2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
canım stres yapma ben ilk kızımda da bunda da oksapar kullanıyorum 4000 lik ilk kızımda normal doğum oldu ve sonrasında da bir 10 gün kadar kalan iğnelerimi vurmamı söylemişti doktorum vücut pıhtı falan atmasın diye doktorun seni sürece göre yönlendirecektir merak etme şu anda kullanan çok insan var bu iğneyi.
Hadi hayırlısı inşallah ya,bu günlere de geldik iğneyle valla kendimi tebrik ediyorum 😂

Canım zaten son haftalarda kontroller sıklaşacak normal doğumda olsa aşağı yukarı belli olur ben de oksapar kullanıyorum ama birşey demedi doktorum daha şimdiden düşünüp stres yapma 😀
Haklısın ama bazen doktorlar da unutuyor senin ne kullandığını ya 😂 zaten bebek aylardır makat geliş duruyor o da ayrı stres yaptı beni yani bebeksin arada bi dön dolaş bu kadar stabil bir bebek yoktur herhalde 😂

Bana da doktorum doğuma kadar devam dedi canım. Nasıl bir sorun olabilir ki? Sezeryan olursa zaten tarih belli olacağı için bi sorun olmaz. Normal olsa da bence yine sorun olmaz. Sadece sancın vs oldu diyelim hastane çantanda iğne bulunmalı bence. Bazen doğum gerçekleşene kadar da 1-2 gün kalınabiliyor hastanede çünkü. Bi sonraki kontrolünde doktoruna bir danış bakalım ne diyecek. Çok sıkıntılı bir gen miydi senin pıhtılaşma olan genin?
Bu Salı kontrol var çok sıkıntılı değildi heterozigot idi yanlış hatırlamıyorsam,doktorun dediğine göre çok sorunlu değildi.Ama hastaneye giderken iğne bulundurma filan mantıklı aslında🙏 benim kaygım hani bu kan sulandırıcı ya kanama fazla olabilir mi diyeydi ama sağlıkçı arkadaşlarım doğum esnasında kanamayı artıracak bir şey değil bu kan sulandırıcılar dedi.Yoksa hiç bir gebeye verilmezmiş risk olsaydı 😇

Haklısın ama bazen doktorlar da unutuyor senin ne kullandığını ya 😂 zaten bebek aylardır makat geliş duruyor o da ayrı stres yaptı beni yani bebeksin arada bi dön dolaş bu kadar stabil bir bebek yoktur herhalde 😂
😂😂kendini çok yormak isteniyor demek ki annesi tercihine saygı duymak lazım napcan 😀 son haftalarda sen doktora hatırlarsın artık canım dediğin gibi onlar da çok normal unutuyor ben de öyle yapicam

Benim doktora sinir oldum ya vitamin verdigini iddia ediyor ama ben 4cu aydan itibaren hic kullanmadim vermedin diyorum hayir verdim diyor bide. 25 haftalikdan sonra omegq 3 e ve dekir hapina basladik kan degerlerim baya düşmüş bakalim ins yukselir

Balgamlı öksürük , baş agrısı şeffaf burun akıntısı bebek baskı yaptıgı için zaten nefes almada güçlük yasıyordum şimdi birde burnum tıkandı daha kötü oldu nefes alamıyorum, doktorum ilaç önermedi gece yaşnızca 1 aferın al dedi rahatlatır dedi dün aldım aferini işe yaradı uyuyamıyordum öksürükten uyudum dun cok sukur bugun daha iyi hissediyorum ama gecmıs değil
Sizede çok geçmiş olsun aynı şeyler vardı bende de ekstra üşüme terleme basım kaklmiyodu vücutta da ağrı vardı antibiyotik verdi dün aldım usumeme geçti en azindan

Bu Salı kontrol var çok sıkıntılı değildi heterozigot idi yanlış hatırlamıyorsam,doktorun dediğine göre çok sorunlu değildi.Ama hastaneye giderken iğne bulundurma filan mantıklı aslında🙏 benim kaygım hani bu kan sulandırıcı ya kanama fazla olabilir mi diyeydi ama sağlıkçı arkadaşlarım doğum esnasında kanamayı artıracak bir şey değil bu kan sulandırıcılar dedi.Yoksa hiç bir gebeye verilmezmiş risk olsaydı 😇
Aynen canım endişe etme birçok gebe var bunu kullanan. Benimki homozigot nispeten daha sıkıntılı bir gen ona rağmen kafamı yormuyorum. Doktoruna güveniyorsan zaten senin için en doğrusunu bilir ve uygular inşallah içini ferah tut 🥰🙏

Bence no 😌 Ben de suslemedim. Suslemicem de. O isimler seylerden de yaptirmam yaptirmicam. Eve gelene guzel bir cikolata alirim ikram ederim, iyi marka. Gene isim falan yazdirmam. Tarz meselesi canim 🤷🏻‍♀️
Yalnız olmadığıma sevindim acaba bende mi sorun diye düşünüyordum😁😁 ben kızımda kutulu isimli çikolata yaptirdim ama yaptirma sebebim çikolatanın kutusu idi 😁 metal kutu da az sayıda yaptım hatta hepsini ben yedim desem yeri. Sonra o kutuyu anı kutusu yaptım😁 ilk giydiği kıyafeti koydum 😊 tek yaptığım o oldu 😁

Aynen canım endişe etme birçok gebe var bunu kullanan. Benimki homozigot nispeten daha sıkıntılı bir gen ona rağmen kafamı yormuyorum. Doktoruna güveniyorsan zaten senin için en doğrusunu bilir ve uygular inşallah içini ferah tut 🥰🙏
İnşallah yaaa🥰 ben bütün iğneleri topluyorum doğum sonrasına 😂 en ufak bir yanlışında oğlumun poposuna vurcam 😂😂

Sanki seninki benimkinden daha büyük, benim çok yemek yediğim ve dar giyinmiş en belirgin hali bu🙈 dün çekildi.
Eki Görüntüle 3181552
Kızlar benimde böyle aşırı böyle kapılardan sığmayacak kadar değil. Hala S sweatshirtlerimi üstüne kapatınca belli olmuyor🙈 bence evham yapmayın normal. bu arada masallah 🧿😍😁

A5061F1F-455F-43B0-A5FC-3B80B88FE2E6.jpeg
Bu ben 😅😅
C0D65675-A1F9-4182-AAE5-3B27A80DD59F.jpeg
diğeride bebeğim 🙈🙈💖💖🧿🧿🧿🧿🧿

X