşallah bu kadar masumdur🤬
Evet canım artık bazım hastaneler dışarıdan süslemeyi yasaklamışlar hastanenin malına zarar geliyormuş diye anlaşmalı organize şirketiyle çalışıyorlarmış. İnsanları nasıl sömürecekler herkes bir yolunu bulmuş. Yazık. Ne diyim zaten otelcilik hizmeti adı altında en fazla 10 bin almanız gereken yerlerde 40/50 bin alıyorlar. Hizmet dediklerinde de ekstra bişey yok. Odaları güzel o kdar geri kalanını her hastane de yapıyorlar. Ben de doğum yapacağım yeri ayarlayacağım o zamanlara vereceğim süsleme işine kardeşlerim de biz yaparız diyorlar alacağım malzeler en fazla 500/750 arası diyorlar boşuna da para vermemi istemiyorlar. Ben de artık soğuk bakmaya başladım açıkçası

Günaydın kızlar yazamadım, doğru düzgün bakamıyorum kız kardeşimdeyim 2 gündür. Yeğenimin içine şeytan kaçmış sanki. Karı koca bir olmuşlar deccalı doğurmuşlar gibi🤣🤣🤣 normal konuşma yok sürekli bağırarak konuşuyor tavanlarda perdelerde falan geziyor avizelerde sallanıyor değişik bi çocuk ama sevdiriyor kendisini😀😀😀 Kaan ismini koyacaklar duyurulur. Kardeşimin karşı komşunun oğlunun adı Kaanmış. Kardeşim hamileyken adı ne olacak demiş bu da Kaan demiş. Kaanlar çok fena oluyor yaramaz olurlar bezdirirler seni demiş. O da her çocuk bir olmaz ya ben zaten Mustafa Kaan koyacağım iki ismi olacak demiş. Şimdş diyor ki keşke Kaan koymasydım gidip ismini değiştirsem mi diyor bide 🤣 karşı komşusu da emekli hemşire çyle tatlı kadın tam bşr istanbul hanımefendisi. Artık bağırıyordum çocuğa. Konuşurken sesi çıkmayan kadın. Hayattan soğumuş Allahtan ilk çocuk kızdı yapmıştım Kaan’dan sonra aşk çocuk yapmak istemedim dedi. Ama kaanlarda çok yakışıklı oluyorlar bizim yeğende öyle maşallah çok yakışıklı. Kaan ismini koyacak olan varsa bi düşünsün derim 🤣😅😅

Evet canım artık bazım hastaneler dışarıdan süslemeyi yasaklamışlar hastanenin malına zarar geliyormuş diye anlaşmalı organize şirketiyle çalışıyorlarmış. İnsanları nasıl sömürecekler herkes bir yolunu bulmuş. Yazık. Ne diyim zaten otelcilik hizmeti adı altında en fazla 10 bin almanız gereken yerlerde 40/50 bin alıyorlar. Hizmet dediklerinde de ekstra bişey yok. Odaları güzel o kdar geri kalanını her hastane de yapıyorlar. Ben de doğum yapacağım yeri ayarlayacağım o zamanlara vereceğim süsleme işine kardeşlerim de biz yaparız diyorlar alacağım malzeler en fazla 500/750 arası diyorlar boşuna da para vermemi istemiyorlar. Ben de artık soğuk bakmaya başladım açıkçası
Bence de canim 1 saatte hallederler sen malzemeyi al çok balon alacaksan bi de balon şişirme aletleri oluyor basit bişey onlardan al hızlıca hallolur. Bu arada doğum yapacağınız hastaneyi nasıl seçiyorsunuz. Doktorun özel muayenehaneydi di mi? Özel dr lara staff uygulamasi getirildi, artık eskisi gibi her istedikleri hastaneye gidemiyorlar tek bi hastane ile anlaşma sağlayıp orda doğum yaptirabiliyorlar. İzmir'de şuan durum bu. Benim seçim şansım yok mesela doktorumun anlaştığı hastanede olucam mecburen. Sen nasıl hastane seçeceksin nasıl olacak ?🤔

Evet canım ikiz gebelik, nabzım yüksek tansiyonum düşük çıktı ama dediğin gibi anlıktı galiba sonrasında 100lere düştü, böyle olunca ben çok daralıyorum sende de öyle bi his oluyor mu
benim de öyle, nabız 100-110 arası gidip geliyor, tansiyonum düşük. daralma da zaten nabız arttığı için oluyor. bu sebepten uyuyamıyorum hatta ben.

herkese günaydın ☀️ kaç gündür paylaşacağım bi türlü fırsat bulamadım instagramda “glucose goddess “ ( glucosegoddess) diye bi sayfa bulduM. şeker yükselten yiyecekler ve altenratif olarak daha az yükseltecek şekilde nasıl tüketebiliriz diye önerileri var. tabii herkeste aynı oluyor mudur bilemem ama fikir vermesi açısından basit ve faydalı buldum. sizin de işine yarar umarım 🙏🏼

Olmaz mı öyle bi çarpıyor ki kalbim dışarı fırlayacak gibi hemen dik oturup sakinleşmeye çalışıyorum başka şeylere düşünmeye çalışıyorum. Korkma inanki aynısı bende de var tek gebelikte nabız artarken ikizde elbette daha çok artıyor 😊

X