- 6 Mart 2018
- 3.679
- 5.309
Bana normal geldi aslında, cok kibar duruyorSanki seninki benimkinden daha büyük, benim çok yemek yediğim ve dar giyinmiş en belirgin hali bu dün çekildi.
Eki Görüntüle 3181552
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana normal geldi aslında, cok kibar duruyorSanki seninki benimkinden daha büyük, benim çok yemek yediğim ve dar giyinmiş en belirgin hali bu dün çekildi.
Eki Görüntüle 3181552
Ama sizinkileride gördüm bayağı belirgindi hepinizin. Burda biraz da karnımı şişirdim ben haBana normal geldi aslında, cok kibar duruyor
Valla benim 3. Gebelik diğer iki cocugumda gayet hamile olduğum anlaşılıyordu şimdi açıkçası endişeliyim salı günü randevum var bakalım doktor ne diyecek hatta bugün resimlere baktım aynı ayları karsilastirdim bu halim 4 aylık halim gibiSanki seninki benimkinden daha büyük, benim çok yemek yediğim ve dar giyinmiş en belirgin hali bu dün çekildi.
Eki Görüntüle 3181552
Bana da öyle geldi benim karnım hafif göbek çıkıntisi gibi duruyorBana normal geldi aslında, cok kibar duruyor
Neyse ki yarın tatil çok şükürBen de ben de
Kız bu çocuk sana daha napsin, gayet var işte göbeğinSanki seninki benimkinden daha büyük, benim çok yemek yediğim ve dar giyinmiş en belirgin hali bu dün çekildi.
Eki Görüntüle 3181552
Vallahi bende ister istemez endişe ediyorum bu durumu, çok çok büyük ihtimal normal bir durumdur da zaten ama herşeyi fazla endişe ediyoruz elde değil. Haftalar ilerledikçe daha bir panik olmaya başladım ben.Valla benim 3. Gebelik diğer iki cocugumda gayet hamile olduğum anlaşılıyordu şimdi açıkçası endişeliyim salı günü randevum var bakalım doktor ne diyecek hatta bugün resimlere baktım aynı ayları karsilastirdim bu halim 4 aylık halim gibi
Olur canım örnek yollarsan daha iyi olur benim için ama kapı süsünü falan nasıl yaptınız onu da merak ettim canım varsa atar mısın?Canım yengemin doğumunda odayı ben ve onun kardeşi süsledik. Çok da güzel oldu organizasyon gibi. Hastanenin organizasyoncusundan sadece pleksi masayı kiraladık 200 tlye. Hiç zorlanmadık da. Çevrende birilerinden rica edebilirsin kız kardeşin vardı sanırım o yapabilir. Özelden fotoğraf gönderebilirim istersen
Kız o foto 15-20 fotonun içinden en belirgin hangisi diye özenle seçildiNeyse ki yarın tatil çok şükür
Kız bu çocuk sana daha napsin, gayet var işte göbeğin
Karnin gayet normal ki haftana gore.Karin buyuklugune bu kadar takilmayin zaten bir sikinti olsa doktorunuz soyler.27 hafta ve karnım küçük.geliyor bana
Evet özel sektörde malesef sorunlar oluyor. Pandeminin göbeğinde doğum yaptım. Doğumdan sonra isverenle anlaşıp 1 yıl ücretsiz için aldım. Daha doğrusu kızım 1 yaşına girdiğinde ise dönüş yapacaktim. Kabul ettiler her şey tamam sıkıntı yok ise baslamama 2 hafta kaldığında işten çıkarttık dediler. Mahkemeye verdim davamız devam ediyorBir hesap yaptım da 6 aylık süt izni de birleşirse işte tam 5,5 aylık oluyor, Allah'ın izniyle her şey yolunda giderse Eylül başı bitiyor izinler. Müdürü göremedim bir kaç gündür. Görürsem ona ya bu 5,5 ay sonrasında çalışmaya başlayıp, 2 ay da uzaktan çalışma olarak devam etmeyi teklif edeceğim, izin vermezseniz de 2 ay da ücretsiz izin alacağım diyeceğim. O zaman da Kasım başı başlamış oluyorum. İş yerinden çok uzak kalmak özel sektör için pek iyi değil maalesef.
Zaten bu kadar pahalıya yapıyorlarsa bende kardeşimle beraber süslerim orayı bi kapı süsünü kendim asarım. 1000/1500 e yapılıyordu şimdi 3500den aşağıya yapan yok benim evimin yanında bu malzemeleri satan yerde var. 500 TL tutmaz bile oradan almam çikolatayı da yaptırırm isimli yapıyorlar.Ben de kendim yapıcam 10-15 balon, balonları takmak için 2 tane ayakli standlardan alıcam bi de kapıyı süslemek icin beyaz tül. Üzerine de kapı süsümüzü asariz zaten masada cikolatasi iviri ziviri olacak al sana düşük maliyetli süsleme çok abartılı sevmiyorum zaten ben düğün organizasyonu gibi
Anam kocaman karnin var iste daha ne istiyorsunSanki seninki benimkinden daha büyük, benim çok yemek yediğim ve dar giyinmiş en belirgin hali bu dün çekildi.
Eki Görüntüle 3181552
Ben sağlık ocağını aradım, bize sadece yazı geldi herhangi bir gerekçe yapılmadı dedi. Doktorumuzda bu konuda bilgi sahibi değil pazartesi günü bizlerde öğrenmiş oluruz pazartesi günü yeniden konuşalım dediler. İl sağlığı aradım onlar telefonu açmadı hat düştü surekli ya da operatördeki personel birime bağlayamadı telefonu bilemiyorum.Kızlar aşıyla ilgili bakanlığa ulaşan var mi hemşireme yazdım ben de cevap gelmedi henüz
Hahaha bak inanırım ha buna inanmaya çok müsaitimAnam kocaman karnin var iste daha ne istiyorsun
Tam haftana gore guzel kibar bir gobek. Benim bu hafta.sonu 25. Haftalik olacak aramizda 2 hafta var sanirim seninkinden daha kucuk tama normal cok buyumesin sanki cok buyuyenler de cok catlama da oluyorHahaha bak inanırım ha buna inanmaya çok müsaitim
Foto Gönderirmisin lütfen.Tam haftana gore guzel kibar bir gobek. Benim bu hafta.sonu 25. Haftalik olacak aramizda 2 hafta var sanirim seninkinden daha kucuk tama normal cok buyumesin sanki cok buyuyenler de cok catlama da oluyor
İnşallah çok teşekkür ediyorumKarnin gayet normal ki haftana gore.Karin buyuklugune bu kadar takilmayin zaten bir sikinti olsa doktorunuz soyler.
Ahh sorma bende öyleVallahi bende ister istemez endişe ediyorum bu durumu, çok çok büyük ihtimal normal bir durumdur da zaten ama herşeyi fazla endişe ediyoruz elde değil. Haftalar ilerledikçe daha bir panik olmaya başladım ben.
Marka ayrımı var mı? Yoksa hepsinde mi geçerli canımKızlar 23-25 Aralık tarihlerinde migrosta bebek bezleri ikincisi %60 indirimliymis baya uyguna geliyor geçen indirimde 2 numara almistim ben ihtiyacı olan varsa kaçırmasın
Ya buraya cok atmak istemiyorum silemiyorsun da ozelden atmak istedim de o da nedense olmadiFoto Gönderirmisin lütfen.