2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bende takı yastığı yaptırdım. Zevk meselesi tabi ama benim hoşuma gitti. Bir de metal kutuda isimli çikolata yaptıracağım. Kutusu hatıra kalır. Annem hediyelik dağıtalım dediği için tohumlu kalem diye birşey beğendim. Ondan yaptıracağım. Çiçekleri çok severim. Kalemi saksıya batırıp sulayınca çiçek oluyormuş. Fikir güzel geldi. (Eke fotoları koymaya çalışacağım. )
Güle güle kullan canım. Ben hastane çıkışını yastığı falan takım yaptırdım zaten. Ama metal isimli çikolatadan bende yaptırmayı düşünüyorum. Hediyelik içinde istiyorım ama düşünemedim ne olması gerektiğine. Senin fikrinde güzelmiş tohumlu kalemler. Bilmem belki ben de yaparım magnet istemiyorum. İnsanlar magneti buzdolabına takmak zorunda değil ben oldum olası magnetleri saçma buluyorum. Yani manzara vs olur ama düğün Sünnet Mevlüt vs isimli mahnetleri sevmiyorum. O yüzden magnet istemiyorum hepte karşıma magnet çıkıyor maalesef

Kızlar ya benim bebito 2 gündür pıt pıt yapıyor güçlü tekmeleri yapmıyor. Böyle olunca korktum azıcık. Ama hissediyorum altta pıt pıt yapıyor. Normaldir dimi 30.haftaya girdik yeride daralmış olabilir 😔🤦‍♀️

Sözde Pelit in çikolatalarıymış. Raf ömrü 6 ay-1 yıl arası oluyormuş. Yani şimdiden sipariş verebilirsiniz dediler. Ben ocak sonunda vermeyi düşünüyorum.
Ben de sormuştum Pelitin demişlerdi bana da. Hepsi sallıyor da olabilirler. Pelitin çikolataları çok pahalı çünkü zaten onun orjinal kutusu 200/300 arası metal çikolatalar 300/350 tl falan. Hiç mi kar yapmıyor bu insanlar anlamadım gitti 😃

Kızlar ya benim bebito 2 gündür pıt pıt yapıyor güçlü tekmeleri yapmıyor. Böyle olunca korktum azıcık. Ama hissediyorum altta pıt pıt yapıyor. Normaldir dimi 30.haftaya girdik yeride daralmış olabilir 😔🤦‍♀️
Normal canım hem pozisyon kaynaklıdır. Benim de bazen canımı acıtacak sarsacak kadar oluyor tekmeler bazen dediğin gibi kibarca pıt pıt yapıyor ben burdayım diyor kendince hatta bugün öyle sadece tık tık 😀

Normal canım hem pozisyon kaynaklıdır. Benim de bazen canımı acıtacak sarsacak kadar oluyor tekmeler bazen dediğin gibi kibarca pıt pıt yapıyor ben burdayım diyor kendince hatta bugün öyle sadece tık tık 😀
Benimde daha iki gün önce canımı okuyordu tekmeleriyle. Böyle pıt yapınca tuhaf oldum Bi anda.Çarşamba günü kontrolüm var bakalım neler yapıyor oğluş içerde 😌

X