2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu arada arkadaşım molfixin 1 nosu sleepy bir nosundan büyük dedi ben molfix 1 numara almıştım iki üç paket şimdi sleepy 1 numaradan da bir paket aldım ilk doğduğunda sleepy kullanırım muhtemelen🤓

Kızlar benimde böyle aşırı böyle kapılardan sığmayacak kadar değil. Hala S sweatshirtlerimi üstüne kapatınca belli olmuyor🙈 bence evham yapmayın normal. bu arada masallah 🧿😍😁
Aynı durumu paylaştığım kişileri görünce duyunca bi rahatladım canım 🌷🥰 son 1 ay kala çok şişiyormuş karın diyenlerde var, bakalım o zman ne durumda olacaz 😅 Allah o günleri göstersin bizlere inşallah 🤲🙏

Aynı durumu paylaştığım kişileri görünce duyunca bi rahatladım canım 🌷🥰 son 1 ay kala çok şişiyormuş karın diyenlerde var, bakalım o zman ne durumda olacaz 😅 Allah o günleri göstersin bizlere inşallah 🤲🙏
Suanda 1 kg ortalama. 1 ay sonra 2 ortalama. 2 ay sonra 3 🤷🏻‍♀️ son ay Ben kendim korkuyordum gobegimden 😅😅😅

Böyle süslemeler vs konusulunca benim hiç süslemeye vs hevesim yok ya 🤭🤭 kızımda hiç oda süsü işine girmemiştim şimdi de hiç girmeyi düşünmüyorum 😑 acaba benim içim geçmiş olabilir mi 🙄🤔🤔
Sen ziyaretçi kabul etmediğin için yaptırmamıştın şimdi de aynısını yapacaksın büyük ihtimalle :))) ben kimseye gelmeyin diyemeyeceğim zaten aile olarakta çok kalabalığız 5 kardeşiz hepsi eşleriyle gelecek. Kv tarafı da gelmek isteyecektir mutlaka. Tabi bebeği sevmeme ve maske şartıyla görüp takısını takıp çıkacaklar onlarda eşimle otururlar bekleme salonunda falan canım. 😍

Bana yenilerde doğum yapan arkadaşım 1 no hiç alma, pramture bebekler için o, bebeğin göbeği daha düşmeden sıkı bez kullanılmaz dedi🤷🏻‍♀️ hepiniz almışsınız kafam karıştı şimdi.
Hayır canım prematüre bezleri ayri yenidogana 2 no büyük gelir yani anca cocuk 4,5-5 kilo doğarsa 2 no kullanırsın

Evet 3 no en çok gidenmiş canım, ben de 2 paket 1, 2 paket 2, 4 paket 3 no aldim indirimlerde sözde stok yapmicaktim ama eşim alalim alalim zam gelecek diyip duruyor 😅
Zam gelcek diye her şeyi tamamladık nerdeyse 😍 iyi yapmışsın canım güle güle kullansın minnos 🥰❤️

Bana yenilerde doğum yapan arkadaşım 1 no hiç alma, pramture bebekler için o, bebeğin göbeği daha düşmeden sıkı bez kullanılmaz dedi🤷🏻‍♀️ hepiniz almışsınız kafam karıştı şimdi.
Ilk hafta 1 no iyidir... Benim kizim kilolu idi, hem de hizli kilo aldi ona ragmen ilk haftalarda 1 kullandim. Kimisi bir defa altina yapinca degistirmiyor. Hatta duydum cogu 3 defa yapinca aliyorum demisti. O zaman buyuk kullanabilirler. Ben bir defa yapti mi degistiririm. Pisik vs yapmasin. Minicik bebek, ne kadar huzursuz bi sey... Bence 1 no kullanilir 🤷🏻‍♀️

Günaydın kızlar ✨🤰

Ağrıları olanlar bu haftalarda bence çok normal yalancı doğum sancıları başlıyor, dinlenince geçiyorsa korkmayın ama ritmik ve düzenliyse uzanınca geçmiyorsa doktorunuza danışın mutlaka 🤍

@yazosey geçmiş olsun hamileyken aferin kullanilabiliyormuymus ? Ben koronayken benim dr. Parol bile vermedi bana dayanamicağın noktada ateslenirsen iç demişti. Ben 2-3 parol ile koronayı atlattım. Hamilelere veriliyorsa keşke bana da ilaç verseymiş sürünmüştüm resmen 🥵

Kızlar benim diş etlerim feci kanamaya başladı ya 🥺 Sabahları ağzımın içi kan doluyor resmen kusasım geliyor. Sizde var mı böyle bir sorun ne yapmak lazım 🙁
Dış etlerin için kanamadan korkma cnm hatta kanadikca daha iyi demişti dontor bana ne kadar kanasada endişe etme fircala zamanla geçer demişti o yüzden kanı görmemeye çalış sadece ama yinede doktora dais tabi

X