Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumu paylaştığım kişileri görünce duyunca bi rahatladım canım son 1 ay kala çok şişiyormuş karın diyenlerde var, bakalım o zman ne durumda olacaz Allah o günleri göstersin bizlere inşallahKızlar benimde böyle aşırı böyle kapılardan sığmayacak kadar değil. Hala S sweatshirtlerimi üstüne kapatınca belli olmuyor bence evham yapmayın normal. bu arada masallah
Maşallah sizede bebeğinizede bu arada karnın bayağı varmış kandırıkçıEki Görüntüle 3181792 Bu ben Eki Görüntüle 3181795 diğeride bebeğim
Suanda 1 kg ortalama. 1 ay sonra 2 ortalama. 2 ay sonra 3 son ay Ben kendim korkuyordum gobegimdenAynı durumu paylaştığım kişileri görünce duyunca bi rahatladım canım son 1 ay kala çok şişiyormuş karın diyenlerde var, bakalım o zman ne durumda olacaz Allah o günleri göstersin bizlere inşallah
Son aylarda bebek hızlı kilo alıyor öyleyse her ay ortalama 1 kilo yaaaa ama zaman geçmiyor kiii. O günler gelsin hadi çok sabırsızımSuanda 1 kg ortalama. 1 ay sonra 2 ortalama. 2 ay sonra 3 son ay Ben kendim korkuyordum gobegimden
Ağlayasım geliyor vallahi. Neyse rahatladım biraz sizler böyle yazıncaHavuç suyu iç canım birde normal suyu da günde 3 litreye yakın içmeye çalış toparlar inşallah stres yapma
Evet 3 no en çok gidenmiş canım, ben de 2 paket 1, 2 paket 2, 4 paket 3 no aldim indirimlerde sözde stok yapmicaktim ama eşim alalim alalim zam gelecek diyip duruyorKızlar benim arkadasın bebisi 6 aylık daha bezde üç noda. Yani bol bol alın bitirecekler çünkü kesin sleepy aldım ben de iki paket
Kız 1 no çok almışsın başka alma çok gitmiyor maksimum 1 ay kullaniliyormusBu arada arkadaşım molfixin 1 nosu sleepy bir nosundan büyük dedi ben molfix 1 numara almıştım iki üç paket şimdi sleepy 1 numaradan da bir paket aldım ilk doğduğunda sleepy kullanırım muhtemelen
Kız 1 no çok almışsın başka alma çok gitmiyor maksimum 1 ay kullaniliyormus
1 numara aldım 2 paket prima premium care aldım benKac no canim 2 numara mi bence anca yeter
Ayy öyle mi tamam o zaman tecrübesizlik işteHemen biter bile... Ilk zamanlar gunde 6-7 Bez degistirdigimi bilirim...
İyi yapmisin bence ihtiyaç olursa alırsın canım 1 no çok az gidiyormuşBen hatta emin olamadım, sanki direkt 2 no dan mı başlıyorduk? Bir paket 1 no aldım ama inşallah doğru hatırlamışımdır.
Bana yenilerde doğum yapan arkadaşım 1 no hiç alma, pramture bebekler için o, bebeğin göbeği daha düşmeden sıkı bez kullanılmaz dedi hepiniz almışsınız kafam karıştı şimdi.İyi yapmisin bence ihtiyaç olursa alırsın canım 1 no çok az gidiyormuş
Sen ziyaretçi kabul etmediğin için yaptırmamıştın şimdi de aynısını yapacaksın büyük ihtimalle :))) ben kimseye gelmeyin diyemeyeceğim zaten aile olarakta çok kalabalığız 5 kardeşiz hepsi eşleriyle gelecek. Kv tarafı da gelmek isteyecektir mutlaka. Tabi bebeği sevmeme ve maske şartıyla görüp takısını takıp çıkacaklar onlarda eşimle otururlar bekleme salonunda falan canım.Böyle süslemeler vs konusulunca benim hiç süslemeye vs hevesim yok ya kızımda hiç oda süsü işine girmemiştim şimdi de hiç girmeyi düşünmüyorum acaba benim içim geçmiş olabilir mi
Hayır canım prematüre bezleri ayri yenidogana 2 no büyük gelir yani anca cocuk 4,5-5 kilo doğarsa 2 no kullanırsınBana yenilerde doğum yapan arkadaşım 1 no hiç alma, pramture bebekler için o, bebeğin göbeği daha düşmeden sıkı bez kullanılmaz dedi hepiniz almışsınız kafam karıştı şimdi.
Zam gelcek diye her şeyi tamamladık nerdeyse iyi yapmışsın canım güle güle kullansın minnosEvet 3 no en çok gidenmiş canım, ben de 2 paket 1, 2 paket 2, 4 paket 3 no aldim indirimlerde sözde stok yapmicaktim ama eşim alalim alalim zam gelecek diyip duruyor
Toplam 300 civarı 1 no bez var elimde su an daha da almam canımKız 1 no çok almışsın başka alma çok gitmiyor maksimum 1 ay kullaniliyormus
Ilk hafta 1 no iyidir... Benim kizim kilolu idi, hem de hizli kilo aldi ona ragmen ilk haftalarda 1 kullandim. Kimisi bir defa altina yapinca degistirmiyor. Hatta duydum cogu 3 defa yapinca aliyorum demisti. O zaman buyuk kullanabilirler. Ben bir defa yapti mi degistiririm. Pisik vs yapmasin. Minicik bebek, ne kadar huzursuz bi sey... Bence 1 no kullanilirBana yenilerde doğum yapan arkadaşım 1 no hiç alma, pramture bebekler için o, bebeğin göbeği daha düşmeden sıkı bez kullanılmaz dedi hepiniz almışsınız kafam karıştı şimdi.
Dış etlerin için kanamadan korkma cnm hatta kanadikca daha iyi demişti dontor bana ne kadar kanasada endişe etme fircala zamanla geçer demişti o yüzden kanı görmemeye çalış sadece ama yinede doktora dais tabiGünaydın kızlar
Ağrıları olanlar bu haftalarda bence çok normal yalancı doğum sancıları başlıyor, dinlenince geçiyorsa korkmayın ama ritmik ve düzenliyse uzanınca geçmiyorsa doktorunuza danışın mutlaka
@yazosey geçmiş olsun hamileyken aferin kullanilabiliyormuymus ? Ben koronayken benim dr. Parol bile vermedi bana dayanamicağın noktada ateslenirsen iç demişti. Ben 2-3 parol ile koronayı atlattım. Hamilelere veriliyorsa keşke bana da ilaç verseymiş sürünmüştüm resmen
Kızlar benim diş etlerim feci kanamaya başladı ya Sabahları ağzımın içi kan doluyor resmen kusasım geliyor. Sizde var mı böyle bir sorun ne yapmak lazım