2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Eminim yağışlar Kaanlar kadar olmaz. Bizzat gözlerimde görüyorum 😆 bir de isimlerini taşıyorlar. Poyrazla rüzgarlar da aynı isimleri gibi oluyorlar. Bizim bir arkadaş var o isimler üzerine hep araştırmalar yaptı eğitimler aldı. O bana söyledi i. Hatta kendi oğlunun adını değiştirecekmiş. Arda çok ağır bir isimmiş çocuğa ağır geliyormuş o isim. Ama Kaan’da kesinlikle hemfikirim 😀
Yaa o arkadaşınla yakın zamanda görülürsen Yağız ismini de sorar mısın canım? Ben de çok çok inanıyorum isim enerjisine ya. İnşallah doğru karar vermişizdir isim konusunda 😬🤭

Kızlar bugun biraz fazla merdiven cıkmak zorunda kaldımda üst bacaklarım agrıyor belimin omurgayla birlesen orta yeri birde , bide karnımın soluna iğne batması gibi sizi gibi bir agrı giriyor arada normal mi acaba korkuyorumda

Bir doktor soru cevabında tetanoz aşısı ile ilgili bunu demiş kızlar

Screenshot_2022-12-25-22-18-52-085_com.instagram.android.jpg

Yaa o arkadaşınla yakın zamanda görülürsen Yağız ismini de sorar mısın canım? Ben de çok çok inanıyorum isim enerjisine ya. İnşallah doğru karar vermişizdir isim konusunda 😬🤭
Tamam canım yarın da konuşurum onunla söyler bana mesaj yazarım buraya 😘

Kızlar bugun biraz fazla merdiven cıkmak zorunda kaldımda üst bacaklarım agrıyor belimin omurgayla birlesen orta yeri birde , bide karnımın soluna iğne batması gibi sizi gibi bir agrı giriyor arada normal mi acaba korkuyorumda
Bence dinlenince geçer canım hamile değilken bile çok merdiven inip çıkmak zorlar bir de 2 kişi olduğunda iyice yormuştur. güzelce dinlen geçer insallah

Kızlar ya benim bebito 2 gündür pıt pıt yapıyor güçlü tekmeleri yapmıyor. Böyle olunca korktum azıcık. Ama hissediyorum altta pıt pıt yapıyor. Normaldir dimi 30.haftaya girdik yeride daralmış olabilir 😔🤦‍♀️
Benimki de 2-3 gun cok az hareket etti. Sonra yine kaldığı yerden asiri harekete devam🤗 hareketlerinin azaldigi zaman tam ortadaydı dikey şekilde alakasi var mi bilmiyorm simdi yine yatay pozisyona gecti baya hareketli.

Benim yegenimin ismi Yağız. Acikcasi hareketli bir cocuk ama oyle cok yaramaz diyemeyiz. Her cocuk gibi hareketli, hep oyun istiyor, parka gitmek istiyor 😄

X